Şimdi Ara

Millet Şaşırmış!! (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
62
Cevap
0
Favori
2.203
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: samet996

Arkadaşlar Gold Bot'ların kalkması gibi birşey sözkonusu bile olamaz Neden Kendi ağzınızla söylüyosun Gold botlar Real Oyuncuların 3 veya 4 katı Onlar kaldırıldı Ne olucak Oyunda Büyük bir boşluk olucak Ve Premium satışları düşücek Joymax bunu neden istesinki ? Birde gold botlar Gayet resmiler.Hiçbir illegalliği yok Yanlış anlamayın onları savunmuyorum ama onlarda normal real player gibi gözüküp oyunlarını oynuyolar Ban yeme şansları yok gibime geliyor...İnşallah ban yerler ayda 30 lira kara geçerim..

goldbotlar tamamen ticari amaçlarla oyuna dahil olmuş hadiseler..
    joymax bunları temizlese ve akabinde sırf bu yüzden kaybettiği oyuncuların yarısını geri kazansa yine aynı karlılıkla iş yaparbence..
    karşı oldugum şey bot deil evet gönül isterdiki elle oynayalım ama 80+ lvllarda 0 gapla 3 günde 1 lvl atladıgımı biliyorum vede 24 saat kasarak..
    hal buyken botsuz oynanmaz bu oyun..
    ama joymax bu gold botlar sayesinde asıl oyuncularını kaybediyor..
    esas oyuncular gidince gold botçular kime gold satıp para kazanacak?
    peki para kazanamayan gold botçular her ay pre alıp oyunu oynamaya devammı edecek?
    tabiki hayır.. ve sonunda onlarda gidecek..

bana kalırsa uzun vadede joymax kendi geleceğini dinamitlemekten başka bişi yapmıyor..

• quote:

Orijinalden alıntı: xxxbo

quote:

Arkadaşlar Gold Bot'ların kalkması gibi birşey sözkonusu bile olamaz Neden Kendi ağzınızla söylüyosun Gold botlar Real Oyuncuların 3 veya 4 katı Onlar kaldırıldı Ne olucak Oyunda Büyük bir boşluk olucak Ve Premium satışları düşücek Joymax bunu neden istesinki ? Birde gold botlar Gayet resmiler.Hiçbir illegalliği yok Yanlış anlamayın onları savunmuyorum ama onlarda normal real player gibi gözüküp oyunlarını oynuyolar Ban yeme şansları yok gibime geliyor...İnşallah ban yerler ayda 30 lira kara geçerim..

goldbotlar tamamen ticari amaçlarla oyuna dahil olmuş hadiseler..
    joymax bunları temizlese ve akabinde sırf bu yüzden kaybettiği oyuncuların yarısını geri kazansa yine aynı karlılıkla iş yaparbence..
    karşı oldugum şey bot deil evet gönül isterdiki elle oynayalım ama 80+ lvllarda 0 gapla 3 günde 1 lvl atladıgımı biliyorum vede 24 saat kasarak..
    hal buyken botsuz oynanmaz bu oyun..
    ama joymax bu gold botlar sayesinde asıl oyuncularını kaybediyor..
    esas oyuncular gidince gold botçular kime gold satıp para kazanacak?
    peki para kazanamayan gold botçular her ay pre alıp oyunu oynamaya devammı edecek?
    tabiki hayır.. ve sonunda onlarda gidecek..

bana kalırsa uzun vadede joymax kendi geleceğini dinamitlemekten başka bişi yapmıyor..

Çok halısın kardeş bu oyuna girmek için premium vermem ama item mall daki dier güzel şeyler için para verrdm ancak giremiorum oyuna joymax beni kaybetti çok bi kayıbı war

• bu oyun hayatimda gordugum en aptal oyun

zamaninda 100 level karakter kastım ama kastığımada pişmanım
  • evet arkadaşlar yazılanlara bakılırsa birlik beraberlik içinde olursak başaraılmayacak birşey olmaz aramızdan biri önderlik yapsın destek herzaman gelir ve bu açılan konuda herzaman açık olsunki ne kadar destek olursa okadar bizlerin avantajı olur şimdiden herkese teşekkür
  • quote:

Orijinalden alıntı: gazili_16
    evet arkadaşlar yazılanlara bakılırsa birlik beraberlik içinde olursak başaraılmayacak birşey olmaz aramızdan biri önderlik yapsın destek herzaman gelir ve bu açılan konuda herzaman açık olsunki ne kadar destek olursa okadar bizlerin avantajı olur şimdiden herkese teşekkür

