Şimdi Ara

Mimar için PC Önerileriniz Neler? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
25
Cevap
0
Favori
490
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • AMD anakartlarda pcı-express desteği sadece nforce4 anakartlarda var diye biliyorum.Onlarda daha piyasada yaygın olarak bulunamıyor.Ekran kartını 6600GT AGP olarak değiştirirsen iyi olur bence.Palit 6600GT mesela.Fiyatı da o kadar pahalı değil.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sentenced -- 30 Ocak 2005, 12:21:43 >
  • katkıda bulunan herkese çok teşekkür ederim. hepinize kolay gelsin. başarılar...
  • Arkadaşlar bugün gidip konfügüre ettim yeni PC'mi yol yakınken dön diyebilesiniz diye tekrar yazayım özelliklerini:
    Board:
    Asus P5GD1 Pro 915P 800mhz
    cpu
    Intel P4 530 3.0 775 pin ----> ıntel'e dönmemin sebebi AMD nin yarattığı anakart uyumsuzluğu vs... yorulmak istemiyorum...
    512 ddr 400mhz kingston ram
    160 gb samsung serialATA hdd
    Tornado FX6600 256mb

ne dersiniz iyi olmuş mu?
  • Ne diyelim hocam senin kendin bilceğin bi iş sonucta.AMD de hiç mi hiç sorun yaşayacağını zannetmiyordum.Hem yeni teknolojiye yatırım yapman daha iyi olurdu(yeni teknoloji olmasına rağmen bile intel den ucuza gelir).AMD ye sorunlu diyenlere fazla inanma bence.Bende AMD kullanıyorum daha hiç sorun yaşamadım.Twinmos RAM alcaksın zaten galiba.Hiç bi sorun cıkmaz güvenebilirsin
  • adam 1000$ seviyesi demis sen ucmussun !
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.