Şimdi Ara

Millilerin giyeceği Turkuaz formaya tepki için...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
424
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bu formaya tepki göstermek için;

http://www.formamigeriver.com/tr/

Çıkan bayraklı kutuculardan birine tıklayıp boş olan birine adınızı soyadınızı yazıyorsunuz.Günde 5 defa yapabilirsiniz anca.

• bence güzel forma.
  • Turkuaz zaten Türk rengi diye biliyorumama forma güzel hem alındığında sokakda , eğlenmeye giderken falan iyi bence
  • turkuaz forma zaten 2. formamız..değişik ve farklı olması açısından kullanılabilir..

zaten turkuaz renginin ingilizcesi de "turquise" yani buram buram türk kokan bi kelime..neden bu kadar abartıldı anlamadım..güzel forma bence..
  • quote:

Orjinalden alıntı: soho

turkuaz forma zaten 2. formamız..değişik ve farklı olması açısından kullanılabilir..

zaten turkuaz renginin ingilizcesi de "turquise" yani buram buram türk kokan bi kelime..neden bu kadar abartıldı anlamadım..güzel forma bence..

Turkuaz ın kötülüğünden değil Türk bayrağının formada küçük kalmasından şikayetçi zaten birçok taraftar. Bana kalırsa ben de kırmızı beyaz isterim. Kırmızı beyaz ın Türkler için anlamı turkuaz dan daha fazladır bana göre.
  • niye bu kadar önemli isimden diyemi hangi türk devleti kullanmış bu rengi turkuaz taşı bi tek türkiyedemi var
  • bide işin içine türk bayrağı küçükmüş büyükmüş ortaymışına girersek işin içinden hiç çıkmayız..tamam kırmızı beyazda güzel bişi demiyoruz ama turkuaz da çok değişik olmuş, 2 .forma alternatif olarak güzel bence..ayrıca nike' ın kötü forma yaptığı da görülmüş şey değildir..

neyse renkler ve zevkler tartışılmaz..

quote:

Orjinalden alıntı: Photocromic

quote:

Orjinalden alıntı: soho

turkuaz forma zaten 2. formamız..değişik ve farklı olması açısından kullanılabilir..

Turkuaz ın kötülüğünden değil Türk bayrağının formada küçük kalmasından şikayetçi zaten birçok taraftar. Bana kalırsa ben de kırmızı beyaz isterim. Kırmızı beyaz ın Türkler için anlamı turkuaz dan daha fazladır bana göre.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: aliss

niye bu kadar önemli isimden diyemi hangi türk devleti kullanmış bu rengi turkuaz taşı bi tek türkiyedemi var

Millilerin giyeceği Turkuaz formaya tepki için...

Türk adını taşıyan ilk Türk devleti Göktürkler kullanmış
  • güzel forma bence ancak tasarımı daha güzel yapılabilirdi
  • bir ülkenin kendi adıyla anılan renk sadece bizde var.
    mutlaka turquaz kullanılmalı. ama ay yıldızımızın yeri ve büyüklüğü konusunda iyi çalışma yapılması gerekir.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.