Şimdi Ara

Milli Muharip Uçak’ın adı belli oldu! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
99
Cevap
1
Favori
3.374
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
35 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Sen 10 yıldır geliştirilen uçak için 10 yıldır yalandan karalama yaparsan adam da tabiki seçimden önce piyasaya çıkartır. Bütün bunların seçimden önce piyasaya çıkması tesadüf değil tabiki. Ama bunların yalan olduğu anlamına gelmez bu durum.

Sürekli maket bunlar, niye uçmuyor, araba mı bu niye yerde gidiyor diye sırf laf olsun diye ters tepecek şeyler yaparsan adamlar da seçim propagandası haline getirir bunu. Gerçi ülke 2023 yılında bir tane elektrikli arabanın yapıldığına inanamadı , aklı almadı, uçak falan işlerine inanmaması yine normal.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RedPyro -- 1 Mayıs 2023; 19:34:10 >
  • CleanCoders C kullanıcısına yanıt

Bence kk Selocan ismini verir buna

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • RedPyro kullanıcısına yanıt

Ya belki şu an tamamlanmadı? Belki eksik yerleri var daha? Her sene Eylül'de olan festival propaganda uğruna seçimden birkaç hafta evveline alırsan kusura bakmayın da her türlü lafı işitmeye de razıdırlar.

Senelerdir yerli otomobil diye Cadillac BLR'ın üstüne kaplama atıp yutturdular bu millete. Yerli uçağımız göklerde iken sene 2007'ydi. O yüzden yalan vs. denmesi halen normal geliyor bana.

Daha araklama vs. durumlarından bahsetmedim bile. Acı ama gerçek...

• F22 Raptor ayarında olabilecekse ne mutlu.

• Orodruin kullanıcısına yanıt
    Teorik olarak F22 raptor ayarında olabilir. Bu arada Hürjeti uçuran pilot ilk uçuşta bile F16 dan daha iyi uçtuğunu söylemiş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CleanCoders -- 1 Mayıs 2023; 23:52:49 >
  • Çok güzel be, çocukluk hayalimdi Top Gun filan seyrederken keşke bizde böyle uçaklar yapabiliyor olsaydık derdim. Yapıyoruz ne mutlu. Kimseye minnet etmeden her ihtiyacımızı karşılayabilmeliyiz. Daha da önemlisi Turan ülkelerinin tüm savunma ihtiyaçlarını biz karşılamalıyız. Zor olacak ancak güzel olacak 👍🏻

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Ordumuza hayırlı olsun. Kemal dedem inşallah daha da geliştirecek. Son 13 gün

• Yüzbin kere Maşaallah.

• Altay tankı gibi yalan olmasın.Ortaya bir tane prototip atıp başarı hikayesi diye insanları kandırmayı çok iyi bilirler bunlar.

hangisi daha iyi anlamadım. hürjet mi?

• ismi beğenmedim.

togg ismi bile daha güzel geldi.

• Kerim5100 kullanıcısına yanıt
    23 nisan 29 ekim 19 mayıs. neyini anlamıyorsunuz ki. her milli bayramda birşey gösteriyorlar. seçimden önce diyor birde

• Orodruin kullanıcısına yanıt
    dünya o ayarda yapamamış. yaptığımız ilk uçağın o ayarda olmasını beklemek gerçekçi olmaz

• Kerim5100 kullanıcısına yanıt
    15 yıldır Hedef 2023 diyen de bu hükümet değil miydi? tamam muhalif olalım olalım da azıcık düşününce adamlar zaten tüm büyük projelerini 2023 e göre ayarlıyorlardı :D hepsinin bu yılda birikmesi normaldir. seçim öncesi açıklamak da siyasi olarak mantıklı kendileri açısından. adamlar yıllardır reklamını yapsın, açılışını seçim sonrası kemal yapsın :D

• Allah hökümetimize zeval vermesinciler gelmiş yine. Hiç şaşırtmıyorsunuz. Teknik bilgi 0, yorum ve ya eleştiri 0 amaç gizliden parti reklamı.

• Krone K kullanıcısına yanıt

bende var teknik bilgi sor bakalım neyi merak ediyorsan.aslında teknofest yapiyorlar oraya gitseydin alırdın teknik bilgi lise öğrencileri bile alıyor :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wolferto -- 1 Mayıs 2023; 23:37:10 >
  • ahmet1905_47 A kullanıcısına yanıt

evet hürjet

Daha kotu de olsa bana farketmez benim ucagim. Biz yaptik. Şöyle 1 2 sene oylalasalarda f16 da modernize etmesek hurjetle idare ederiz kaan gelene kadar

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • wolferto kullanıcısına yanıt

Şu yerli ve milli şirketin sahibi olup kürsüden siyaset yapılan yer mi ? Kalsın sağol.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.