Bildirim
Ön koltuk başlığı nasıl çıkar? (DOBLO)
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
başlıkların altında demir bi çubuk olur.Onların girdiği yerde 2 adet çıkarmak için dükme olur.O clipslere bastırın ve başlıkları çekin
Hatta foto varsa fotodan daha iyi anlatabilirim. -
quote:
Orjinalden alıntı: esrarengiz08
başlıkların altında demir bi çubuk olur.Onların girdiği yerde 2 adet çıkarmak için dükme olur.O clipslere bastırın ve başlıkları çekin
Hatta foto varsa fotodan daha iyi anlatabilirim.
dobloda malesef ön koltuklar öyle değil güvenlik açısından ön başlıklar çıkarılmasın diye yapıldığı söyleniyor
ya bir döşemeciye gidiceksin yada servise malesef arka kısmında kolyuğun içinde bir gizli klips varmış ona bastırırsan çıkarabilirsin -
Tmmdır arakadaşım, sağol söktüm.. Çok basitmiş yaw Şİmdi takmaya başliim kılıfları... -
Koltuğun geçtiği yerde içerde kanca gibi bişey var tornavidayla onu biraz kastırınca boşa çıkıo.. Ama biraz derinde içerde.. Koltuğun geçtiği yerde kumaşı aralayınca parlak kancalar belli oluyor.. -
quote:
Orijinalden alıntı: Qrt_
Koltuğun geçtiği yerde içerde kanca gibi bişey var tornavidayla onu biraz kastırınca boşa çıkıo.. Ama biraz derinde içerde.. Koltuğun geçtiği yerde kumaşı aralayınca parlak kancalar belli oluyor..
Hocam bahsettiğin yöntem bu mu?
https://youtu.be/02hv3YOVGeM
Bende de albea 1.3 multijet 2004 var bi türlü sökemiyorum kafayı yicem
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Evet dostum ilk mesaja ekledim, yapamayan olursa yardımcı olur! Teşekkürler. -
-
2012 D3 ve D4 doblolarda böyle bir problem yok. Çok rahat bir şekilde çıkabiliyor koltuklar.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: senged
2012 D3 ve D4 doblolarda böyle bir problem yok. Çok rahat bir şekilde çıkabiliyor koltuklar.
Aslında benim araç albea 2004 konuyu başlatan arkadaşın aracı Doblo o problemini 10 sene önce halletti büyük ihtimalle ama sağolsun ben konuya yazınca cevap verdi yalnız bi Problem kaldı Kolçak sökme. Dediğim gibi pimi çektim ama zorladım çıkaramadım bilen varsa yardım edebilir mi?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X