Şimdi Ara

Millet Zed i Yasuo yu niye sevmez.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
32
Cevap
0
Favori
1.616
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bunun sebebi bence şu. pro oyuncularla karşılaştıklarında hardcore ezilmeleri.Veya internetten montage izleyip heveslenen insanların bu şampiyonlara yeni başlayıp en azından ustalaşıncaya kadar ağır feedlemeri sonucu oyundan soğumaları.
    Yanlız şunu hatırlatıyım.Hiç kimse hiç bi oyunda başından beri usta değildir.Bunlar zamanla olur.Ve bu zaman içinde sen ustalaşana kadar maalesef eziksindir.Bu ezikliğin bu tür. Champlarda çok daha fazla belirgin olması şampiyonların zorluğundan kaynaklanıyo ayrıca.Nisal sen darius ta ustalaşmak için 20 maç atıyosan zed de Yasuo da 50 maç atarsın.Ve son olarak şunu herkes bikiyoki insanların izlemesini oynamasını en sevdiği şampiyonlardır bunlar.
    O yüzden çekememezlik yapmayın

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• yoo ben yaşuu babamı çok seviom

• ayn knk şadov ayarlamak çok zor e atmak fena zamanlama istio yaşou abimde mekanik gerektirio
  • Max dia 5 Ben görmekten sıkıldım artık böyle yasuo-zed main çocukları.

• Yasuo oynamanın neresi zor anlatırmısın

• quote:

Orijinalden alıntı: Oozed61
    O yüzden çekememezlik yapmayın

Aksi halde?
  • Zed yasuo main smurf tr atasözü

• MRTFR kullanıcısına yanıt
    Olcak bişey yok.Olcak olsa da olcak bişey yo ya neyse

• Durun!ben feedlerim
    -Yaşuo2016

• Zed için şunu söyleyebilirim. Zed TR'de sevilmez çünkü oyun başı 1 veya 2 kill alıp flameleyen sürüyle embesil var.

Tr'de zed oynayıp nunuya useless diyen var?

Yani illa bir useless muhabbetti dönecekse, kanımca en useless champ zed + teemo'dur. Önlem alması çok basit şampiyonlar.

Zed'in oynaması zor hero olduğunu sanan var, Hatta inanmıcaksınız draven'dan daha zor olduğunu düşünen adama rastladım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eulogy -- 23 Mayıs 2016; 14:35:05 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Blade Waltz

Yasuo oynamanın neresi zor anlatırmısın

• Zed ve yasuo bizim milli herolarimiz oldu her oyun en az birini goruyorum.veletler iste muhabbet de aynen su kanka yasuuu teq atio

• Çok banel artık. Havalı oldukları için yaşı küçük -çocuk- oyuncular şampiyona bağlanıp oynuyorlar. Ve malesef yeteri kadar araştırıp üzerine de dusmuyorlar. Çünkü çocuk. Doğal olarak antipati oluştu. Yoksa Azoh oynadığı zaman Zed de izlerim Yasuo da izlerim. Support main.

• Cocuklarin hicbiri ustalasmak icin oynamiyolar merak etme nete gisip ben bi yasu oynim kanka ehehe diyolar

Lanei kaya kaya ittirip olen yasuolardan baskasida turunun son ornekleridir

• Çünkü veled heroları.Oynayamayıp lane de eziliyor çoğu ve suç her zamanki gibi Jungle da.
  • quote:

Orijinalden alıntı: eulogy

Zed için şunu söyleyebilirim. Zed TR'de sevilmez çünkü oyun başı 1 veya 2 kill alıp flameleyen sürüyle embesil var.

Tr'de zed oynayıp nunuya useless diyen var?

Yani illa bir useless muhabbetti dönecekse, kanımca en useless champ zed + teemo'dur. Önlem alması çok basit şampiyonlar.

Zed'in oynaması zor hero olduğunu sanan var, Hatta inanmıcaksınız draven'dan daha zor olduğunu düşünen adama rastladım.

Zed`in neyine önlem alıyosun her maç o yüzden instaban demi? oyundan sogudum lan her mac banliyolar yeter.

Özellikle latede adc falan birakmiyor ortada.Oyun uzamasi her turlu zed olan takimin kazanmasi demek ve mid gamede lanede de guclu yani op.

• Prowind kullanıcısına yanıt
    Heroes never die

• zed vee yaşuoyu sevmiyorlarmış

• 23 yaşındayım ve yasuo mainim. Lolskill de sıralamada ismim çıkıyor. Oynadığım dereceli yasuo oyunlarında hep karşı takımdan övgüler geliyor. Bende mi velet oluyorum? Bırakın bu işleri isteyen istediği heroyu oynar neden zevk alıyorsa onu oynar.

• faker zedle ünlendi eu na de kimse zed almazken kore her meça zed alarak zedin güçlü olduğunu öğretti onlara. voyboyun main de yasuo o da mı tr veledi ?
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.