yok o hiç iş imkanını araştırmadan seçti..şuanda 2. sınıf. ama asıl önemli olan yapmak istediği meslek buydu bence aynen böyle olmalı. ben onun yerine biraz araştırdım ama . kariyer netten baktığım da baya bi iş ilanı çıktı. bence çoğu mühendislikten iyi. ama iş olanakları hakkında tam bi bilgim yok malesef
o kadar kız tercih ettiğine göre vardır bi bildikleri hangi üniye gidersen git %80 i kızdır mimarlıktakilerin yani kızlar mimar olmaya yatkındırlar o yüzden seçebilirsin mimarlığı güzel olur ama tercih ediceğin üni.yi iyi düşün öyle sırf yakın diye gaziyi yazma.
aynı evde kaldığım 2 arkadaşım da mimar sinan da mimarlık okuyodu 1 tanesi 1inci sınıfta bıraktı bana göre değil diyip.diğeride 2. sınıftaydı pek yüzünü görmezdik odasından yemeğe wc ye fln çıkardı yani kısacası pc başına oturup programdan bişiler yapmaya bayılırdı. Benim gözlemlediğim kadarıyla bu bölümü harbi harbi çalışmaktan kaçmayan çalışmaktan zevk alanların yapabileceği bölümdür.
mence mimarlığa hayatta gitme bn bir kardeşim var mimarlıkta 3yıldır görüşemiyoruz
quote:
Orijinalden alıntı: ecb40
mence mimarlığa hayatta gitme bn bir kardeşim var mimarlıkta 3yıldır görüşemiyoruz
yalancıııııı
merhaba bi sorum olucaktı cevaplicak birisini buluruz inş görsel yetenek en üst seviye, çizim yeteneği en üst seviye, pcde (idecad mimari,autocad,probina vs vs) çizim yapabiliyorum. fakat sorun şurda; matematik yeteneğim az'ın 1 tık üstünde. matematikten başka hiç bi problemim yok.. matematiksiz tabii ki olmaz az da olsa matematik biliyorum ama mimarlıkta karşılaşacağım sorunların matematikte örnek çözümünü öğrendiğimde pek sorun olacağını zannetmiyorum.. sizce mimar olmam için bi engel var mı? (uzman mimarlar dan cevap bekliyorum )
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme