Şimdi Ara

MİLLİ TAKIMI ve TÜRK FUTBOLUNU DİRİLTME ÖNERİLERİ!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
289
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • evet beyler herkes yazsın ben başlıyayım

*artık futbol okullarına kadar inen kayırmacalık torpil yok edilecek federasyon gerekirse her kulübün futbol okullarına kadar müfettiş yollayacak kontrol ettirecek en büyük ve başı derhal ezilmesi gereken senelerdir Türk futbolunun kanayan yarası torpildir,bu torpil yüzünden binlerce yetenekli topcuyu kaybetti senelerce bu ülke ve daha kaybediyor

size bundan belki 12 sene önce ozamanlar 1.ligde oynayan bir takimin,paf hocalarindan biri olan eniştemin bizzat yaşadığı bir diyaloğu anlatmak isterim.

+takım hocasi:başkanım şu,11,33ve 19 numara superler. bunları alacağım takıma.
    on numara beş yıldız gelecekte yetenekte var bunlarda

-başkan:keremle,can nerde hocam?

+takım hocasi:başkanım maalesef ikisinede isteğiniz üzerine özel olarak baktım
    yetenek,kondisyon yok,çıkacaklari takimda şampiyonaya hazirlaniyor onlara ayıracak
    vaktimiz yok seneyeki seçmelerimizde gelişerek gelmeleri lazim

-başkan:hoca,daha öncede dedim.onlardan biri bizim belediye özel kalem müdürünün
    oğlu,diğeride bşk yardımcısının yiğeni ikisininde özel ricasi var alın derhal!

+takım hocasi:başkanım alayımda yer yok onlara

-başkan:çıkar işte içlerinden 2 tanesini seneye gelsinler hem daha iyi olurlar...

işte torpil belasi yüzünden sadece futbol değil ülkemizdeki hiçbir şey düzlüğe çıkamıyor.

*YABANCI KURALI MUHABBETİ ŞUANDA OLMAZ ,TAKIMLARIN HEPSİ YABANCI FUTBOLCULARA 3-4 YILLIK SÖZLEŞMELER İMZALADI YABANCI KURALI GELİRSE KULÜPLERİN ALAYI TERS DÜZ OLUR BU SEFER KÖKÜNDEN BİTMİŞ OLUR FUTBOLUMUZ.

*MAAŞLAR AZALACAK,GEREKİRSE MECLİSTE YASA CIKACAK BUNUN İÇİN BELLİ BİR MİKTARIN ÜZERİNDE ALAMAYACAKLAR,SADECE BİR BAŞARI GELİRSE YÜKSEK MİKTARDA PARA ALACAKLAR.

*BİZİM TÜRK FUTBOLCULARINDA KANAYAN YARASI GECE HAYATI,ELİN PORTEKİZLİSİ,İNGİLİZİ BÜYÜK BİR TAKIMA TRANSFER OLDUMU BAKIYOR NASIL GELİŞTİRSEM KENDİMİ DİYE BİZİM TÜRKLER AFFEDERSİNİZ KAF DAĞINA ÇIKIYOR BAŞLARIM FUTBOLUNA BU PARAYLA SÜLALEM DOYAR ARTIK DİYEREK ALEMLERE AKIYOR, E TABİİKİ GECE HAYATI=PERFORMANS DÜŞÜKLÜĞÜ.BUNA NASIL BİR ÇARE BULUNUR BİLMİYORUM?BU BİZİM TÜRK MİLLETİNİN GENLERİNDE VAR.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Windows NT -- 3 Eylül 2017; 2:49:15 >

• Milli takımda da yabancılar oynasın . En azından onlar da menajer komisyoncuları , primciler ya da lobiciler yok . Belli mi olur sahaya 11 'türk' çıkanlardan daha çok yürek koyarlar .
  • -Altyapılara yatırım zorunlulukları getirilecek.
    -Ciddi denetim ve yaptırımlar olacak.
    -A takımlarda alt yapıdan oyuncu oynatma kriterleri var ama onları biraz sıkılaştıracaksın.
    -Transfer edilecek yabancılar için belli kriterler koyacaksın.
    -Yabancı transferlerinden belli bir vergi alınıp fon oluşturulacak ve o fon alt yapıdan oyuncu oynatma yüzdesine göre takımlara dağıtılacak.

Hepsini boşver verdiğin örnekteki gibi; Burası Türkiye neremiz doğru ki futbolu düzeltelim? Önce kültürün, insanların kafa yapısının değişmesi lazım.

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ülkeyi bilen çevresi geniş maç izlemekten sıkılmayan bir T.D gelmeli.Avrupa'da oynayan oyuncularını oynatma üstüne nerde oynadıkları belli olmayan adamları kadroya al bravo valla..lusescu milli takım hocası olmaz ahanda buraya yazıyorum daha çıkardığı kadro belli sonra yok yabancı sınırı yok oynamıyorlar vs vs devre 2-0 bitmiş sen 60dk maça müdahale etmiyorsun. F.T ne farkı vardı?? Almanya da oynayan nuri ömer emre gibi adamları oynatma sonra yabancı sınırı de geçsin bu ayakları Kadromuz gayet iyi emre cengiz enes nuri ömer ömer vs vs gibi adamları oynatmayan adam başarılı olamaz değişim şart gidip ardadan medet umuyorlar halen

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi help21 -- 3 Eylül 2017; 14:46:17 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Federasyon başkanı Beşiktaşı batırdı.

Şimdi türkiyeyi batırıyor.

Olması gereken yürekli adamlar oynasın.

Kalede onur tolga dan bir tanesi olmalı.

Emre gibi azimli futbolcu oynar.

Benim fikrim 4 büyüklerden 5 tane futbolcu çıkar çıkmaz.

Diğerlerini farklı takımlardan al.

Hepsi değişir zamanla.

• Düzelmez malesef,gazla kaosla oynayan bir milli takım var düzen yok sistem yok kalite zaten yok,herşeyi geçtim bizim topçuların hepsi kompleksli,artist,yapacak tek şey bu sözde futbolcuların lisanslarını iptal edip sahaya ayak bastırmamak.

• Önce Demirören gidecek. Sonra futbolcuların primden önce bayrak ve ülke için oynaması gerek. Paralı askerlerden hiçbir zaman hayır gelmez

Yani dirilmesi için çok köklü bir değişiklik yapmak gerek, bizde de bunu yapacak ne sabır ne de sistem var. Kısacası böyle gelmiş, böyle gider

• yabancı sınırlandırılması getiriceklerse hic yabancı gelmesin onun yerine garanti ücret kalksın performansa göre sözleşme gelsin yatan para kazanmasın para kazanmak istiyen kendini göstersin yurt dışına transfer olsun

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yabancı sınırlaması gelirse bir daha Türkiye ile ilgili hiçbir futbol maçını izlemem ve futbol takip etmem sanki yabancı sınırlaması varken kupalar kazanıyorduk

• Tüm takımlar ligden düşürülsün sadece Beşiktaş kalsın. Çünkü onlar dünyanın en iyi takımı.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şu primler kaldırılsın önce. Milli takıma bir ekol oturtulmaya çalışılsın, takımlara altyapı konusunda destek verilsin. Burada uzun uzun yazarım da ne anlamı var, sanki gerçekleşecek
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.