Şimdi Ara

Arka koltukları çekyat misali yatan Araç- SUV tavsiyesi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
17
Cevap
0
Favori
11.540
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selamlar; 2 küçük çocuk sahibiyim; senede 2-3 sefer uzun yola çıkıyorum; arka koltukları çekyat gibi yatan ve çocukların arkada rahatça uyuyabileceği bir araç- SUV marka model var mı tavsiye edebileceğiniz?

SUV- Station- sedan C- D segmentinde ki OTOMATİK tüm araçlar olabilir..

i -30 SW
    - kia sportage
    toyota RAV 4

radarımda olan marka modeller ama bunlar da böyle bir özellik var mı emin değilim ?

varsa böyle bu tarz bir model marka tavsiye verirseniz çok sevinirim...not: doblo vs..ticari segment düşünmüyorum..

• Yapay Zekanın Yanıtı

Arka Koltukları Yatırıp Çekyat Olarak Kullanabileceğin SUV'lar

Arka koltukları çekyat misali yatan SUV'lar, özellikle uzun yolculuklara sıklıkla çıkan aileler ve doğa severler için ideal bir seçenektir. Bu araçlar, yolculara dinlenmek, uyumak veya eşyalarını genişletmek için fazladan alan sunar.

Piyasada arka koltukları tam olarak yatan veya geniş bir açıyla geriye uzanan çeşitli SUV modelleri bulunmaktadır. İşte bu konuda sana yardımcı olabilecek bazı öneriler:

• Nissan Pathfinder: Üçüncü sıra koltukları tamamen yatan Pathfinder, ferahlık ve esneklik sunar.
    • Kia Sorento: Sorento'nun arka koltukları, düz bir yüzey oluşturmak için katlanabilir ve çekyat gibi kullanılabilir.
    • Hyundai Santa Fe: Santa Fe'nin arka koltukları, geniş bir açıyla geriye yaslanarak dinlenmek için rahat bir alan sağlar.
    • Ford Explorer: Explorer'ın üçüncü sıra koltukları çıkarılabilir veya katlanarak geniş bir kargo alanı oluşturulabilir.
    • Toyota Highlander: Highlander'ın arka koltukları, yolculara dinlenmek veya eşya depolamak için daha fazla alan veren geniş bir açıyla yatırılabilir.

Arka koltuğu yatan bir SUV seçerken, aşağıdaki faktörleri göz önünde bulundurman önemlidir:

• Koltukların Yatma Açısı: Arka koltukların tam olarak mı yoksa belirli bir açıyla mı yattığını kontrol et.
    • Koltuk Malzemesi: Koltukların rahat ve dayanıklı olmasını sağlayan malzemelerden yapılmış olmasına dikkat et.
    • Yük Kapasitesi: Koltuklar yatırıldığında aracın ne kadar yük taşıyabildiğini belirle.
    • Diğer Özellikler: Bazı modeller, arka koltuklarda ısıtma veya soğutma gibi ek özelliklere sahip olabilir.

Arka koltukları yatan bir SUV, yolculuklarınızı daha konforlu ve keyifli hale getirecek mükemmel bir seçenek olabilir.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Bütün Hatchback araçlar ve suvların koltuğu öne doğru yatırınca dümdüz bir alan oluyor yatak serip Orda uyuyabilirsin fakat çocukları yolda giderken orada yatacağını Emin misin Allah korusun herhangi bir kaza anında Kemer olmadığı için çok kötü sonuçları olabilir

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • C4-picasso düşünebilirsiniz.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • C.max

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kadjar sahibiyim, arka koltuklar 180 derece yatıyor. Sağ ön koltukta yatıyor. Arka tarafa şişme yatak atıp çok konaklama yaptım. Tavsiye ederim.

• kimbehicayy kullanıcısına yanıt
    çok haklısınız ama ne yazık ki 8 - 9 saat koltukta kemerleri bağlı oturamıyorlar; zaten en fazla 1 saat dayanabiliyorlar ve uykuları geliyor;her seferinde arka koltukta 2 büklüm yatıyorlar..

bu yüzden bende olabildiğince temkinli gidiyorum; 110 u geçmiyor en boş ve 3 şeritli bir yolda bile; tek gidiş gelişte de asla sollama çıkmıyorum..

ama tabi ki yinede doğrusu kemerle seyahat etmek ..

en azından arka koltukta geniş bir alan elde etsem; yastık falan koyup bir nebze daha rahat etmelerini sağlayabilirim..karavan misali..
  • Hiç güvenli değil. Arkadan darbe alınca çocuklar bagaja yapışır. Koltukta kemer takmadan yatsalar bile çok daha guvenli

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Grand picasso, 5008 ya da güncel kasa C-max işinizi görecektir.
  • mitsubishi asx. ön koltukları da tam yatıyor arka koltukları da tam yatıyor. kesinlikle tavsiye ederim.
  • Pink Floyd kullanıcısına yanıt
    Bende de var. Bu şekilde yatmadım ama çok rahat yatılır.
  • Her araç yatar hemen hemen.
    Yatmayanı bulmak gerek.

• crv 3 ün arka koltukları yatabiliyor hafif. en sevdiğim özelliklerinden biriydi.
  • Toyota Verso

• Bende Mitsubishi Asx öneririm

• ASX beğeniyorum ama otomatik değil..ilk aracım mitsubishi colt tu acayip sempatim var mitsu ya...
  • Volvo V70 bu işin krallarından birisidir 4 kişiyi rahat alır

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nacker -- 14 Ocak 2020; 12:4:37 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.