Şimdi Ara

Milli heromuz Yasuo devre dışı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
393
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Geçen ay Zed Riven Darius herolarından sonra Yasuo da devre dışı kaldı.Darısı Vayne'in başına ..

• Şimdi tr de neredeyse her oyun +30 u görüyor. Vayne in oyun orta ve sonlarına dogru diger adclere karşı bariz üstünlügü var ve dk 30 u geçince biraz adc yi bilen birisi güzel bir sup duosuyla oyunu taşıyor. Neden vayne yerine diger adc leri alsınlar ki
  • quote:

Orijinalden alıntı: ZeroKinTR

Şimdi tr de neredeyse her oyun +30 u görüyor. Vayne in oyun orta ve sonlarına dogru diger adclere karşı bariz üstünlügü var ve dk 30 u geçince biraz adc yi bilen birisi güzel bir sup duosuyla oyunu taşıyor. Neden vayne yerine diger adc leri alsınlar ki

zamqim haklı vayne alıp taşyın onuda mı biz söyleyelim
  • Türk'Zix'i unutturmayız!
  • quote:

Orijinalden alıntı: 5EVEN

Türk'Zix'i unutturmayız!

Eskisi gibi teqlemiyo artik favorilerinden degil

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • rengar la thresh i unutmuşsun

• lee sini hala göremedim forum ölmüş resmen
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Milli herolarımız darius yasuo zed riven katarina vayne jinx thresh ve support malphitedır.Özellikle support nalphite baya saçma sapan bi tercihtir

• Twitch alıyorum tfde r açıyorum arkadan karşı adcyi tarıyorum en az triple

• Milli şampiyonumuz Thresh'dir. Ha iyi bilenin elinde taşıyıcı destek olur ama onun dışında her maç bir Thresh

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ZeroKinTR

Şimdi tr de neredeyse her oyun +30 u görüyor. Vayne in oyun orta ve sonlarına dogru diger adclere karşı bariz üstünlügü var ve dk 30 u geçince biraz adc yi bilen birisi güzel bir sup duosuyla oyunu taşıyor. Neden vayne yerine diger adc leri alsınlar ki

dk 20 ye kadar 0-6 70 farm vayne ler <3 taşıyan adam gelse kapatılmasını niye istesin adam
  • Yasuo bayadır çok picklenen bi şampiyon değil

• Kha zix teklemiyo diyen ayıp etmiştir geçen kendi kulemin yanında farm yapıyorum bi q bide düz atak koydu öldümde ct si minyonlardır

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fiora. -- 8 Ağustos 2015; 13:37:02 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.