Şimdi Ara

Minder Kiralama, Armut Minder Kiralama, Kiralık Minder

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
592
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Minder kiralama ve armut minder kiralama işlerinde yıllardır tüm müşterilerimizin vazgeçilmez adresiyiz. Fiyatlarımız siz değerli müşterilerimize özeldir. İstanbul ilinin tüm ilçelerine ekipman kiralama hizmeti sunuyoruz.
    Düğün ve eğlencelerinizi daha güzel hale getirmek bizim görevimiz. Şıklığın ve zerafetin yıllardır güvenilir firmasıyız. Beyaz, kırmızı, gold, gümüş, siyah ürün seçenekleri de vardır. Fiyatlarımızı öğrenmek için bizi telefon numaralarımızdan her zaman arayabilirsiniz. Ürünlerimizi görmeye depomuza gelebilirsiniz. Eğlence denilince yıllardır akla biz geliyoruz. Kaliteli ve bakımlı ürünleri temiz koşullarda muhafaza ediyor ve uzman nakliye ekipleri aracılığıyla değerli müşterilerimize ulaştırıyoruz. Sizlere daha iyi hizmetler ve işler sunabilmek için gece gündüz demeden çalışmalarımızı sürdürüyoruz.
    Ekipman kiralama ve minder kiralama denilince akla yıllardır İlbey Davet Organizasyon geliyor. Peki, bunu nasıl başarıyoruz? Deneyimli ekibimiz kiralık minderlerimizi ve armut minder kiralama işlerini siparişleriniz doğrultusunda hazırlıyor, nakliye ekipleri aracılığıyla adresinize kadar ulaştırıyor. Uygun fiyata kaliteli hizmet hiç bu kadar kolay ulaşılır olmamıştı. Bizi seçin, keyfinize bakın. Ayrıca sobalarımız, sandalyelerimiz, masalarımız, sehpalarımız da kiralamaya yatkın olan diğer ürünlerimizdir. Bizler siz müşterilerimize uygun fiyatlı işler sunmak için durmak bilmeden çalışıyoruz. Şemsiyeleri güneşli günlerde, çardakları yağmurlu havalarda, sobaları soğuk kış mevsimlerinde kullanımıza sunuyor ve büyük paralar harcamadan ihtiyaçlarınızı gidermenizi sağlıyoruz.
    Armut minder kiralama ve minder kiralama konusunda bizlere güvenin. Yaptığımız işler yapacağımız işlerin teminatıdır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GtcStar -- 22 Kasım 2017; 16:59:42 >

• Merhaba. Yaptığınız işleri inceledim. Gerçekten ürün adet sayısı ve dağıtım operasyonlarınız için ciddi bir mesai harcanmış tebrik ediyorum. Sonradan sektörü biraz araştırdım da sizinle beraber ciddi anlamda bu sektörde iş yapanhttp://kiralikminder.net/ ve
    http://minderkiralama.biz/ gibi sitelere de rastladım. Aslında çok mantıklı bir iş. Çünkü sadece bir kere kullanılacak ve ardından gelinlik veya damatlık gibi herhangi bir maneviyatı da olmayacak armut koltuk, minder, puf gibi ürünlerin kiralanması hem mantıklı hemde daha az maliyetli. İyi çalışmalar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pijamalibey -- 9 Mart 2018; 11:41:48 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Oyuncu Koltuğu vs Ofis Koltuğu
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.