Şimdi Ara

mimarlık??

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
1.046
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • mimarlık hakkında görüşlerinizi alablirmiyim ????

• mimarlık yazmak istiyorum ama yapabilir miyim bilmiorum ?? bunu nasıl anlarız ya bnm durumumumda olupta mimarlığa giden war mı?? ya da mimarlık yazmak isteyen vs...
  • quote:

Orijinalden alıntı: _merwe__

mimarlık yazmak istiyorum ama yapabilir miyim bilmiorum ?? bunu nasıl anlarız ya bnm durumumumda olupta mimarlığa giden war mı?? ya da mimarlık yazmak isteyen vs...
    uykusuz geceler. hocaların kırıp attığı göz nuru maketlerin. gitmedim biliyorum bu yıl inşallah gidicez göricez:D
  • quote:

Orijinalden alıntı: alessionuncercisi

uykusuz geceler. hocaların kırıp attığı göz nuru maketlerin. gitmedim biliyorum bu yıl inşallah gidicez göricez:D

Alıntıları Göster
    şuraya bi yorum yazın gaza geliyim de yaziyim şu mimarlığı hade yaa
  • quote:

Orijinalden alıntı: taka_07

şuraya bi yorum yazın gaza geliyim de yaziyim şu mimarlığı hade yaa

Alıntıları Göster
    bn de gaza gelmek istiorum ama olmuyo :))) ya yapamazsam die çok korkuyorum tasarım yetenegim filan yoksa die :) siz de mi böylesiniz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _merwe__ -- 29 Temmuz 2011; 0:52:22 >
  • quote:

bn de gaza gelmek istiorum ama olmuyo :))) ya yapamazsam die çok korkuyorum tasarım yetenegim filan yoksa die :) siz de mi böylesiniz

Alıntıları Göster
    yok benim gayet yeteneğim var hatta inanılmaz sabrım sadece balkon korkuluğu maketi istesin bir hafta uğraşabilirim sıkılmadan başında
    elektrik elektroniği bıraktım mimarlık için ama iş sıkıntısından çekiniyorum diğer forumlardan okuduğum kadarıyla
  • quote:

Alıntıları Göster
    başkasının görüşlerini ne yapacaksın sana uyuyosa dersleri hoşuna gittiyse çizim yapmayı üretmeyi seviyorsan seçebilirsin :)
    zor bölüm diyorlar tabi herkese zor olacak değil
    projeler teslim oluncaya kadar bitmez uykusuz geceleri çok olurmuş felan filan işte her yerde yazar bunlar :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Alonso...

başkasının görüşlerini ne yapacaksın sana uyuyosa dersleri hoşuna gittiyse çizim yapmayı üretmeyi seviyorsan seçebilirsin :)
    zor bölüm diyorlar tabi herkese zor olacak değil
    projeler teslim oluncaya kadar bitmez uykusuz geceleri çok olurmuş felan filan işte her yerde yazar bunlar :)

Alıntıları Göster
    uyku sıkıntım var zaten uyuyamıyorum tam bana göre ama işte bitirince sürünmek istemiyorum
  • quote:

uyku sıkıntım var zaten uyuyamıyorum tam bana göre ama işte bitirince sürünmek istemiyorum

Alıntıları Göster
    iş imkanını çok bilmiyorum mağlesef onu hiç araştırmadım
  • quote:

hangi mimarlığı yazmayı düşünüyosun?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Alonso...

iş imkanını çok bilmiyorum mağlesef onu hiç araştırmadım

Alıntıları Göster
    bana göre olup olmadıgını nasıl anlicam yaaa ben şu ana kadar mimarlığı hiç düşünmemiştim yeni yeni düşünmeye araştırmaya başladım malum süremde kısıtlı tercihlere yazim mi yazmayim mi bilemedim :(((( şu kısa sürede nasıl anlarım yetenegim olup olmadıgını

• quote:

quote:

hangi mimarlığı yazmayı düşünüyosun?

