Şimdi Ara

Lütfen yardım, kariyerim hk. görüşünüze ihtiyacım var

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
510
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

1.5 yıldır kurumsaldayım yani mezun olur olmaz direkt iş buldum hiç işsiz kalmadım

bulunduğum departmanın bana pek bir şey katmadığını düşündüğümden geçen sene departman değiştirmek istedim, eleman ihtiyacımız var dediler izin vermediler, 2 ay önce tekrar denedim farklı departmandaki yöneticilerle iletişime geçtim, yine olmadı çok büyük ihtimal yöneticilerim tıkadı önümü

geçen hafta performans ve iletişim yetersizliği nedeniyle savunmamı istediler verdim pazartesi, bugün sonuçlanır mı diye yazdım ik'ya, aysonunu bulabilir yazdılar

savunmamı istediklerinden beri haldır huldur iş arıyorum, big4, sigorta şirketleri, hukuk büroları vs. bazılarında süreç devam ediyor bazıları görüşmeye çağırdı direkt

bugün şekerbank'ın genel yetenek sınavı vardı, bugün tamamlamam gerekiyordu, bugün de ofisteydim, herkes gittikten sonra açtım bilgisayarımı yapmaya başladım, ışıkları kapatmışlardı, hava da karardı, bi ara ekran karardı 2 3 saniye, el salladım tekrar kendine geldi, 4 5 defa böyle oldu, sanırım bundan dolayı eleneceğim

gerçekten çok kötü hissettim buradan kurtulmaya çalışıyorum ama burası yüzünden de kurtulamıyorum

yıllık iznim var 10 iş günü, ay sonuna kadar sonuçlanır dediler ya, yıllık iznimi kullanıp ortadan kaybolmayı düşündüm, çünkü buraya vakit enerji harcadıkça buradan kurtulamayacağımı anladım bu akşam çok güzel bir şekilde

babama anneme arkadaşlarıma danıştım herkes yıllık iznini kullanma saçmalama dedi

siz ne diyorsunuz lütfen akıl fikir verin cinnet geçirmeme ramak kaldı @hamza5806 @john ciga @trkgncr

• İzni nasil kullancan omg? Adamlar kovacaklarsa hayatta vermezler

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • hamza5806 kullanıcısına yanıt

allah kahretsin nereden bulaştım bu yere

evet de zaten kovacaklarsa yıllık iznimin parasını da kanunen vermek zorundalar o yüzden çık izne fark etmez derler bence

zaten 10 iş günü ya, araya bayram da giriyor aysonuna kadar gözükmemiş olacağım yani

• Vallaha benim dertlerim bunları 100e kartlar şuan hele... Hiç kafam almıyor o yüzden knk kasma derim

• hamza5806 kullanıcısına yanıt

işe ilk kabul aldığım günü hatırlıyorum ne umutlarım vardı ne mutlu olmuştum

• Ben hiç mutlu olmadim

En son 2009da mutluydum

• Hacı zaten bayram geliyor. Bunu bahane ederek izin vermezler. Ay sonuna kadar sabret kovmazlarsa devam, kovarlarsa da sen zaten başka iş bulursun. Daha kovulmadan iş aramaya gerek yok, işten ayrıldıktan sonra bakarsın bence.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Emekli gacılarla anlaş onlara korumalık yap karşılığında para al.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Muhtemelen belli süre işsiz kalacaksın izin kullanmaya gerek yok bence.Hakimlik savcılık kamu falan düşünüyormusun yoksa özelde mi kariyer düşünüyorsun

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • seçime bağlı şu an düşünmüyorum ama kpss falan uğraşmak istemiyorum

• john ciga J kullanıcısına yanıt

hocam başka iş bulmasına bulurum da dün yaşadığım şekerbank olayı misal... bataklık gibi kurtulmaya çalıştıkça daha da dibe çekiyor burası

bayram izni 2 gün bu arada özel sektör olduğundan

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Man In The Wılderness -- 8 Nisan 2023; 12:6:24 >
  • Yalvarırım buna yardım edin.

• YKS'ye gir beraber tıp okuyalım. Şaka yapmıyorum

• nolur yardım et @SUBJECT 101

• Ya hacı şanssızlık olmuş işte. Her zaman herkese olabilecek bir şey. Her olumsuz şeyi işyerine bağlamana gerek yok. Önceden de Kocaeli üniversitesine bağlıyordun

• john ciga J kullanıcısına yanıt

Kocaeli hukuktayken zekam daha iyiydi bu işyeri zekamı da köreltti

utanmazlar geçen sene 3 kuruş parayla çalıştırıyorlardı şimdi iyi maaş verince kapı önüne koymaya çalışıyorlar

• Sürekli aynı işi yapan insanların yaratıcı zekası, pratik zekası köreliyor evet. Ama tekrar zekânı kullanmanı sağlayacak işler yaptığında eski gücüne kavuşuyor zeka. Üniversitede bir seçmeli derste öğrenmiştim

• Reçeteyi verdim olum daha napim? Pilot ol işte. Adamların karşısına PPL ile çıkarsan seni almicak da bilgisayar mühendisini mi alıcak? 2-2.5 sene sık dişini pilot ol.

• SUBJECT 101 kullanıcısına yanıt

Evet de sence yıllık izin kullanayım mı

• Secime bağlı ne demek la savcı olduktan sonra tekrar siyasal islamcı bi hukümet gelirse istifa mı ediceksin?

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.