Şimdi Ara

Sahte Rapor - İÇERİ GİRİN (DEVAMSIZLIK)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
53
Cevap
1
Favori
41.633
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Beyler devamsızlık hat safada kendim sahte rapor çıkarsam bilgisayardan veya sağlık ocağından alıp şöyle bi 7 gün yapsam yakalanırmıyım.Daha önce bunu yapanlar varsa söyleyebilirmi sonucu..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi S T A Y -- 14 Nisan 2011; 20:29:12 >

• Yapay Zekanın Yanıtı

Sahte Raporlarla Mücadele: Öğrenciler İçin Bir Kılavuz

Eğitim hayatınız boyunca, geçerli bir nedeniniz olmasa bile okuldan kaçınmak için sahte raporlar hazırlama cazibesine kapılabilirsiniz. Ancak, sahte raporların ciddi sonuçları olabileceğini unutmamalısınız.

Sahte raporlar, akademik dürüstlüğü ihlal eder ve güven kaybına yol açabilir. Ayrıca, sahte rapor kullanmak okul politikalarının ihlali anlamına gelir ve ciddi cezalara yol açabilir.

Sahte Rapor Nasıl Anlaşılır?

Eğitimciler, sahte raporları tespit etmede giderek daha ustaylaşıyorlar. Sahte raporların yaygın belirtileri şunlardır:

• Tutarsız bilgiler: Raporun farklı bölümleri arasında tutarsızlıklar varsa veya bilgi okul kayıtlarıyla eşleşmiyorsa sahte olabilir.
    • Sahte imzalar: Öğretmeninizin veya doktorunuzun imzası sahte görünüyorsa, raporun sahte olma ihtimali yüksektir.
    • Profesyonel olmayan dil: Sahte raporlar genellikle resmi olmayan bir dilde yazılır ve yazım ve dil bilgisi hataları içerir.
    • Aşırı ayrıntı: Sahte raporlar, genellikle gerçek raporlarda bulunmayan aşırı ayrıntı içerebilir.

Sahte Rapor Vermeyin!

Sahte rapor vermeyi düşünüyorsanız, bunun sonuçlarını dikkatlice tartın. Sahte raporlar, akademik kariyerinizi, itibarınızı ve gelecekteki fırsatlarınızı tehlikeye atabilir.

Gerçek bir nedeniniz varsa okuldan izin alman gerekiyorsa, ebeveynleriniz veya bir sağlık uzmanından resmi bir rapor isteyin. Sahte raporların risklerine değmez.

Sahte Rapor Nasıl Çıkarılır?

Eğer sahte bir rapor verdiğinizi fark ederseniz, dürüst olmak ve hatanızı kabul etmek en iyisidir. Eğitimciler genellikle, dürüst ve pişman olan öğrencilere daha anlayışlı davranırlar.

Sahte raporları önlemek için şu ipuçlarını izleyin:

• Eğitim hayatınızın sorumluluğunu alın.
    • Sorumluluklarınızı yerine getirmek için zaman yönetimi becerilerinizi geliştirin.
    • Akademik zorluklarla karşılaştığınızda yardım isteyin.
    • Akademik dürüstlüğün önemini anlayın ve ona uyun.
    Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • app
  • quote:

Orijinalden alıntı: S T A Y

app
    benimde aklımdan geçti bi ara aile hekiminden alınan rapor baya basit görünüyor ama izmyla kaşe zor :D
  • quote:

app
    hastahanaden online onay alınıyor diye biliyorum yani o kağıt parçası anlamsız ama yanlış bilgi olabilir
  • quote:

Orijinalden alıntı: Castiel_

hastahanaden online onay alınıyor diye biliyorum yani o kağıt parçası anlamsız ama yanlış bilgi olabilir

Alıntıları Göster
    hadi beyler bilen yokmu yav
  • quote:

hadi beyler bilen yokmu yav

Alıntıları Göster
    kardeşim git sağlık ocağına, hastaneye böyle böyle de rapor yazın. bizim burda lise üniformasıyla doktora gidince herif direk soruyor kaç gün diye
  • quote:

Orijinalden alıntı: kızıldag

kardeşim git sağlık ocağına, hastaneye böyle böyle de rapor yazın. bizim burda lise üniformasıyla doktora gidince herif direk soruyor kaç gün diye

aile hekimi zımbırtısımıdır nedir, gıcık bir hekim düştü banada, adam en fazla 1 gün rapor veriyor ve onuda vermek için ahiret sorusu soruyor.yani hocam benim asıl öğrenmek istediğim bu kağıtları editlesek olurmu 1 sayısını 5-6 ya çevirsem veyahutta yazıcıdan çıkarsam.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: kızıldag

aile hekimi zımbırtısımıdır nedir, gıcık bir hekim düştü banada, adam en fazla 1 gün rapor veriyor ve onuda vermek için ahiret sorusu soruyor.yani hocam benim asıl öğrenmek istediğim bu kağıtları editlesek olurmu 1 sayısını 5-6 ya çevirsem veyahutta yazıcıdan çıkarsam.

