Şimdi Ara

Millette ne özgüven var arkadaş :D

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
296
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar Amerikan lisesi mezunu ve Robert lisesi mezunu kişileri dinliyordum da bugün, İngilizce kelime atıyorlar araya, ama telaffuzu yanlış, böyle herşeyi abartarak anlatıyorlar falan.

Abi onlar iyiyse ben neyim ya. Birisi deseniz artist böyle, ama çok basit bir kelimeyi bile yazarken arada saçma ekler falan ekliyor.

Neyse egom coştu yine, birazdan 3-5 konu daha açar yatarım.

• sende olanı sana koycaz arif
  • awkward
  • robert üsküdar amerikan bitiren adamın telaffuzu kötü senin çok iyi? tabi lan manyak mısın!!

Ben de ingilizce eğitim aldım lisede, genelde o adamlar karşıdakini ezmemek için halkın dilinden konuşmak istiyorlar. Yoksa senin gibi adamlar üniversite bitirsin gelsin robert'in hazırlık sınavına girsin geçemez, anca kendilerini avuturlar böyle.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Genesis.

robert üsküdar amerikan bitiren adamın telaffuzu kötü senin çok iyi? tabi lan manyak mısın!!

Ben de ingilizce eğitim aldım lisede, genelde o adamlar karşıdakini ezmemek için halkın dilinden konuşmak istiyorlar. Yoksa senin gibi adamlar üniversite bitirsin gelsin robert'in hazırlık sınavına girsin geçemez, anca kendilerini avuturlar böyle.

Abartma knk pls

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

robert üsküdar amerikan bitiren adamın telaffuzu kötü senin çok iyi? tabi lan manyak mısın!!

Telaffuzu geçtim yazarken bile yanlış yazıyorlar. Karşısındakini nasıl ezsin ki? İngilizcem daha iyi, teknik bilgim daha iyi. Ezebileceği bir durum yok zaten.

Ama sadece İngilizce ile sınırlı değil, teknik bilgilerde de o kadar ufacık şeyleri güzel birşeymiş gibi anlatıyorlar ki, hallerine üzülüyorum öyle olunca. Abartarak anlattığı şeyleri ben arkadaşıma 10 dakikada öğretiyorum yani.

Öyle bariz hatalar var ki, ancak gülebiliyorum. Ama niyeyse ben kendimi düşük görmeye devam ediyorum çoğu zaman. Üniversite sınavı zamanında bile ailemle kavga etmiştik, ben puanımı kötümser hesapladım, dedim bu kadar anca gelir diye, sonra derece geldi sevindi bizimkiler. Bu adamlar tam tersi ama derece der gelmez gibi kafaları var. Anlamak güç. Ortasını bulmak lazım.

• quote:

Orijinalden alıntı: CrownMoress

quote:

Telaffuzu geçtim yazarken bile yanlış yazıyorlar. Karşısındakini nasıl ezsin ki? İngilizcem daha iyi, teknik bilgim daha iyi. Ezebileceği bir durum yok zaten.

Ama sadece İngilizce ile sınırlı değil, teknik bilgilerde de o kadar ufacık şeyleri güzel birşeymiş gibi anlatıyorlar ki, hallerine üzülüyorum öyle olunca. Abartarak anlattığı şeyleri ben arkadaşıma 10 dakikada öğretiyorum yani.

Öyle bariz hatalar var ki, ancak gülebiliyorum. Ama niyeyse ben kendimi düşük görmeye devam ediyorum çoğu zaman. Üniversite sınavı zamanında bile ailemle kavga etmiştik, ben puanımı kötümser hesapladım, dedim bu kadar anca gelir diye, sonra derece geldi sevindi bizimkiler. Bu adamlar tam tersi ama derece der gelmez gibi kafaları var. Anlamak güç. Ortasını bulmak lazım.

valla onu bilmem çok garip adamlar var gerçekten haklısın. ama ingilizceyi düşünürsek sadece çok zor çok detaylı bir ingilizce eğitimi veriliyor o okullarda. anadilin gibi olmadan geçemezsin ingilizce sınavını öyle diyim.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Beyler Bu Kızlar Niye Böyle
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Ee?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • robert ? hangi robert ? onun kolejimi varmış
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: CrownMoress

quote:

valla onu bilmem çok garip adamlar var gerçekten haklısın. ama ingilizceyi düşünürsek sadece çok zor çok detaylı bir ingilizce eğitimi veriliyor o okullarda. anadilin gibi olmadan geçemezsin ingilizce sınavını öyle diyim.

Benim anadilim gibi zaten hocam. Her ne kadar çok iyi olsa da öyle olmadığını düşünüyordum taa ki geçen gün yaşadığım bir anıya kadar.

Yabancı dizi izlemeyi severim, açtım yabancı diziyi herşeyi anlayarak izliyorum. Normalde altyazılı izlerim böyle hukuki terimler falan kaçmasın arada diye. Herneyse 10 dakika falan bir geçti, farkettim ki altyazıyı koymayı unutmuşum normal izliyormuşum herşeyi anlayarak.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.