Şimdi Ara

Millet Şaşırmış!! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
62
Cevap
0
Favori
2.204
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Miklo*

quote:

Orijinalden alıntı: xxxbo

azımdan aldın lafı..
    belli bi kalabalığa ulaşıp ss ile mail iletimi yaparsak yogun bi şekilde bi sonuç alabiliriz..

Keşke öyle bişey olsa en azından gbotlardan kurtulalım

forumu okuyan arkadaşlardan rica edelim ozman okuyup geçmesinler bu konu hakkında fikir belirsinler tartışıp bi yere varmaya çalışalım..
  • quote:

quote:

quote:

azımdan aldın lafı..
    belli bi kalabalığa ulaşıp ss ile mail iletimi yaparsak yogun bi şekilde bi sonuç alabiliriz..

forumu okuyan arkadaşlardan rica edelim ozman okuyup geçmesinler bu konu hakkında fikir belirsinler tartışıp bi yere varmaya çalışalım..

Hadi sro dh bölümünden biri grubu acsn heyecanla bekliorum belli uyeye ulastıımzda hep beraber bi mail yazarz ortak bi tanesnı secer yollarz.,

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: airmemoli

En son geçen hafta girdim isro ya ve samarkand dan adamımı atar atmaz heryerde bu botlar artk bıktım dedm ve sonunda vsro yu buldum herkes kendi başına gbot falan yok taxiler war ve kervan ceken bir çok insan yani 2006 daki sro gibi roc mountain le eu da war ama alexandria gelmedi daha..

Hayır vsro private deil joymax ın yine ksro gibi bunun farkı updateler geç gelio o kadar ingilizce dil paketi var heryerde ayrıca image kodları latin alfabesnden olduu için image kod yazarken sıkıntı çekmiyoruz serverlar easy ama herkes aktif oyuncu ve kervan çeken bir çok kişi war bi o kadar da thieflerle hunterlar taxiler war az da olsa, samarkand önünde hiç bitmeyen pvp ler war gerçekten çok güzel gbot yok tek eksii alexandria gelmedi ama benm için sorun deil daha 100lvl olmadm

bot kullanılabiliyormu serverlarda?

2 çeşit bot war biri ucretsz olan en buyuk sorunu yerdeki itemleri toplamıo depo kullanmıo dier bot da böle sorunlar yok sbot gıbi botlar hakknda bilgim bu kadar ayrıca ban yeme dıe bi şey yok gm ler war ama update leri yapıo sadece buna rağmen bot kullan 1-2 kişi war serverlarda...

• yöneticilerden biri duyarlı davranırda bize yardımcı olursa daha sağlıklı olur..
    tabii böle bişi yapmak isterlerse..
    üst konu gibi bişi yapabiliriz mesela..
  • quote:

quote:

quote:

azımdan aldın lafı..

Bişeyler değişecekse elimden geleni yapmaya hazırım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Miklo* -- 16 Temmuz 2010; 20:04:07 >

• SROda bir ara botlar temizlenmişti hepten noldu ya hemen bende dedim tam SROma döneyim, okudum bunları bütün fikrim değişti
  • quote:

Orijinalden alıntı: FroBisher

SROda bir ara botlar temizlenmişti hepten noldu ya hemen bende dedim tam SROma döneyim, okudum bunları bütün fikrim değişti

Aman kardeş kurtulmuşken birdaha bulaşma bak biz kurtulamıyoz
  • Dostum ben de o söylediğin nedenlerden dolayı bıraktım oyunu zaten.
    Oyunun artık bir tadı kalmadı eskiden çok zevk alırdım oynarken ama artık oyunun zevk alınacak bir tarafı kalmamış.
  • quote:

Orijinalden alıntı: omR.

Dostum ben de o söylediğin nedenlerden dolayı bıraktım oyunu zaten.
    Oyunun artık bir tadı kalmadı eskiden çok zevk alırdım oynarken ama artık oyunun zevk alınacak bir tarafı kalmamış.

