Şimdi Ara

milli takım kadrosu açıklandı (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
39
Cevap
0
Favori
896
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Papa Het

quote:

Orijinalden alıntı: ultralisan

Terim'i günahım kadar sevmem ama prim muhabbeti yapan ve gram top oynamayan arda selçuk caner burak gökhan'ın alınmaması iyi olmuş.

Bjkliler oğuzhan neden yok demeden söyliyeyim sakat diye alınmamış kadroya + olarak ömer toprak çağırılmış eldeki malzemeyle fena değil açıklanan kadro. Yeni yüzler yeni heyecan, bu saatten sonra kadroya alınmayan beşli olsa ne olacak o beşlinin yaş ortalaması olmuş 30 hayır gelmez onlardan gençler denensin.

Sakat olduğunu Beşiktaş'lılar sizden daha iyi biliyor hocam merak etmeyin

İnternette pek öyle gözükmüyor Oğuzhan neden yok sdiye soranı çok Tolgay bile yok diye eleştiren var.

Devamlı oynayan Ozan Topal Çalhanoğlu ve Tolga varken Tolgay nasıl alınsın?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bu adamın egosu kimsede yok. Koskoca arda turan nasıl alinmaz bu takıma. Adam su an en iyi oyunculardan biri Avrupa da çok formda bir de. Baba oğul gibiydiler.

Helal olsun Ömer toprak da geldi. Artık adam gibi stoperimiz var rakiplerimiz korksun.

• Ömer Toprak gelmek istemiyordu, çağırılmış diye bi olay yok, demekki hüsümette anlaştılar ve fatih terim de çağırmıştır, zaten çağırıyordu Ömer toprak gelmiyordu
  • Primcileri almadığı iyi oldu. Ömer'in alınması iyi Hakan'ı da almış inşallah oynatmaz.

Babacan
    Şener-Çağlar-Ömer-H.Ali
    Okay-Tolga
    Emre-Çalhanoğlu-V.Şen
    Enes

• Fatih Terim'i her ne kadar sevmesem de tebrik ediyorum, kararının arkasında durdu. Ömer'in gelmesine de sevindim. Gökhan Töre gibi kendisine faydası olmayan bir zat yüzünden adamdan mahrum kaldık.
  • olcay hariç güzel kadro
  • Valla kadroya ne kadar kendisini sevmesemde Caner ek olarak arda alınabilirdi. Geri kalanının zaten milli takımda bir işi olacağını düşünmüyorum.
  • gurkan19 kullanıcısına yanıt
    Hasan ali caner den iyi mi??! La yürü git Allahın trolü. Sırf yorum için boş konuşmayın

• Teknik direktörün işi gol attırmak değil attırmamak galiba kadro nun hale baksanıza.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Papa Het

quote:

Terim'i günahım kadar sevmem ama prim muhabbeti yapan ve gram top oynamayan arda selçuk caner burak gökhan'ın alınmaması iyi olmuş.

Bjkliler oğuzhan neden yok demeden söyliyeyim sakat diye alınmamış kadroya + olarak ömer toprak çağırılmış eldeki malzemeyle fena değil açıklanan kadro. Yeni yüzler yeni heyecan, bu saatten sonra kadroya alınmayan beşli olsa ne olacak o beşlinin yaş ortalaması olmuş 30 hayır gelmez onlardan gençler denensin.

Sakat olduğunu Beşiktaş'lılar sizden daha iyi biliyor hocam merak etmeyin

İnternette pek öyle gözükmüyor Oğuzhan neden yok sdiye soranı çok Tolgay bile yok diye eleştiren var.

Devamlı oynayan Ozan Topal Çalhanoğlu ve Tolga varken Tolgay nasıl alınsın?

Hocam Tolgay istense de alınamaz ki. Almanya'yı seçmişti ve hiç oynamadı. Bu yüzden de FIFA'ya başvurmuştu ilk başvuru reddedilmişti. Sonra tekrar başvurdu sonuç çıkmazsa CAS'a başvuracak deniyordu. Bu sene yetişmez artık ama seneye yetişebilir yine de belli olmaz tabi belki hiç izin çıkmaz kesin bir şey söyleyemeyiz bu konuda

• milli takımın başarılı olmasını hiç bu kadar istememiştim. Eğer fatih terim başarılı çıkamazsa milli takımdan ülkenin satılmış medyası üzerine gidecek ve koltuğundan edecek. Zaten hazır bunu bekliyolar. Onu alaşağı edince yeni antrenör paşa paşa arda başta olmak üzere o gereksizleri tekrar milli takıma çağıracak. İnş. çok başarı bi şekilde devam eder şu grup maçları..
  • İtiraz edenlerin %85 i bjkli neden acaba

• Terim doğru işler yapmaya başlıyor gibi.

Arda isterse Messi'ye rakip olsun. Sezonu 50 gol 20 asistle bitirsin milli takımda yeri yok. Hemen biraz performansı arttı diye geçmişi es geçmeyin. Daha düne kadar euro2016'da bu adam prim için gram top oynamadı. Sahada resmen yürüdü ve milli takıma, milli takımı destekleyenlere ihanet etti. Prim muhabbeti yapmadığını asla inkar etmedi aksine itiraf etti.

Enes Ünal ve Tolga Ciğerci'nin kadroda olmaları güzel.
  • İyi kavramı farklı, Formda kavramı farklı.

Caner HAK'dan iyi olsa bile Formda olan HAK. ve futbolda form önemli.
  • Ardaya primci falan diyosunuzda en iyi türk oyuncumuz o şuanda, formunuda buldu çağırılmalıydı ne olursa olsun

• Rezalet
  • Bu pirim konusu netleşsin artık F.terim cebindeki parayı vermiyor sonuçta Federasyondan gelen parayı veriyor .Nasıl verileceği bir kurala bağlanmalı ve F.terimin keyfine göre dağıtılmamalı 1dk oynayanla bütün maçlarda

oynayanla aynı pirimi alması düşünülemez mesela

pirim az geldi diye futbolcuların oynamadığına inanmıyorum. Eğer öyleyse çağrılmaması doğru ama Caner ve Arda 3-4 ay top oynamadı o nedenle formsuz oldugunu düşünüyorum

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ardayı almaması kötü. Mümkünse beşiktaştan kimseyi almasın. Bizim oyuncular orada yorulup, sakatlanıp takıma gelmesin.
  • Arda Turan cikip prim ile ilgili konustu. Ben ona inaniyorum ama arkadaslarini bilemem. Omer Toprak cok iyi oldu.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.