Şimdi Ara

Milli Takım Neden Hücum Futbolu Oynuyor?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
392
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Kendimizi ne sanıyoruz?http://www.futhead.com/18/nations/turkey/ şu oyunculara bakın her yerinden kalitesiz akıyor neden İzlanda gibi sistem takımı olmayıp önce savunma yapıp oynamıyoruz? Biz böyle Hollanda, Hırvatistanı ve hatta son gidişimizde İzlandayı falan yendik. Yenmek için illa bam güm saldırmak mı lazım?

Portekiz bile defans yaparak şampiyon oldu biz kendimizi ne sanıyoruz da bu kadar bam güm oynuyoruz anlamıyorum.

• 2004 Yunanistan'ı gibi olmalıyız .

_____________Cenk_________
    ____________Hakan_________
    _____Tolgay_Tolga_Nuri____
    HAK_Caglar_Omer_Aziz_GG

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Muhafız. -- 7 Ekim 2017; 19:23:29 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Takımda stoper, ön libero, sağ bek ve sol bek yok nasıl defans oynayalım ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jefferson Starship

Takımda stoper, ön libero, sağ bek ve sol bek yok nasıl defans oynayalım ?

işte bunlar yok diye oynayacaksın defans. İyi hücum defans oyuncularıyla yapılır. Defans oynarak çoğu maçı kazanıyoruz ne zaman hücum yapsak saçma sapan puanlar kaybediyoruz her zaman.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Vict0ry -- 7 Ekim 2017; 19:41:6 >
  • Milli takım hücum futbolu mu oynuyor ? ortasahası nuri - emre - oguzhan aynı anda sahada ise kontrol futbolu oynuyorsun demektir ! Oyunu tutayım bir şekilde atarım önce top bende kalsın dedi lucescu :) İzlanda ise buyrun top sizin olsun enfazla geri ve yana pas yaparsınız dediler ve koydular ! Güzel koydular !!!!!

TFF yöneticileri keşke lucescuya gideceklerine bana gelselerdi parada almazdım vatan görevi derdim ! Formda dikine hızlı oyuncuları kadroya davet ederdim ! ve Ukrayna izlanda maçlarında dikine direkt toplar ile atak sonlandırarak bireysel beceriye göre istediğim sonuçları alırdım bu milli takımda dünya kupasına giderdi !

Abdülkadir ömür ! Yusuf yazıcı ! Emre akbaba ! Tayfur Bingöl ! bu oyuncular kesinlikle ve kesinlikle bu maçlarda olmayı hakediyolar ! Çünki ligde şuana kadar müthiş işler yaptılar...

Ömer toprak neden oynamaz neden , Mehmet topal stoper oynuyor burda bir beyinsizlik var dormuntd teknik heyeti gerizekalı heralde keşke topal ı transfer etseymiş baksana biz çok zekiyiz !
    :) Gerçekten kötü olduğumuz için dünya kupasına veya başka turnuvalara gidemiyoruz sanmayın he sakın , sakın !

Bu takımları seçen, yöneten , çalıştıran insanlar beyinsiz ve gerizekalı olduğu için gidemiyoruz ! Yok altyapı yokmuş yok yabancılar varmış , Herşey var ama tek yok olan BEYİN ! Beyinsiz olursan kaybedersin !

• quote:

Orijinalden alıntı: Mertcanoa

Milli takım hücum futbolu mu oynuyor ? ortasahası nuri - emre - oguzhan aynı anda sahada ise kontrol futbolu oynuyorsun demektir ! Oyunu tutayım bir şekilde atarım önce top bende kalsın dedi lucescu :) İzlanda ise buyrun top sizin olsun enfazla geri ve yana pas yaparsınız dediler ve koydular ! Güzel koydular !!!!!

TFF yöneticileri keşke lucescuya gideceklerine bana gelselerdi parada almazdım vatan görevi derdim ! Formda dikine hızlı oyuncuları kadroya davet ederdim ! ve Ukrayna izlanda maçlarında dikine direkt toplar ile atak sonlandırarak bireysel beceriye göre istediğim sonuçları alırdım bu milli takımda dünya kupasına giderdi !

Abdülkadir ömür ! Yusuf yazıcı ! Emre akbaba ! Tayfur Bingöl ! bu oyuncular kesinlikle ve kesinlikle bu maçlarda olmayı hakediyolar ! Çünki ligde şuana kadar müthiş işler yaptılar...

Ömer toprak neden oynamaz neden , Mehmet topal stoper oynuyor burda bir beyinsizlik var dormuntd teknik heyeti gerizekalı heralde keşke topal ı transfer etseymiş baksana biz çok zekiyiz !
    :) Gerçekten kötü olduğumuz için dünya kupasına veya başka turnuvalara gidemiyoruz sanmayın he sakın , sakın !

Bu takımları seçen, yöneten , çalıştıran insanlar beyinsiz ve gerizekalı olduğu için gidemiyoruz ! Yok altyapı yokmuş yok yabancılar varmış , Herşey var ama tek yok olan BEYİN ! Beyinsiz olursan kaybedersin !

Senelerdir Milli takımda saçma sapan ilk 11ler çıkıyor her Milli maç değişiyor ilk 11. Ömer Toprak ve Çağlar 2lisi harika oynardı rakip tek bildiği uzun top atmak. Bu 2si hava topuda vermezdi Mehmet Topal ne iş yapmaya stoper koyuyorlar anlamıyorum gerçekten inanılır gibi değil.

Saydığın genç oyuncuları ise bu kadar kritik maçta ilk 11 atmak kolay değil fakat Hakan Çalhanoğlu yokken Yusuf Yazıcı oynabilirdi Emre çok gereksiz oldu orada.

• Milli takim futbol mu oynuyor ? Biseyler yapiyolar ama bunun adini hucum veya defans diye isimlendiremeyiz. Sistem yok cunku.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Emenike Resmen Fenerbahçede..
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • malum şahsın zehrini akıttığı kaos dalga dulgası oynandı hücum futbolu değil aslında bu. tamamen şansa alınan galibiyetlere kaoss futbolu hajummmmm biz türkler bunu oynarız diye yedirdiler yıllarca.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.