Şimdi Ara

Milli maçta Yektanın performansıyla ilgili iddialar (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
36
Cevap
0
Favori
1.243
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Sabrinin ortalayıp Burağın direğe nişanladığı pozisyonda topu 2 kişiden kurtarıp güzel bir pasla atağı başlatan Yektaydı. 2. yarı heycanını attı biraz daha derli toplu gözüküyordu. Selçuk kazması 1 olumlu hareket yaptı oda penaltı oldu.. Selçuktan başkayan gol pozisyonu doğal olarak boşa gider
  • quote:

Orijinalden alıntı: garcibaba

quote:

Orijinalden alıntı: Mizuhara

quote:

Orijinalden alıntı: garcibaba

emre çolak bunun yanında maradona kalır

ne deefanstan top alıyor ne topu iileri taşıyor nede oyunu kuruyor,şaşıyorum sizlere nesini beğendiniz yektanın?

aynen böyle bir maçta böyle oynadıysa kesinlikle orta sahada oynayan sabrinin yerine tercih edilir

• Yektanin eli 30. dakikada kirilmis cikmak istememis. TC pasaportlu fb cumhuriyeti futbolcularina nolmus. killari mi dönmüs?

Yekta: "Elimde kırık var. Sanırım 30. dakikada felan oldu. Devre arasında kırık olduğunu anladım. Milli takım bizim için kutsal."
  • quote:

Orijinalden alıntı: Boztas03

Yektanin eli 30. dakikada kirilmis cikmak istememis. TC pasaportlu fb cumhuriyeti futbolcularina nolmus. killari mi dönmüs?

Yekta: "Elimde kırık var. Sanırım 30. dakikada felan oldu. Devre arasında kırık olduğunu anladım. Milli takım bizim için kutsal."

Bir gökhan gönül'e bakın bir yekta'ya yne gururlandım
  • quote:

Orijinalden alıntı: Boztas03

Yektanin eli 30. dakikada kirilmis cikmak istememis. TC pasaportlu fb cumhuriyeti futbolcularina nolmus. killari mi dönmüs?

Milli sakata sormak lazım. fener olunca iğneyle oynuyo sakat sakat oynuyo. Milli takıma gelince kadrodan çıkartılıyo. Ben bu işten hiç bişey anlamıyorum anlayan varsa açıklasın..
  • quote:

Orijinalden alıntı: PlayForFun

Yekta bir çok pozisyonda "Selçuk Şahin adıyla" top çaldı. Evet, yanlış okumadınız. Adamın en az dört top çalışına Selçuk Şahin aldı topu falan denildi. Komik. Bunların dışında da yerinde müdahalelerde bulundu fakat, atak yönü zayıf kaldı.

(Ceza alır mıyım bilmiyorum ama bu yazacaklarım için, yazmazsan içimde kalır.) Hayatımda Sabri kadar ÖKÜZ bir herif görmedim. Adam MAL'ın önde gideni. İki orta açtı kral oldu. Olamaz. Elli tane pası hatalı attı, müdahale bile edemedi yerinde.

Galatasaray'ın performansı yüzünden izlemedim neredeyse geçen sezon maçlarını ve bu adam o zaman da böyle Mal mıydı acaba?

aynen arkadaş ya .... bu sabriyi savunanları gördükçe şaşırıyorum ... arkadaş bütün pozisyonları sabrinin tarafından yedik ... sabrinin karşısında oynayan alaba messi gibi gözüktü gözüme ki roben varken forma yüzü göremiyor bayern de ....en az 20 tane hatalı pas attı ... hele bir korner direği muhabbeti var utandım izlerken ... kısaca bu adam bi zahmet galatasarayda oynamasın ... yeri boş kalsın anasını satim ...yılda nerdeyse 1,5 milyon tl alan adam 2 tane orta attı diye yıldız oluyor ... sabri ne galatasarayda ne milli takımda oynayacak bir oyuncu değil ... futbolu bırakacağı yada galatasaraydan gideceği günü 4 gözle bekliyorum ...

