|
Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler’den F-16, Eurofighter ve F-35 açıklaması (2. sayfa)
-
-
Ben iğrenç mülteci politikamızı, leş ekonomimizi vs savunmuyorum. Ülkenin halini ben de görüyorum. Parayla vatandaşlık satıyoruz, ekonomi leş, mülteci dolu, kuduz köpekler insanlarımızı yiyor. Ha sözde muhalif kesim de köpek sevicilik yapıyor hala bu apayrı bir konu! İnternette ban dalgası varken muhalefet Paris’te gezi yapıyor. Ülke leş mi leş. Ama iktidarı-muhalefeti ortak bu hale getiriyor. Muhalefet daha iyi olsaydı emin ol muhalefet olmazdı. Bizim toplumumuz sağıyla soluyla hep birlikte bu hale getirdi ülkeyi.
Ama tutup da adamlar bizle niye müttefik olsun insan hakları mı var adalet mi var diye zırvalarsan karşı çıkarım. Çinle niye ciddi müttefik ya da ciddi düşmanlar? İnsan hakları adalet çok iyi olduğundan mı hayır adamlar güçlü. Bir kurumsallık var. Bu da ülke içiyle alakalı. Boktan batı standartlarına uymak için hissettiğiniz aşağılık psikolojilerine girmiyorlar. Kendi içimizde adam olursak sıkıntı olmaz. AB’nin hukukuna da ihtiyacımız yok kriterlerine de
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
-
tam tamı 23 milyar dolar, savaş ekonomisi halkı da düşünmeli, idare edebiliriz kaldı ki, aha işte kaan geliyor. bildiğim kadarıyla zaten bizim çelik kubbemiz var f35 lere karşı
-
F35 envarterde olmadığı sürece 3-5 seneye ege uçak uçurmakta zorlanacaz. Kaan la gök kubbeyle falan olacak iş değil, bunu devlette biliyor ama halkın gazını almak için yerli milli propagandası yapıyor işte.
-
Müttefiklikten kastım Avrupa Birliğine girme çabalarımız ve netice alamamızdı aslında. Ayrıca batı standartlarının boktan olduğunu düşünmüyorum. Düşünce özgürlüğü, adalet, kaliteli eğitim, özgürlük... Bunları hakettiğimizi düşünüyorum. Yani deprem vergisi ödüyoruz yıllardır, deprem oluyor, vergiler kayıp... Anayasaya aykırı olmasına rağmen yılda 2 kez mtv ödüyoruz durduk yerde. Kaçak yapılara imar izni vermek ölüm fermanını onaylamak olmasına rağmen bunlara kim sesini çıkarabildi. Yargı dedi mi asıl sorumlu sizsiniz diye? Yoo... Hangi yargı bunu diyebilir ki? Pisliğimizde boğulurken batıya dil uzatıyoruz işte. Bu batı sevgisi değil, insan gibi yaşama hakkı aslında.
Diğer taraftan dediğim gibi batısı doğusu farketmeksizin müttefiklik karşılıklı menfaat işidir. Dost ülkeymiş, kardeşmiş... Bunların hepsi hikaye. Gücün varsa haklı olursun, gücün varsa dostun çok olur. Yoksa kafana vururlar, sesini çıkarmadan oturursun. Bkz. F35 projesi, Rahip Brunson vb...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CWaRRioR -- 13 Ağustos 2024; 15:8:11 >
-
kaana ve gökkubbeye aynı anda hadsizce laf ediyorsun, senin gibiler kılıçdaroğlu %60 ile ilk turda kesin kazanıyor ama ince çekilsin diyordu, ne oldu o kesin iş?
gerçek hayat senin gibi cahillerin zannettiği gibi olsaydı çoktan yunanistan bize saldırmış, olası savaşta türkiyeye karşı yunanistan ile savaşacağını açıklayan fransa ile anadoluyu fethetmişlerdi.
iyi haber şu ki (vatanını sevenler için iyi haber), senin saçma hayal gücünün onda biri bile gerçek değil, yunanistanın bi tarafı yese ilk fırsatta saldıracak ama yunanlılar bile senin gibi hayalgücüne sahip değil...
-
cahil cahil konuşmayı bırakın, abd serverından onay vermezse motorunu çalıştıramayacağınız uçaktır f35, türkiye için bir bataklık ve en kötü senaryodur. toplam maliyeti kaana göre belki 5 kat olacak ve abd yazılımı içermeyen hiçbir mühimmatı atamayan uçak ayrıca, her mühimmat abdden 2-10 misli fiyata alınacak.
zannediyor musunuz ki abd, yunanın türkiyeye saldırmak için f35i kaldırmasına onay verince türkiyedeki f35lerin motorunun çalışmasına onay verecek? olası bir savaşta 1-2 güne tr mühimmatının tamamı bitince, abd trye "al şu mühimmatı yunana atarsın" mı diyecek?
kendinize güldürmeyin...
