Şimdi Ara

Milyoner'e katılıyorum yaratıcı fikirlere açığım (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
149
Cevap
10
Favori
3.431
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • kazandığın miktarı tam olarak veriyorlar mı? onu hep merak etmişimdir. Bunu konuda aydınlansam yeter
  • quote:

Orijinalden alıntı: company94

kazandığın miktarı tam olarak veriyorlar mı? onu hep merak etmişimdir. Bunu konuda aydınlansam yeter

Bi miktar vergisi var diye biliyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kenan ışığa 400 maddeyi oku
  • Dıdııımm yapıp ışıllar bi yere toplandığında güneş gözlüğünü tak ve güneş kremi sür.

• Citizenin C si son Kararım
    DH nin D si son kararım
  • Yarışma tarihi belirlendiğinde birisi haber versin yada Konu başlığını MUHAKKAK editle
  • Bana katılmanız beni memnun etti
  • son kararinizmi diye sordugunda evet son kararimi cikarip masaya vuruyorum de

• kenan ışığa sesini yükseltip atarlan. sonra da tokat atıp kaç.
  • yaptırabilirsen telefon jokerlerinin isimlerinin başına DH örn : DH Feyyaz Buğan gibi
  • bak hocam şu recep ivediğin oynadığı vardı kim 500 milyon istemez diye. onu izle onun repliklerini kullan :D

-mesela bi soru çıkınca, "sana sorsalar ne derdin ?" de
    -tel jokerlerinden birinin adını pala remzi kermes koy :D
    -süre azalıyor derse "süre benim olduğundan problem yok", "sürenin azalıp azalmaması benimle ilgili olan bişey değil, senin süren azalıyor" gibi şeyler düşün
    -kendini tanıt derse "ben hiç umutlu değilim, 500 tl alırsam iyidir, genel kültür 0, sınıfın istenmeyen çocuğuydum falan de :D
    -zor soru gelince "adamlar özene özene seçmişler" de :D
    -şaka bi yana bunda ciddiyim bak; bi keresinde yaşlı bi kadın katılmıştı, kenan gidip bunun oturmasına yardım etmişti. cidden çok hpşuma gitmişti bu davranışı. sen de ona yardım et mesela, hem büyük ihtimal kabul etmeyecektir komik dakikalar yaşanabilir ;)
    -son olarak yine zor bişey çıkarsa "oh may gadnıss beybi" de :D

• bi arkadaş yukarda demiş güldüm kenan yarışmanın kurallarını biliyorsunuz dimi diyince bilmiyorum de
  • Elenince Jamiryo de.

• "Heryer taksim heryer direnis" de sonra ustundeki tshirti cikartip altinda yatan ve ustunde "#direnpipi" yazan tshirti ortaya cikar

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • kenan ışığın sandalyesine otur
  • gezi parkı ile ilgili tshirt giyebilirsin
    Çarşının anarşi logusu kan grubunu geçici dövme yaptırabilirsin
  • quote:

Orijinalden alıntı: Illuminn

bana selam yollarsan çok makbule geçer

ek: mesut çevik ile görüş, belki kabul eder telefon jokerin olmayı. kabul ederse ona merhaba ben mesut çevik diye kaldırmasını tembihle telefonu

+1 güzel fikir @Speed-Step
  • quote:

Orijinalden alıntı: maskler54

Zor bir soru çıktığında yok crysis diyebilirsin.Dh konudışı tişörtü yaptırıp yarışmaya onunla çıkabilirsin

+1
  • Kenan ışığa elini uzattığın zaman naber bro de yada elini uzatırken 'zıt erenköy' de elini çek.
  • ona burada patronun kim olduğunu göster!

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.