Şimdi Ara

Milletimizin Yıldız Tilbe Övme Hastalığı (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
82
Cevap
2
Favori
6.713
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
41 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Televizyon ekranlarında Yıldız Tilbe den uzun zaman uzak kaldık ondan olabilir. Hasret diyebilirsin.

Farklı dilde ya da tarzlarda bir çok müzik türü dinlerim. Söz yazarlığı ve yorumculuğu "kendi tarzında" zaten tartışılamaz. Benim alternatif olarak dinlediğim birisidir kendisi, genel beğenimin dışında ama böyle birçok isim vardır gönlümde. Acun ve Murat'tan zerre haz etmem ama sırf o var diye izliyorum.Önceki senelerde izlemezdim.

Kişiliğine gelirsek hazır cevap, zeki, kendisiyle barışık, doğal, varoşluğun ve asaletin kavrulduğu bir kültür yapısı vardır. Kimseden lafını da esirgemez pat diye lafını söyler. "Esrar içiyordum bir ara . Artık içmiyorum." gibi bir anda ağızları açık bırakır. Verdiği cevaplar bazen basit görünebilir ama altında genelde bir trolleme , taşlama vardır Yıldızın. O cevapları bir komedyen verse "Ağabey çook komikk yaa" diye gülersiniz. Hani dersiniz ya "underrated" hakettiği değeri yeterince görmemiş ya da gösterilmemiş. Öyle bir durumda var aslında.Bunlar daha uzar gider.O geçmişimizden özellikle 90'lardan kalan nadir bir değer. "Mükemmel" dansına da değinmeden geçemeyeceğim. :)

Ölüm vuruşunu da şimdi yapıyorum; sebebi ne olursa olsun Sezen Aksu'nun bile uğruna şarkılar yazdığı kadındır Yıldız. İçindeki gerçek cevheri görmeye çalışırsanız neden olduğunu anlarsınız.O komple özel.

• 2017 albümünde tüm pop dünyası var yalnız, övme hastalığı derken tam anlam veremedim ama Yıldız Tilbe bu. Efsane müzik yapıyor. Türkiye kültürü ile gayet de uygun. Sanatçı ve toplumunu yansıtan biri. Kişiliği ve sanatını iki ayrı yerde tutmak gerek.

Albüme de şuradan bakabilirsiniz >>> yıldız tilbe proje albüm dinle
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.