Oyunun mu?Sro artık oyun olmaktan çıktı.Bir tür ticaret aracı gibi düşün.
  • quote:

Orijinalden alıntı: AnTi_TeRRoR

quote:

Doğru haklısın.
  • quote:

quote:

quote:

Doğru haklısın.

Saldıracak F2Pde yok adam gibi...

• Beyler açıkcasnı söylemek gerekirse bende destek veriyorum bu görüşlerinizin hepsine ama şöyle bi durumda var ben dh sro böolümüne takıldım takılalı böyle konular açılmakta yok toplanalım yapalım edelim yok gidelim mail atalım filan diye benm bildiğim kadarıyla hiç bir sonuca varılmadı varıacaqını da sanmıyorum Çünkü joymax bizim oyundan zevk almamıza bakmaz gelen paraya ücrete bakar.g-botlar oyunu dolduruo pre almak mecbur kalınıo eqer g-botlar olmasa kim pre alırdı? bu yüzden herkes tek tek döküldü eskiden ne videolar dolanırdı ne charlar dolanırdı forumda şmdi in cin top oynuyo.bende bırakmıştım bayadır oynamıyodum dersler yüzünden şmdi ucuza char buldum bi tane onu boş zamanlarımda kasıp yükseltip aldıqım fiyattan daha fazlasna satmayı planlıyorum.Durum bundan ibaret herkes ticarete döktü işi oyun değil para kazanç yeri oldu

• veee ümitler tükenir..
  • quote:

Orijinalden alıntı: FroBisher

quote:

quote:

quote:

Doğru haklısın.

Saldıracak F2Pde yok adam gibi...

Evet haklısın.
    Ortalık hep botlarla gbotlarla dolu.
    Bırak saldıracak birini bulmayı adam gibi kasılamıyoruz bile etraftaki gbotlardan dolayı.

@STReeT_ART

Dostum joymax aldığı paraya bakıyor onun umrunda bile değil oyuncuların ne düşüncede olduğu.
    O nasıl en iyi bir şekilde para kazanırım diye bakıyor.
    Eskiden millet zevk alıyordu oyundan çünkü ama artık bir zevki kalmadığı için forumda öyle video falan da bulunmuyor.

• vsro'mu oynasak
  • quote:

vsro'mu oynasak

Ben artık silkroadın hiçbir türlüsünü oynamamaya karar verdim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi omR. -- 18 Temmuz 2010; 13:15:14 >
  • Aynen Doğruu Sölüyorsun Lanet olsun GOLDBOT lara
  • quote:

quote:

vsro'mu oynasak

Ben artık silkroadın hiçbir türlüsünü oynamamaya kadar verdim.

Vsro server thieng ung(new) beklerm ama pm den nerden indreblrm die sormayn pm atmak için profl ayarlarına girmem gerek onu da burdan yapamıorum guild e de beklerm aktif Türk kullanıcılarla dolu ong farm burda da war taxilerde az da olsa war serverlar easy..

• quote:

Orijinalden alıntı: airmemoli

quote:

quote:

vsro'mu oynasak

Ben artık silkroadın hiçbir türlüsünü oynamamaya kadar verdim.

Vsro server thieng ung(new) beklerm ama pm den nerden indreblrm die sormayn pm atmak için profl ayarlarına girmem gerek onu da burdan yapamıorum guild e de beklerm aktif Türk kullanıcılarla dolu ong farm burda da war taxilerde az da olsa war serverlar easy..

Davet ettiğin için sağol dostum ama benim oynamaya niyetim yok.

• Arkadaşlar Gold Bot'ların kalkması gibi birşey sözkonusu bile olamaz Neden Kendi ağzınızla söylüyosun Gold botlar Real Oyuncuların 3 veya 4 katı Onlar kaldırıldı Ne olucak Oyunda Büyük bir boşluk olucak Ve Premium satışları düşücek Joymax bunu neden istesinki ? Birde gold botlar Gayet resmiler.Hiçbir illegalliği yok Yanlış anlamayın onları savunmuyorum ama onlarda normal real player gibi gözüküp oyunlarını oynuyolar Ban yeme şansları yok gibime geliyor...İnşallah ban yerler ayda 30 lira kara geçerim..
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.