Alıntıları Göster
    bugün okula gitmedim rapor alıp 5 güne çeviricem beyler yakalanırmıyım bilen yokmu

• quote:

bugün okula gitmedim rapor alıp 5 güne çeviricem beyler yakalanırmıyım bilen yokmu

Alıntıları Göster
    1 günü arkadaş 11 gün yapmıştı, tabii müdür yardımcısı sağlık ocağını arayıp teyit ettirmek isteyince olay ortaya çıktı .

• quote:

Orijinalden alıntı: Mechaniker

1 günü arkadaş 11 gün yapmıştı, tabii müdür yardımcısı sağlık ocağını arayıp teyit ettirmek isteyince olay ortaya çıktı .

Alıntıları Göster
    evet beyler ocağa ineceğim şablon oluşturup kenara atarım büyük ihtimal gitmedikçe imzalar veririm.

• quote:

evet beyler ocağa ineceğim şablon oluşturup kenara atarım büyük ihtimal gitmedikçe imzalar veririm.

Alıntıları Göster
    yapma öyle işler fena sonuçlar çıkar benden söylemesi.git okuluna paşa paşa.
  • quote:

Orijinalden alıntı: EINSTEIN BARAN

Alıntıları Göster
    k.bakma da yani adam kaç yıl orda doktorluk okuyor da o noktalara geliyor senin kıytırık raporun yüzünden mesleğini tehlikeyemi atsın
  • quote:

Orijinalden alıntı: EINSTEIN BARAN

Alıntıları Göster
    ünv. de arkadaşın başına geldi

çocuk okuldan atıldı

mahkemesi devam ediyor (sahte evrak düzenlemekten vs.vs.)
  • quote:

Orijinalden alıntı: tt.us

çocuk okuldan atıldı

Alıntıları Göster
    burdan birisi yapmıştı lise sonda 6 ay hapis yattı sahte evrak düzenlemekten para cezasına çevirmediler bile
  • quote:

Orijinalden alıntı: tt.us

çocuk okuldan atıldı

Alıntıları Göster
    raporların üzerinde bir seri numarası oluyor ve oradan kontrol ediliyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kulak_kiri

çocuk okuldan atıldı

üniv. de ne raporu la rapor mu var ünide
  • quote:

çocuk okuldan atıldı

sen hangi ünide okudun rapor geçiyormuydu sizde
  • quote:

Orijinalden alıntı: wermidon

quote:

çocuk okuldan atıldı

Alıntıları Göster
    evrakta sahtecilikten içeri girdiğinde scofield'ın telefonu olan var mı diye konu açtırtırsın.

• quote:

Orijinalden alıntı: Metallicaiden

Beyler devamsızlık hat safada kendim sahte rapor çıkarsam bilgisayardan veya sağlık ocağından alıp şöyle bi 7 gün yapsam yakalanırmıyım.Daha önce bunu yapanlar varsa söyleyebilirmi sonucu..

benimde başıma gelmişti tam 25 gün devamsızlığım vardı özürlü olarakta 10 gündü nefrotik sendrom rahatsızı olduğumdan devamlı okula gidemiyodum bi arkadaşım aracılığıyla matbaa'da sahte rapor basıldı orjinaliyle birebir verdim okula hiçbir problem çıkmadı e-okuldanda takip ettim işlenmiş yalnız bana biraz tuzlu geldi tabi bi 40 tl bayıldım matbaa'ya öyle bilgisayarda hazırlancak bişey değil bu her türlü belli oluyor o zaman matbaada adam orjinal kaşe ve doktorun bilmem ne numarasını felanda basmıştı valla helal olsun verdiğim 40 tl şimdi devamsızlığım 12 gün ve evdeyim
    eğer istanbulda felansan yardımcı olabilirim

• quote:

Orijinalden alıntı: wermidon

quote:

çocuk okuldan atıldı

mezaeret sınavı için

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.