• @senfield25

Hocam yapma etme bende sabriyi çok tutma hatta maçta baya bi kulaklarını çınlattım ama hemen önünde oynayan selçik şahin adlı kazma 0 destek verdi. hucumda 3 forvet oynadık ve 3 üde devamlı yer değiştirdi fakat hiçbiri (arda umut burak) defansa yardıma gelmedi. Özellikle sabriye destek 0 dı. 2. yarı selçik adlı kazmayı sola topalı sağa aldı birazda yekta yardım edince dengelendi. Ona rağmen adamların en etkiliği olduğu kanat sol yani bizim sağ kanadımız. Devamlı 3e1 yaptılar sabriye. Bunları görmezden gelmek olmaz. Üstüne üstlük sabri hakan balta gibi defansta kalmadı. Devamlı ileri geri yaptı.
  • Yekta bugün yokları çok süper oynadı.. Yoktu yani adam bildiğin kaybolmuştu.. Bence Iyi futbolcu.. Kendini rakibe unutturmayı çok iyi biliyo........
  • yekta sakin tedbirli oynuyor ve hata yapmıyor orta sahada sabri yerine yekta oynamalı ft görmüştür umarım bugün
  • quote:

Orijinalden alıntı: JessieJ

@senfield25

Hocam yapma etme bende sabriyi çok tutma hatta maçta baya bi kulaklarını çınlattım ama hemen önünde oynayan selçik şahin adlı kazma 0 destek verdi. hucumda 3 forvet oynadık ve 3 üde devamlı yer değiştirdi fakat hiçbiri (arda umut burak) defansa yardıma gelmedi. Özellikle sabriye destek 0 dı. 2. yarı selçik adlı kazmayı sola topalı sağa aldı birazda yekta yardım edince dengelendi. Ona rağmen adamların en etkiliği olduğu kanat sol yani bizim sağ kanadımız. Devamlı 3e1 yaptılar sabriye. Bunları görmezden gelmek olmaz. Üstüne üstlük sabri hakan balta gibi defansta kalmadı. Devamlı ileri geri yaptı.

yav hocam ben selçuk falan iyi oynadı demedim ki ... selçuk afedersin odunun en biçilmemişi ... onu milli takıma alanda kabahat ... hakeza umut ...ama ben kendi oyuncumu eleştiriyorum ... selçuk oyuncu moyuncu değil ... sabri en azından oyuncu ama o oyuncu olması onu milli takımda da galatasarayda da oynatmaya yetmez ... ben hiç ama hiç beğenmiyorum sabriyi ...

• birde eli kırılmıs maçta. röportajlarındada adam gibi adam oldugunu gösteriyor. F.T nin daha fazla şans vermesini bekliyorum. sabri yi ortada oynatmak yerine Yekta ya daha çok şans vermeli
  • İddia ediyorum,eğer Emre Belözoğlu ve Selçuk İnan oynasaydı,rakip bize cepheden çakardı bir kaçtane, gol olurmuydu bilemem.

Yekta,pres zamanlamalarını iyi yaptı maçta,cephe hattını iyi doldurdu,tabi maçın ilk 15 dakikası hariç.İlk 15 dakikada takım uyum sağlayamadı.

Yekta teke teklerde korkak gibiydi,hatta kızıyordum maçta,demekki eli kırıkmış,hakkını yemişiz.
  • Yekta sahada koşup, pres yapmamalı. Onda topa yöne verme, atakları yönetme, pas alışverişi yapma becerisi var. Bıraksın koşma-pres işlerini Şahin-Topal yapsın, Sabri yapsın.
    Açıkçası onun yeteneklerini bildiğim için milli maçta beklediğimden kötü oynadı. Tamam ilk defa oynuyor ama bu kadarda tecrübesiz değil.
    Stoperlerin yanına gidip top almalıydı ve atakları başlatmalıydı. Madem Emre-Selçuk yok bu işi Yekta yapacak.
    Bize geldiğinden beri kendisine olan güvenini yitirmiş durumda. Selçuk Şahin bile kaleye şut atıyor Yekta denemiyor bile.
  • 4-3-3 bizim ülkenin sistemi değil açıkçası yekta da beklediğimden kötü oynadı.
  • Thats it?
  • umarım yekte orta üçlüde selçuk ve melo nun yanında sürekli oynar kendine olan güvensizliğini yener.
    kaliteli bir futbolcu zaten türk te. özgüvenini tekrar kazanırsa uzun yıllar gs ye hizmet eder.
    yekta varken sabri nin orta alanda oynatılması çok nahoş bir durum. top kullanmayı bilen adamlardan oluşan
    günümüz orta sahalarında gs gibi bir takımın sabriyi oynatması üzücü bir durum.

sabri ile yektayı karşılaştırmak bile abesle iştigaldir. bu durumda gs de orta sahada orta saha oyuncusu olan yekta oynamalı, ayhan oynamalı, emre oynamalı
    okan derici oynamalı hatta baytar oynamalı ama sabri diil; top kullanmasını bilmiyor.

bu durumda geçen seneden kalma sanırım iki kişi oynar eboue sağ bek ve ujfalusi stopere geçerse, servet ve balta oynar geçen seneden kalma kadroda.
    çokda iyi olur...
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.