Şimdi Ara

Millli Takımın Futbol Ekolu Yokmuş? Koca Bir Yalan !

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3
Cevap
0
Favori
152
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Milli takımımızın futbol ekolü yokmuşmuş ? Her mağlubiyet den sonra teknik direktörlerin ve tv yorumcularının , gazete yazarlarının yorumları futbol ekolümüz yok o yüzden kaybediyoruz diyip bahane üretmeleri fiyaskosu !

Bizim futbol ekolümüz kaos futbolu umarsızca hücumu düşünmektir ! Sonu ne olacaksa olsun isterse fark yiyelim ama yapacağımız tek şey topu rakip kaleye hızlı ve dengesiz biçimde götürmek !

Mesela geçmiş maçlarımıza bakalım ne zaman strateji yapmayı bıraktık ozaman istediğimiz sonuçları aldık !
    Bizim genlerimiz de defans üstüne strateji yapmak yok ! Hücum üstüne strateji yapılabilir futbol ile alakası yok ama türklerin savaş alanında kullandığı hilal taktiği örneği !
    Yine ayrı mesela Osmanlı imparatorluğu toprak kaybetigi dönemdeki stratejisi hep savunma üstüne olduğu için, aman dedirten imparatorluk ne hallere geldi !

Savunma bize ne siyasette ne sosyal yaşamda , ne spor da bize hiçbirşey kazandırmamışdır !

2006 dünya kupası elemeleri

Guruplarda oynadığımız danirmaka maçları skor olarak gerideyken lan dünya kupasına gidemiyecegiz saldırın vurun lan toplara playoff a kaldık İsviçre geldi tekrar savunalım dedik 2-0 ilk maç , şükrü saraçoglunda lan yine gidemiyoruz dünya kupasına saldırın vurun parçalayın derken kaos futbolunun geç oynanması ile dünya kupasına gidemedik ve İsviçreli futbolculara teknik ekibe saldırdık :)

2008 Avrupa şampiyonası elemeleri !

Kaos futbolu , umarsızca hücum ile son Avrupa şampiyonu yunanistana , yunanistana 4 tane atıyoruz kimsenin gol atamadığı yunanistana 4 tane gol !
    Arkasından Norveç ile almanyada oynuyoruz seyircisiz Norveç abi işte ne hücum yapcaz norveçe de mi kaos futbolu oynicaz diyoruz maç 0-2 Norveç önde lan ne oluyor diyoruz düşe kalka kaos futbuluna dönüyoruz olmuyor olmuyor bi şekilde Norveçliler bizi durdurmak için fauller yapıyor ve 2 duran topdan hamit altıntop sahne alıyor demek faul yaparsınız hee kurnazsınız ya diyor hamit vuruyor toplara 0-2 den 2-2 oluyor derken maç bitiyor 2 dakika var Norveç faul yapmaya korkuyor :)

İstanbulda yunanistana bekliyoruz onlar gelsin atarız diyoruz 0-1 yeniliyoruz !
    Norveç e gidiyoruz fatih terim savunma yapıcaz kontradan atarız bitane düşüncesi ile sağbek de İbrahim kaş ı oynatıyor :) derken taç dan gol yiyoruz beklerken 11 kişi savunmadayken uzun bir taç dan gol yiyoruz !

Ve Allahtan İbrahim kaş sakatlanıyor hiç bir futbolcumuzun sakatlanıcagına sevinmezdim ama İbrahim kaş sakatlanıp çıkıyor diye oley be işte bu demişdim ! Yerine o dönemde sag bek de aldımı her türlü kaleye giden ve ortası yerini bulan adam oyuna giriyor Gökhan gönül !
    Kaos futbolu ile emre nihatın golleri 1-2 kazanıyoruz !

Son maç bosna hersek istanbulda kaos futbolu ile 1 tane atıyoruz Avrupa şampiyonasına gidiyoruz !

