Şimdi Ara

Mimarlık İçin Notebook - Üst Limit: 3000 TL

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
407
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar. Mimarlık öğrencisiyim ve AutoCAD, 3ds Max gibi programları rahat kullanabileceğim ve hızlı render alabileceğim bir bilgisayar arıyorum. Dediğim gibi üst limitim 3000 TL ve şimdilik HP'nin şu cihazı içime sinmiş durumda:http://www.vatanbilgisayar.com/hp-envy-15-k000st-core-i7-4510u-2ghz-16gb-1tb-8gb-sshd-156-4gb-w81-notebook.html

Bu cihazı önerir misiniz, varsa başka önereceğiniz cihazlar nelerdir? Tavsiyelerinizi bekliyorum

• 3ds max gibi programlari kullanacaksaniz ekran kartinizin grafik genisligi 128 bitten asagi olmamasi gerekir ilk dikkat etmeniz gereken sey budur. Bir diger dikkat etmeniz gereken sey ise hp den uzak durmaniz.Hp normalde cok isinan bir marka ki render aldiginizda laptopun alev almasi surpriz olmaz. Kendi sahsi tavsiyem asus x550jk modelidir. F/p urunudur ekran kartida cok saglamdir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: x e deger veren adam

3ds max gibi programlari kullanacaksaniz ekran kartinizin grafik genisligi 128 bitten asagi olmamasi gerekir ilk dikkat etmeniz gereken sey budur. Bir diger dikkat etmeniz gereken sey ise hp den uzak durmaniz.Hp normalde cok isinan bir marka ki render aldiginizda laptopun alev almasi surpriz olmaz. Kendi sahsi tavsiyem asus x550jk modelidir. F/p urunudur ekran kartida cok saglamdir.

Adam çizim yapıcam diyor siz gidip piyasadaki full hd bile olmayan en dandik lcd panele sahip, tek numarası ekran kartı olan bir laptop tavsiye ediyorsunuz.

Tavsiye vermeden önce okuyun, anlayın, düşünün derim. Copy paste her yere x550jk yazıp duruyorsunuz.
  • http://www.pcdepo.com/asus-g550jk-cn545h-notebook?keyword=545h

rahatlıkla tüm programları kullanabilirsin
    kolay kolay ısınmayan bi model
  • Sn. sefabaris;

Performanslı notebook modelleri konusunda DH forum sayfalarında bir araştırma yaptığınızı gördük. MONSTER olarak 10 yılı aşkın bir süredir sadece performans ve oyun notebook modelleri üzerine odaklı biçimde çalışıyoruz. Modellerimizi fırsatınız olursa mutlaka incelemenizi ve hakkımızda, özellikle satış sonrası hizmet uygulamalarımız konusunda mutlaka kısa bir araştırma yapmanızı öneriyoruz.

3000 TL 'ye kadar GTX ekran kartlı bir notebook satın almak istediğinizi görüyoruz. Dilerseniz 2699 TL 'den başlayan fiyatlarla Abra A7 serisi modellerimiz inceleyebilirsiniz.

http://www.monsternotebook.com.tr/monster-notebook.html?opf=p2680,p2804,p354

Ayrıca seçtiğiniz hangi Monster modeli olursa olsun 15 gün koşulsuz ürün iade garantisi ile ürünü istediğiniz gibi evinizin rahatlığında ve konforunda saatlerce test edebilir, sabahlara kadar Monster 'ınızda oyun oynayabilir ve şayet memnun kalmazsanız anında iade ederek ödeme yaptığınız biçimde paranızı anında geri alabilirsiniz.

Sorularınız varsa foruma veya bize yazın lütfen, size memnuniyetle yardımcı olmaya çalışalım.

Ayrıca size ulaşabileceğimiz bir iletişim numarasını bizimle paylaşmanız durumunda biz de sizi arayabiliriz. Arkadaşlarımız memnuniyetle tam da satın almak istediğiniz Monster notebook modelini oluşturmada size memnuniyetle yardımcı olacaklardır.

Saygılarımızla,

MONSTER Müşteri Hizmetleri

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MonsterMusteriHizmetleri -- 19 Mayıs 2015; 13:44:02 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • İşlemcinin yanı sıra soğutma sistemi de önemli . o Fiyat aralıgında belli başlı laptoplar vardır bunlar arasında işlemciden sonra soğutma sistemiydi ekran kalıtesıydı hangısı daha iyiyse ve musterı memnunıyetı daha iyiyse ona karar ver . Yani sadece " bunun işlemcisi iyi" deyip geçme sonra laptop tost makınası gıbı ısınıp senı yarı yolda bırakabılır.

Bir de o linkteki hp laptobu ben olsam almazdım .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi istisnalarKaideyiBozmaz -- 15 Mayıs 2015; 15:12:16 >
  • sefabaris S kullanıcısına yanıt
    attığın linkteki model İ7 4510U işlemcili.bunu önermem intelin u serisi işlemcileri çok düşük performans veriyor.
    http://www.sanalmarketim.com/msi-gp70-2qf624xtr%C2%A0leopard-pro-core-i74720hq-8gb-1tb-gtx950m-173-full-hd-freedos-hediyeli/p_60195/
    şu model fazlasıyla işini görücektir
  • 17.3 inç full hd şart sana acerin nitro modelleri var gtx 860m ekran kartı filan
  • mimarlık içinse direk mac öneririm.çözünürlük ve ekran kartı.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.