Birinin grubu kurması lazım yoksa hiç başlıyamıcaz Gbot lara hayır gibi bi slogan la başlayablr ilk olarak biri böle bi konu açsın açan kişi ilk mejaj kısmına destekleyen herkesin ismini yazsın falan filan...
  • Her Paylaşım sitelerinde büyüyelim Fcebook twitter myspace her yer Ben facebookdan sorumlu olurum grup açarım.Grup adını büyük küçük harf olarak söyleyin yeter Artık Başlama zamanı gelmedimi ?
  • quote:

Her Paylaşım sitelerinde büyüyelim Fcebook twitter myspace her yer Ben facebookdan sorumlu olurum grup açarım.Grup adını büyük küçük harf olarak söyleyin yeter Artık Başlama zamanı gelmedimi ?

Silkroad without Gbots! Her yerde böle grup açın ve altına: We want silkroad without gbots but joymax doing nothing for that . So we are going to do everything for that. Tell your all friends about this group on faceboook twittter mysspace and other social sites. When we have the enough members each person must send a e mail to joymax and say we want silkroad without gbots also we will send our group sites links and pictures and show joymax that there is lots of people who want sro without Gbots!!!
  • Evet beyler forumlar dahil tüm sosyal siteler herkes bi group açsın ve bir grup da toplanalm gidip de feys de herkes group açmasan bırmz açsın her sosyal ağ da bitane..
  • gold botlar en başından beri olmasaydı süper olurdu ama artık onlarsız piyasa da dönmüyor elixir sıkıntısı gold sıkıntısı bir sürü dert olur kaldırırlarsa.çünkü oyuna gold akışını sağlayanlar da artık onlar yani gold botlar hiç olmasa ne goldumuz kalır ne de satabilecek itemimiz.gold botlar giderse fiyatlar da düşer derseniz ki öyle birşey olma ihtimali kimsenin de işine gelmez.gold botlardan memnun olduğumu söylemiyorum yanlış anlaşılmasın fakat oyunu öyle bir ele geçirdiler ki onlarsız da artık yapamayız.tabi 7d-8d presiz oyuncular için değil bu söylediklerim.ama hitap ettiği kısım (10D-11D) ve premiumunu eksksiz alıp oynayan oyuncualr için olmazsa olmaz bir hale geldi.

kamillere zaten lafım yok artık.diyecek kelimelerim tükendi
  • Goldbotlar ancak kısa süreliğine kaldırırlar geçenlerde olduğu gibi.Uzun süreli kaldıracaklarını sanmıyorum.Nedeni presiz oynamak isteyenlere pre aldırmak bu kadar basit
  • goldbotlar kalktığında neden kalktı diye ağlayanlar vardı zamanında. önce kullanıcıların islah olması lazım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MetalWave

goldbotlar kalktığında neden kalktı diye ağlayanlar vardı zamanında. önce kullanıcıların islah olması lazım.

o "kullanıcı", "islah" ın i si bile olamaz..

1-2 sene sonra zaten ikinci bir "k2 network" olacak sayın, kayın ve maun "jeme"..
  • arkadaşlar konu sadece 1 ve ya 2 gün kalmış sonra unutulmuş :) evet ne zaman başlanacak boykot goldbot lar için yokmu sözü geçen arkadaş forumsitesinde ? herzaman destek veririm
  • Joymax goldbotlar yüzüne asıl oyuncularını kaybeder. Gold alan olmayınca goldbot firmaları başka oyunlara ağırlık verirler. Bir süre oyunda cinler ip atlar top oynar. Sonra playerlar oyuna döner. Birkaç yıl keyifle oynarlar. Sonra playerların sayısı goldbot firmalarının dikkatini çekecek kadar artar. Goldbotlar ilk başta az; ama giderek artan bir sayıyla oyuna döner. Oyun şuanki durumuna gelir yine. Bence bu bir döngü
  • acaba birileri bu çağrıyı duydumu buneya şaşırdım serverlar bomboş
  • quote:

Orijinalden alıntı: gazili_16
    acaba birileri bu çağrıyı duydumu buneya şaşırdım serverlar bomboş

Hadi ya serverlar boş mu şu an xD?
  • Bende senin gibi düşünüyorum kardeş her yeri bot sardı bende şaşırdım bu işe joymax artık bir şeyler yapmalı
  • 100 LVL BOW ALICAKTIM SOĞUTTUNUZ :D BU BÖLÜMDE...
  • Joymax bu konuyu okudu herhalde gbot yok ortada şimdi indirdm sro yu girdm populated hepsi
  • Joymax sesımızı duydu :D getırdıgı 140 lvl moblar golt bot sırketlerının botlarını cekmesıne neden oldu =))
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.