Şimdi Ara

Milli takım futbolcularının askere gitmemesi ve milli takımda oynarken prim alması

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
480
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ben artık milli takım maçı seyretmiyorum ki benim gibi bir sürü insan var.Arda,Volkan,Burak,Fatih Terim milli takımdan soğuttu ülkenin yarısını.Bu saydıklarım yüz binlerce euro prim aldılar.Ve üstelik askere de gitmiyorlar.Bu bence dünyanın en saçma işi.Bir de en ufak bir şeyde vatan millet sakarya edebiyatı yapmıyorlar mı insan çıldırıyor.Futbolcuların %99'9'u üniversite okumuyor bu da demek oluyor ki en geç 20 yaşında askere alınması gerekir.Peki neden futbolcular askere gitmeyecekmiş?Nedir onları üstün yapan?

Askere gitseler üniversite okumadıkları için 12 ay yapacaklar.Senede en kötü 1 milyon euro alan bu adamlar iki maç için 500 bin euro prim aldı.Hem de vatan millet sakarya diye dolaşacaklar.İğreniyorum artık bu konuşmaları görünce.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-0985F6AB6 -- 25 Mart 2018; 18:47:53 >

• Bir ara Mısır Salah'ı askere çağırmıştı Chelsea'de oynarken konuyu görünce aklıma o geldi

Askerlikten ziyade beni sinir eden konu milli takımda verilen primler, neredeyse Almanya kadar futbolculara prim dağıtıyoruz, ki Almanya bizden çok daha iyi maddi imkanlara sahip bir ülke.

Bir de vergi olayı var tabii. Devlet asgari ücrete 12 saat çalışan vatandaşa yük bindirmektense böyle futbolcuların vereceği vergiyi arttırmalı.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • fatih terimi alıp ülke futbol tarihinden çıkarsak futbol tarihi nasıl olur acaba, hadi diğerlerini anlarımda sırf adama çok para alıyor diye gıcık olmakta bambaşka bir şey..

1996 benim çocukluğumda, 2008 de neler yaşadığımızı unutacak kadar nankör olamadık çok şükür buda bizim artımız olsun..
  • gecen tottenhamdaki son icin askerlikle alakali bir haber gordum. kore'de olimpiyat madalyasina sahip olan oyuncular askerlikten muaf tutuluyor son'un da ya madalya kazanmasi yada askerligini yapmasi gerekecek gibi birseydi. bizde buna benzer bir sistem dusunulebilir

• Gerçekçi olalım, şimdi tuttuğunuz takımında 20 yaşında geleceği parlak bir oyuncu var ve her maç izlerken zevk alıyorsunuz o çocuk askere alınmaması için taraftarlar kampanya bile düzenler

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • hakeen kullanıcısına yanıt
    Evet düzenler o zaman prim almayacaklar utanmadan prim için takımı karıştırmayacaklar Arda,Burak prim kavgası yüzünden içine ettiler takımın zaten askere gitseler en az 3-4 milyon euro alıyorlardı o kadar zarar edeceklerdi minnettar olacaklarına 500 bin euro için neler yaptılar.Dediğim bu hem askere gitmiyorlar hem de prim alıyorlar.
  • thanatos13 kullanıcısına yanıt
    Valla ne olursa olsun başarı gözüyle bakmadığım için karakterin duruşun her zaman daha önemli olduğunu düşündüğüm için Fatih Terim son yaptıklarıyla bu milleti milli takımdan soğutmasıyla yaptıklarının yarısını silmiştir.

Biz de başarılı olsun ama mafya gibi mekan basan.Egosu yüzünden milli takımı karıştıran,büyük büyük laflar edip tükürdüğünü yalayıp Arda'ya ezilen birini savunacak kadar da küçülmedik bu da bizim artımız olsun.
  • Bunların hepsi kuyruk acısı.İmparator öyle bir iz bırakmışki herkeste yarası olan gocunuyor işte.E tabii nankörlük de var birazcık.Alzheimer lucescuyla başarılar milli takıma.Tüpçüyle el ele verip 2348 dünya kupasını götürecekler bizi inşallah

• Fatih terime laf ediyorsunuz da sanki lucescu hidink bedava calisiyor.
    Td yi bir tutamazsin futbolcularla digerleri hem kulupten aliyor hem milli takimdan td lik ise oyle degil adamin meslegi milli takim hocaligi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gurkan19 -- 26 Mart 2018; 9:7:9 >
  • O oyuncu kötü bu oyuncu kötü hepsi milli takımdan soğuttu diye diye milli takımı bank asya milli takımına çevirdiniz yahu.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • DinoCrocetti kullanıcısına yanıt
    Valla Türkiye'nin ne büyük başarısı Dünya Kupası 3.lüğü olduğu ve onu da Şenol Güneş aldığı için kuyruk acım olamaz ama bakarsan Şenol Güneş'i kendi tuttuğum takımın başında olmasına rağmen ağır eleştiren biriyim bu duruş meselesi anlayabileceğini sanmıyorum.
  • gurkan19 kullanıcısına yanıt
    Fatih Terim ne yaptı farkında mısın?

Gs'da 1905 Tl karşılığında çalışıyor gibi gösterip Tffye açtığı davada ben Tff'den aldığım kadar ücreti Gs'da almıyorum o yüzden bana Sezon sonuna kadar ücretimi ödemesi gerek diyecek.Bu nedir?Türkiye'yi kazıklamaktır.Biraz olayları objektif izleyin.

Ayrıca Arda konusunda milli takımın içine ettiler hem kendisi rezil oldu hem de herkesi milli takımdan soğuttu.

Parasını alsınlar ama hak etsinler.Hem ülkeyi milli takımdan soğutanların başında geleceksin hem ayrılınca iş bulacaksın hem de Tffden tazminat alabilmek için Gs'da göstermelik ücret alacaksın.
  • Dünya kupasında Şenol Güneş olmadıki 3. Galatasaray ve İlhan mansız 3. Yaptı Türkiye’yi

• Birini gönderirsen kuruşuna kadar vereceksin.Galatasaray’a çelme takmak için getirmeseydin o zaman Fatih Terim’i takımın başına

• quote:

Orijinalden alıntı: DinoCrocetti

Dünya kupasında Şenol Güneş olmadıki 3. Galatasaray ve İlhan mansız 3. Yaptı Türkiye’yi

Ne demek Senol Gunes yapmadi ya ? Oyuncularin tamami galatasarayda mi oynuyodu o donem ? Ciksin yapsin GS o kdar kolaysa o zaman ? Niye 2006 ya katilamadik ? Niye bi daha omrumuzde katilamadik bile birak 3. olma tamam ? Allahtan dilerim sizinde kariyerinizde emeginizi hice sayar birileri.

Askere alinma meselesine gelincede, arkadas o adamlarda alinmasin askere bi zahmet zaten zorunlu askerlik sacma bisey.
  • inonu88 kullanıcısına yanıt
    Olamadık çünkü Galatasaray iyi değildi eskisi kadar

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.