Şimdi Ara

Milyoner'e katılıyorum yaratıcı fikirlere açığım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
149
Cevap
10
Favori
3.431
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • haftaya çekime gidicem beyler yaratıcı, dikkat çekecek fikri olan var mı?

benim aklıma emin olduğum bi soruda o piti piti yapıp doğru şıkka getirmek ve cevabı vermek sallamış gibi. Var mı ses getirecek fikri olan

edit:
    1-Moonwalk yaparak ayrılmak
    2-Sandalyeye dolanmadan oturmak
    3-Telefon jokerleriyle ilgili birşeyler olabilir. Mesut çevik işi yaş beyler cevap verebilecek joker lazım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Delapparentia -- 24 Haziran 2013; 0:22:22 >

• İlk soruda elenme yeter.
  • Tutar
  • DH'den bahsetmezsen adam değilsin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Burdan hdloader11'e selam soyluyorum de.
  • İlk soruda elen. Çok ses getirir

• ağzını oynatmadan cevap ver yanlış olursa ben onu dememiştim nerden çıkardınız dersin

ayrıca çıkarken ya da giderken moonwalk yap

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hatunkisii -- 23 Haziran 2013; 23:18:03 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • konu dışına selam çak
  • seyirciye sorma hakkini kesinlikle ilk turlarda kullanma. 16 bini filan gecersen o zaman cok etkili o. kullanmadan once de sesli dusun acaba kullansan mi kenan bey gibisinden o zamana kadar telefondan filan bakar seyirciler bi sekilde dogru cevap kulaktan kulaga yayilir. boylece zor soruyu da atlatmis olursun.

%50 kesinlikle ilk harcanmasi gereken jokerdir.

telefon da zaten internet kurdu birini ara sana bilsun hemen cevabi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ertanunver

seyirciye sorma hakkini kesinlikle ilk turlarda kullanma. 16 bini filan gecersen o zaman cok etkili o. kullanmadan once de sesli dusun acaba kullansan mi kenan bey gibisinden o zamana kadar telefondan filan bakar seyirciler bi sekilde dogru cevap kulaktan kulaga yayilir. boylece zor soruyu da atlatmis olursun.

içeri telefon almıyorlar
  • quote:

seyirciye sorma hakkini kesinlikle ilk turlarda kullanma. 16 bini filan gecersen o zaman cok etkili o. kullanmadan once de sesli dusun acaba kullansan mi kenan bey gibisinden o zamana kadar telefondan filan bakar seyirciler bi sekilde dogru cevap kulaktan kulaga yayilir. boylece zor soruyu da atlatmis olursun.

tam tersi bence 50:50yi 15binden sonra kullanmalı seyirci jokerine kolay sorularda harcanmalı bazen gösteriyor 50 yaşında ev hanımı teyzeler var nerden bilicek tolstoy sorusunu
  • Yarışmaya başlamadan önce tel. jokeri için seçtiğin kişilerden birine haber ver. Onu aradığında pc başında olsun.

Ha bir de sandalyenin etrafından dolaşma direk geldiğin taraftan otur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eruhlu_muhdi -- 23 Haziran 2013; 23:24:48 >
  • Bu konu tutar. Konu dışına selam gönder.
  • quote:

seyircinin telefondan cevaba bakmasi hic aklima gelmemisti cok mantikli

• Dh ye selam gönder.
    Başlangıçta 'meraba ben mesut çevik' diyebilirsin
    Aklıma geldikçe yazarım
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tazmania_TR

DH'den bahsetmezsen adam değilsin

• Tabi ki de bize selam söylemek yeteri kadar güzel bir fikir

• telefonla joker hakkında dh den saygı değer birini ara, mesela mesut çevik , zaten orda dh ismi geçer
  • bana selam yollarsan çok makbule geçer

ek: mesut çevik ile görüş, belki kabul eder telefon jokerin olmayı. kabul ederse ona merhaba ben mesut çevik diye kaldırmasını tembihle telefonu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Illuminn -- 23 Haziran 2013; 23:15:53 >
  • http://cikmisaofsorular.blogspot.com/2013/04/aof-cikmis-sorular-ve-cevaplari.html

Bu sitedeki sorulardan yani aöf sorularından epey soruyolar 3 - 4 kere rastladım buraya bir göz at...
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.