Şimdi Ara

Milletimizin Yıldız Tilbe Övme Hastalığı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
82
Cevap
2
Favori
6.712
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
41 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar bu olay son 5 aydır çok dikkatimi çekti. Özellikle "O Ses Türkiye"'ye katılacağı haberleri gelince hemen "ooooo Yıldız Apla geldi. Sırf onun için izliyorum." cular geldi. Bunu diyen insan O Ses Türkiye'yi en fazla 1 sezon izlememiştir, o da son sezondur zaten.

Mesela sosyal medyada O Ses Türkiye'den onun hakkında bir şey paylaşılıyor. Hemen birileri yorumda "Yıldız Abla yine döktürmüş" "Kralsın Yıldız Abla"

Hani bir zamanlar Haluk Levent'i sonsuzluğa öven bir twitter grubu vardı, aynı elemanlar. Youtube'da güzel kanalları öven kişilerde aynı elemanlar. Bunların amacı övüp çekilmektir. Barış Özcan'ın kanalında çok vardı bir ara bunlardan. Her video altında "Youtube Türkiye'nin Gururu" tarzı bir sürü yorum vardı, bunun hakkında konu açmıştım daha önce. "Milletimizin Övme Hastalığı" başlıklı.

En basitinden şu örneği koyayım. Daha bunu gibi çook var.

Hatta bunun hakkında bir sürü karikatür vardır:

Bunun sebebi abartmak ile alakalı aslında. Hani bir karikatür daha vardı:

Bir sonraki konum daha güzel olacak, övmek ile alakalı olmayacak en azından

• Şişirilmiş balonlardan yalnızca biri.Hakkındaki güzellemeler tiksindiriyor.
  • yıldız tilbeye gelene kadar kimler övüldü bu ülkede

takılma bu kadar moruk herkes kendi ekmeğinin peşinde
  • Pink floyd varken Yıldız Tilbe dinlemek asfkfgkşkş

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ülke olarak her şeyi abartıyoruz.

• Yıldız Abla!!!

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • La yildiz tilbenin sana ne zarari var onu dinlemeyen anlayamaz

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • tıpkı müslüm ferdi orhan BABA dedikleri gibi saçma sapan övgüler ... kemal sunal övenler de var filmlerde aptalı oynayan biri sanki çok komikmiş gibi. Salak rolü mü var gönderin kemal sunalı heeeeh tam oldu bu kadroyla 3 film birden çekeriz çöpçü olur kapıcı olur tamamdır

• quote:

Orijinalden alıntı: 8993122290119

tıpkı müslüm ferdi orhan BABA dedikleri gibi saçma sapan övgüler ... kemal sunal övenler de var filmlerde aptalı oynayan biri sanki çok komikmiş gibi. Salak rolü mü var gönderin kemal sunalı heeeeh tam oldu bu kadroyla 3 film birden çekeriz çöpçü olur kapıcı olur tamamdır

müslüm babaya kurban ol sen
  • Rajeesh kullanıcısına yanıt
    yok ben cengiz BABAya kurban olayım o daha iyi

• Yazık Kemal Sunal a laf edenler bile olmuş Pink Floyd la karşılaştırılmış ikisi ayrı isteyen istediğini dinler Yıldız Tilbe çok iyi bir sanatçıdır, söz yazarıdır. Ben şimdi atıyorum opera dinlemiyorum gidip Pavarotti çok kötü bir operacıdır dinleyenler salaktır falan desem bu doğru mudur? Yıldız Tilbe yi dinlemiyorsanız dinlemeyin ama saygı duyun.Yaşınız daha küçük 13 yaşındaki çocuklar gelmiş Pink Floyd varken Yıldız Tilbe dinlemek nedir diyor 7 yaşındaki ilkokul 1 e giden yeğenime söylesem ne alaka der.

• sorun ünlülerde değil bizim halkımız bişeyin b.kunu çıkarmadan edemiyor.
  • overrated olduğunu düşünen tek ben değilmişim sevindim
  • quote:

Orijinalden alıntı: [A]narchy

yıldız tilbeye gelene kadar kimler övüldü bu ülkede

takılma bu kadar moruk herkes kendi ekmeğinin peşinde

Öyle demeee kocası cari açığın %15'ini tek başına kapatmış biri sonuçta canım.

• < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OrQuN -- 14 Ekim 2017; 5:47:22 >
  • Yıldız Tilbe ile ilgili konuya Kemal Sunal yazanlar var?

• O zamanlar ilkokuldayım Okula servisle gelip gidiyordum. Yıldız Tilbenin yeni kasedi çıkmış.Bizin şoför abide almış bundan saat 8 de okul başlıyor saat 6:30 da servise biliyordum hafta içi her gün her sabah en aşağı 1 saat bu kadını dinleyerek geçti çocukluk yıllarım. Ama severim kendisini .

• ben bayiliyorum Yildiz Tilbe'ye hatta bir gun bir konu hakkinda ne yapacagimi bilemedigimde roportaj videolarini acip izliyorum

• Toplu blok konusu

Yıldız tilbenin sempatiklik ve ses gücünü kimse ezemez. Pink floyd ne alaka diye de sormadan edemiyorum.

• Adam Türkiye'nin duayen sanatçılarına laf etmiş ya la sorsan 50 tane yabancı sanatçı sayar bitmedi şu yabancı seviciliğimiz. Bir çoğumuzun çocukluğu onlarla geçti. Sen kurban ol o sanatçılara.

Yıldız Tilbe ye gelince kendi alanında bu gün benim diyen sanatçıları cebinden çıkarır. Eline mikrofonu alıp canlı şarkı söyleyemeyen sözde sanatçılar var bu ülkede.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.