Merhabalar, İç mimarlık bölümünden mezun oldum. Arada yarım yıl kadar ofis ve şantiye deneyimim oldu ardından askere gidip geldim. Mezun olduktan sonra 3DsMax gibi sektör standartı olan programları kurs alarak öğrendim ve belli bir seviyeye getirdim. Şu an yeni bir iş arayışındayım ancak sağlam bir portfolyom yok. Okulda yaptığım projelerimin çoğunu kaybettim elimde olanlarda şu anki seviyeme göre çok gerideler. Herhangi bir bağlam olmadan portfolyoya eklemek için teknik çizimler,diagramlar ve kesitler hazırlamak anlamsız geliyor ve dikkatimi toplayamıyorum. Elimde 5-6 adet şu anki seviyemi gösteren render sahnelerim var ancak yetersiz geliyor tabii ki. Portfolyomda kullanacağım fontları seçmek için bile bir günümü ayırdım. İşin içinden bir türlü çıkamıyorum. Bu süreçte 2 ay önce hazırladığım sahneler hoşuma gitmemeye başladı. Onlara en baştan girmeyi düşünüyorum ve iş böylece katlanarak uzuyor. Biraz fikir alışverişine ihtiyacım var sanırım... Kendimi çıkmazda hissediyorum. Ne öneririrsiniz? |
Bildirim