Mind over matter bildiğiniz üzere aldığınız damage in %30unu hpden önce manadan alıyor(When Hit, 30% of Damage is taken from Mana before Life)
Benim sorum bu %30u mana değeri olarak mı kesiliyor yoksa direk % olarak mı?
Biraz daha açık sormaya çalışayım mesela ben ranger oynuyorum şu anda toplam manam 430, 1 aura 1 herald açıyorum 258 mana reserved ediyor yani kullanabileceğim 172 mana kalıyor toplamda %40.
Mind over matter ı açtığımda 172 damage e kadar mı fayda sağlayacak yoksa aldığım damage kaç olursa olsun manamın %30u kullanıp damage in %70ini mi yicem.
Cevaplayan arkadaşlara şimdiden teşekkürler
Yediğin damage'in %30unu manandan alıyor. mananın %30u kadar damageten kesmiyor. Öyle olsa, çok güçlü olurdu. :)
Net yediğin damage'in %30unu manandan alır, 100 yediysen 30unu alır, 30 bulamazsa ne kadar varsa manandan alır, gerisini yine can/ES'ten çeker. Mekanik böyle.
mesela sen armor damage reduction hesaplandıktan sonra 1000 fiziksel damage yiyeceksin. bunun 300 ünü manadan alıp sana 700 vuruyor.
mesela senin 1000 manan var. ama rezervlerden sonra 200 manan kalmış. 1000 damage yediginde 200ü manandan alır 800 sana vurur.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme