|
Bildirim
|
Terbiseysizlik yapma! Laf cevirme! COMPLEX AYAR yazmiyor orda. bir sistem icin "Minimum 6GB VRAM isteniyor hatanızı düzelteyim yani min 1060/570 8GB " demek ayri birseydir. Bu ayarlarda önerilen ekrankarti gtx 1060 tir demek ayri birsey. Baskasinin hatasini düzeltecek kapasiten yok senin! Daha programi bir kere acmisligin yok gelmis burda tavsiye veriyorsun. Ben programi kullaniyorum. millet yillardir gtx 980 ile kullandi bu programi. rx 570 ile moderate ayarlarda kullabilirsin anca onuda söylemissin üstelik. Nerden tutsak elde kaliyorsun, birde üste cikmaya calisiyor. gpu nun gücüde önemli! sadece vram e bakarak tavsiye yapamazsin. gtx 1070 alinsa tabiki daha iyi olur. Bana sorsa gtx 1080 al derim. Gpu üzerinden görseli aliyor. Hele ki video alacaksa orda iste ne kadar iyi ekrankartin olursa o kadar kisa sürer. Suan bu sistem icin gtx 1060 alinmaz. islemciden kisilir ekrankartina yüklenilir. Empati ve konuyu anlamadan kimseye ders vermeye calisma.
|
.....
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi berkhandemirci -- 13 Ocak 2020; 20:10:13 > |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi berkhandemirci -- 13 Ocak 2020; 20:7:51 > |
|
|
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mukarnas -- 11 Aralık 2018; 14:26:31 > |
|
|
|
|
|
|
|
|
|