2008 Avrupa şampiyonası finalleri !
    ilk maç Portekiz bekliyoruz yine rakip Portekiz aman bekleyin abi yoksa fark yeriz oda ne PEPE lan bunlar bekliyor ise ben pepe olarak gider 2 ye 1 yapar golü atarım pepe den 2 ye 1 ile gol yedik ! PEPE duran toptan kafa ile gol atan adam dan 2 ye 1 ile gol yedik !

2ci maç İsviçre - türkiye :) bekliyoruz atarız 1 şekilde düşüncesi 1-0 yeniğiz ve saldırın , parçalayın ruhu geri geliyor neredeyse bu ruh artık geldi 1-2 kazanıyoruz !

Çek cumhuriyeti 0-2 önde yine bir kaos futboluna dönüş 3-2 kazanıyoruz !

Hırvatistan ile eşleşiyoruz ! O dönem ki hırvatistanı anlatayım biraz !

Avrupa şampiyonası eleme guruplarında Hırvatistan;

E gurubunda yer alıyordu

İngiltere , rusya , Hırvatistan , İsrail , Makedonya , Estonya , andorra

Hırvatistan bu guruptan 29 puanla lider olarak çıktı ! son 2 maç kala bu guruplarda hırvatistanın lider olarak garanti çıkıyor !

İngiltere son maçında playoff oynamak için hırvatistanla wembleyde (İngiltere de) berabere kalması yetiyor!
    Maç başlıyor Hırvatistan olic ve kranjar ın golleri ile wembleyi sessizliğe boğuyor ! İlk 13 dakika da üstelik :)

2ci yarı başlıyor İngiltere 2-2 yi buluyor ve dakika 77 petric olayı bitiriyor rusyaya kardeş bu kıyağımızı unutmayın der gibi ingiltereyi yeniyor rusya playofflara kalıyor :)

Ve almanyalı - Polonyalı Avrupa şampiyonası gurubunda 9 puanla lider olarak çeyrek finale çıkıyor bizle oynicaklar !

Bekliyoruz bekliyoruz biz bekledikçe Hırvatlar boş kaleye goller kaçırıyor :)
    Nitekim bir yerde rüştünün hatası ile atıyolar :) ve aklımız o an başımıza geliyor tamam sen nekadar Hırvatistan olabilirsen ol ama bizimde kaos futbolumuz var diyip 1-1 e getirip penaltılara gidiyoruz ! Ve kazanıyoruz !

Kaos futbolunu 2010 da 2012, 2014, 2016 da kopuk kopuk oynadık oynadığımız maçlarıda kazandık ! ne zaman savunma üzerine strateji yaptık kaybettik veya kazanamadık !

Ve bizim milli takımımızın kazandığı tüm maçlarda teknik direktör başarısı SIFIRDIR ! Oyuncuların kaybediyoruz diyip çalışmadıkları hücum organizasyonları ile sonuçları aldık !
    Bu kadar insan geldi geçti bu takımı yönetti hiç mi geçmişe bakıp lan bu takım bunu oynuyorda iyi madem bunu sistem program , plan , proje haline getirelim demiyor ! Aman ben paramı alayım benim kariyerim önemli değil veya türkiye kariyerim önemli değil mi diyor anlamıyorum ki !

En alt yaş guruplarından itibaren bu futbolu oynicaksın ! bu kadar basit !

Şuan da u14 den tut u21 e kadar takip ediyorum örnek veriyorum Hırvatistan la mı oynuyor bizim çocuklar Hırvatlar kaleye 20 şut attıysa bizimkiler 2-3 tane belki :) Alt yaş gurupları tamamiyle içler acısı halde !

Tek yol hücum !

• Kardeşim kaos futboluyla işte 10 yılda bir turnuvalara katılırsın dediğin maçların hepsini izledim kaos futbolu diyorsunda biz maltayı yenemedik zamanında MALTA.
  • Tek yol savunma kardeşim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.