gazi
  • quote:

bana göre olup olmadıgını nasıl anlicam yaaa ben şu ana kadar mimarlığı hiç düşünmemiştim yeni yeni düşünmeye araştırmaya başladım malum süremde kısıtlı tercihlere yazim mi yazmayim mi bilemedim :(((( şu kısa sürede nasıl anlarım yetenegim olup olmadıgını

Alıntıları Göster
    çizim yeteneği artık gerekmiyo(tabi olsa daha rahat) bilgisayardan yapıyosun çünkü en basitinden ilkokulda işeğitimi derslerini severmiydin

• quote:

çizim yeteneği artık gerekmiyo(tabi olsa daha rahat) bilgisayardan yapıyosun çünkü en basitinden ilkokulda işeğitimi derslerini severmiydin

yessss :) peki tasarım yetenegini nası anlicazzz :))
  • quote:

quote:

yessss :) peki tasarım yetenegini nası anlicazzz :))

Alıntıları Göster
    hımm bi kızınki nasıl anlaşılırşöle diyim mağzada bi elbiseye bakıp şurası şööle olsa daha iyi olurmuş diyip düşünüyomusun??

• quote:

hımm bi kızınki nasıl anlaşılırşöle diyim mağzada bi elbiseye bakıp şurası şööle olsa daha iyi olurmuş diyip düşünüyomusun??

Alıntıları Göster
    hemde çooooooooookkkk !!! inanamıorum bi yetenegim çıktı ben ayrıntıya çok takılırım

• quote:

hemde çooooooooookkkk !!! inanamıorum bi yetenegim çıktı ben ayrıntıya çok takılırım

Alıntıları Göster
    şöyle bişe diyim o zaman bi de sana gazi yazcana İYTE yaz ben epeyi araştırdım ben gitmessem sen git bari yazık olmasın

• quote:

şöyle bişe diyim o zaman bi de sana gazi yazcana İYTE yaz ben epeyi araştırdım ben gitmessem sen git bari yazık olmasın

ama orası çok uzak bana :((
  • quote:

quote:

ama orası çok uzak bana :((

Alıntıları Göster
    kız arkadaşım mimar sinan mimarlık okuyor. kendisinin liseden beri hayaliydi. ilk başta itü olmadı diye üzülmüştü ama sonra okulu tanıdıkça mutlu oldu. okul adında da olduğu gibi sanat üzerine bi okul. yani daha sanatsal olduğunu düşünüyor okulunun. bende inşaat mühendisi oldum muydu gelsin paralar . şaka bi yana eğitimiyle mimarlıkta en önde gelen okullardan.sabahlama olayları doğru ama düzenli olarak projelerini maketlerini yaparsan ve elin hızlıysa 2-3 gibi uyursun . ama son güne bırakacak olursan durum zor.. puanın tutuyorsa orayıda yaz bence. ayrıca aileden uzaklık konusuna takılma. üni okuyorsun artık kendi ayakların üstünde durmalısın

• quote:

Orijinalden alıntı: tobeornottobe1907

kız arkadaşım mimar sinan mimarlık okuyor. kendisinin liseden beri hayaliydi. ilk başta itü olmadı diye üzülmüştü ama sonra okulu tanıdıkça mutlu oldu. okul adında da olduğu gibi sanat üzerine bi okul. yani daha sanatsal olduğunu düşünüyor okulunun. bende inşaat mühendisi oldum muydu gelsin paralar . şaka bi yana eğitimiyle mimarlıkta en önde gelen okullardan.sabahlama olayları doğru ama düzenli olarak projelerini maketlerini yaparsan ve elin hızlıysa 2-3 gibi uyursun . ama son güne bırakacak olursan durum zor.. puanın tutuyorsa orayıda yaz bence. ayrıca aileden uzaklık konusuna takılma. üni okuyorsun artık kendi ayakların üstünde durmalısın

Alıntıları Göster
    iş alımları ile ilgili bilgisi var mı kız arkadaşının??

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.