Türkiye nin akıllı gençleri aldatılmaz. Aldatılmamalı Türkiyenin gücü onu oluşturan halkların bir araya gelmesinden oluşur Düşmanların böl parçala yönet stratejisi bu yüzden tehlikelidir Sürüyü küçük parçalara ayırmadan büyük bir toplulukla kurtlar baş edemezler Ayrılırsak bizleri tek tek avlarlar internet çıktığından beri bu ülkenin bir arada tutan tek gücü islam yıpratılmaya çalışılıyor bugün 30 ağustos zafer bayramı bundan bir asır önce dağlardan oluk oluk akan türk kürt alevi sünni laz çerkez filistinli hepsi herkes bir araya gelip düşmanları önüne katıp yurdu temizlemişti ya bir araya gelemeyip tartışmalara girseydik ben laz ım birader ben sünniyim bende kürdüm ha yok ben çerkez asıllıymışım filistin nere bura nere ben aleviyim memlekete döneyim bu şekilde birlik olur mu işte bu yüzden bu ülkenin gücü islamdır herkes bir araya gelip hepimiz müslümanız Allah Allah diyerek düşmanı önüne katmıştı bizler bilmesekte internetteki gençlere yaptıkları bu operasyonların nedeni tam da budur bir yerde uyuşuklar bir yanda ateistler bir yanda lgbt liler bir yanda tiktokçular düşmanı görüp selfie çekenler tam bir iş öğrenecekken youtuber olan keyfine düşkünler bunlar savaşamaz bunu iyi biliyorlar bu ülkeyi halkı bir arada durdukları sürece yenemeyeceklerini biliyorlar bos islerle ugrasmayip meslek ogrenin hatta interneti kullanip kendinizi gelistirin sizi kandirmak isteyenlere ulkenize dusman etmeye calisanlara karsi uyanik olun internetteki tum operasyonlari iyi goruyorsunuz bir arada durmadan var olamayacaginizi asla unutmayin. ayri durmayin celladiniza aşık edilmeyin bugün her şeyde onlar ileriyse bundan önceki dört yüz yılda da biz öndeydik gün döner devran döner çoğumuz buralara bir yönden geldik gerçekten kaçımız orta asya kökenliyiz ama hepimiz buralıyız bu ülkede yaşıyor bu ülkede doyuyor bu ülke sayesinde güvenle yaşıyoruz ayrım yok şehit olan milyonlarca türk ün şanına burası türkiye amerikada gerçekten amerikalı nasıl azsa ve nasıl ayrılığa düşmüyorsa israil i yunanı fransızı ingilizi nasıl bir olup saldırıyorsa bir zahmet burada da ayrı durmamayı başarabilin onlar başarır siz başaramazsanız gelecek hiç te parlak olmaz onlarin derdi siz degilsiniz ustunde bulundugunuz bu topraklar. biri çıkıp sizi vatanınıza dininize milletinize düşman etmek için bir şeyler söylüyorsa bir zahmet uyanık olun internetin yüzde doksan dokuzu yalandır bir haberi en az 3 yerde okumuyorsanız o haber yalandır türk genci akıllıdır bugünü yarını bırakın o gençler er geç uyanırlar uyanacaklardır. inançsız olmaz sonunda kazananlar inananlardır. rızasız olmaz. seni islam ın karşısına koyanlar kim dünkü düşmanın yolundakiler değil mi düşman karşıdan göründü acıması yok inan uyan türkiyemin gençleri çünkü sensiz olmaz. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ATROMITOS -- 30 Ağustos 2024; 20:55:19 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Bildirim