-
nick mesaj uyumu
-
Her ne olursa olsun yerli unsurların geliştirilmesine devam edilmeli,ne f35 ne f14 ne de typoon alınmamalıdır
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Eurofighter uçaklarının projesi ve üretimi çoktan durduruldu. Almanya projeden çekildi. Çünkü hem çok pahalı, yakıt gideri fazla ve tüm teknik özellikleri sınıfta kaldı. Proje iflas etti. Yani çöpleri bize kakalayacaklar. Bizimkiler alırsa, tam bir ihanet olur..
-
F16 Blok70'e de yerli mühimmat takılamıyor. Tüm mühimmatları yine ABD'den alınacak.
-
Batıyı ve İsraili sürekli kötüleyip duruyorsunuz, düşmanlığı başlatan tam tersine sizsiniz. İsraille ve ABD ile ne güzel ilişkimiz vardı, siyasal islamın Yahudi nefreti yüzünden tüm dış ilişkilerimizi baltaladınız. Sonra yok batı bizi sevmiyor bilmem ne. Adamlar size yıllarca hibe, beleş silah ve mühimmat verdi. Karşılık olarak sürekli dini sebepler yüzünden nefret gördüler, sana bir daha yardım eder mi? Bu hükümet değişirse anca...
-
Bu kesin değil şuan özgür projesi ile Blok30 lere mühimmatlarımızı takıyoruz. Elimizde Blok70 olmadığı için ne kadar olur olmaz bilmiyoruz ama olma olasılığı yüksek diye düşünüyorum. Bir şekilde o yapılır. Evet paketin içinde mühimmatlarda var olmalı ama tabi kendi mühimmatlarımızı takamadıktan sonra bir anlamı yok. O yüzden bizim başka ülkelerden alacağımız en son uçak F16 blok 70 ve kitleri olmalı bundan sonra kendi mühimmatımızı kullanabileceğimiz kendi uçaklarımızı yapmalıyız.
-
1.2. Dünya savaşında dünyanın anasını ağlatan batı. Irakta Afganistan Bosnada İrlanda da, afrika ülkelerinde yıllarca katliam yapan kim batı. Yıllarca bizi batı uydusu yapan kim içimizdeki yavşaklar. Evet yıllarca bize beleş, Hibe vb. Silah, mühimmat vb. verdiler ki senin sazanlar üretim yapmasınlar ve batıya bağımlı olsunlar. 80 yıl boyunca neden bir şey üretemedi bu ülke. 80 yıl boyunca yat sonra bu ülkeye birşeyler yapmak isteyenlere laf et. Yıllarca batının altına yatanlar, batının bir tarafını yalayanlar ve batıyı dost gören insan kılıklı varlıklar, ülkeyi prangalarından kurtarmak isteyenlere laf ediyor. Allah senin de senin gibilerin de batının belasını versin.
-
cahil muhtemelen sensin güzel kardeşim ama farkında değilsin.
-
Eurofighter hem üretimi hemde geliştirmesi hala devam ediyor. En son AESA radarlı Tranche 4 modeli geliştirildi.
Projeden çekildi dediğin Almanya 38 adet Eurofighter Tranche 4 siparişi verdi. Hali hazırda geliştirmesi devam eden Tranche 5 modelinden de 20 adet sipariş verdi.
İtalya, İspanya, Kuveyt ve Katar'dan gelen yeni siparişleri saymıyorum bile.
ama sorsan proje iflas etti, üretim durdu, Almanya projeden çekildi...
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Gısganiy derseniz öyle olur
-
O ayrı bir konu degil Türk zihniyeti her zaman ve her yerde aynıdır.. Adam misal Allah yok diyorsa, hukumete karsiysa, hemen avrupalı medeni ve ileri görüslü sanıyorsun fakat böyle degil.. Simdi ortalama bir AKP'liyi al, din ve osmanli konusunda 2 gorusunu degistir al sana karsi taraf.. Turk Turktur ve belli sablonun disinda dusunen milyonda birdir..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Headlong Into Carnage -- 30 Ağustos 2024; 13:28:19 > -
Bak mesela Atina'ya git sokakları cöp götürüyor ve sokak itleri var 10 milyon ortodoks Türk'ün farklı isimle yasadıgı yer..
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X