Şimdi Ara

Bürosit koltuk amortisörü yağ mı ister?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
11.629
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • koltuk birkaç yıllık oldu, ama sağlam. fakat bir sorunu var, bilirsiniz bu koltuklar oturup kalkarken aşağı inip kalkıyor, şimdi bu koltuğun üzerine otururken o ilk zamanlardaki yumuşak hareketten eser kalmadı, kemikli bir his var, inip çıkarken sanki takılıyor, düzgün akmıyor gibi bir his var. şimdi bu koltuklar hidrolik mi yoksa pnömatik mi, bilen var mı? koltuğu en yukarı seviyeye alıp plastik kılıfını aşağı sıyırınca ortaya çıkan tije bir miktar otomobil hidroliği sürmeyi düşünüyorum, işe yarar mı dersiniz, bir sakıncası olur mu sizce?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi juniorx -- 24 Nisan 2007; 15:52:13 >

• Valaha bende de bürosit var çok kaliteli koltuk senelerdir kullanıyorum. Bendekide yükselip açalan amortisörlü ben pek kullanmıyorum bu özelliğini gerçi ama, serleşmişti bikere. Bendede philips in yağlı spreyi var ondan sıktım o borunun üstüne çok güzel oldu

Ayırca hidrolik değil sanırım o, gazlı bir sistemi var harhalde inip kalkarken tıss tısss diye se sçıkıyor çünkü
  • hımm, evet pnömatik demek ki. hidrolik yağı iyi gelecek o zaman, yağ iyi olur gibi gelmişti zaten bana da.
  • amortisörleri gazlı onun.amortisörün dış tarafına yağ sürmek rahatlatır biraz ( tabi problem içinde değilse ).amortisörden ( daha doğrusu içinden ) kaynaklanan sorun varsa bayisinden amortisör temin edebilirsin.amortisör dış kabının altında sıkıştırmalı ring vardır ( teknik adını hatırlamıyorum ) onu açarsan ve dış amortisör kabının plastiğini açmayı başarırsan içindeki gerçek amortisörü çıkartabilirsin.sw otomobillerin bagaj kapaklarındakine benzer birşeydir ( daha kısası )
  • Arkadaşlar anlaşılan oturduğunuz koltuğun amortisörü özelliğini kaybetmiş , bu özelliği yani yükselip alçalma özelliğini kullanmak istiyorsanız size tavsiyem,

Bürosit koltuk amortisörü yağ mı ister?

bunlardan uygun olanı ile değiştirmeniz olacaktır.

Ben telefonla sipariş ettim , adrese kargo ile gönderiyorlar, firmanın ismi Calsit Koltuk sanayi diye geçiyor.
    Telefonu 03123512525 diye hatırlıyorum.

Kib..
     Bürosit koltuk amortisörü yağ mı ister? Bürosit koltuk amortisörü yağ mı ister?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.