Şimdi Ara

Ön koltuk başlığı nasıl çıkar? (DOBLO)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
0
Favori
31.602
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Aşağı FaRCoN arkadaşımızın paylaştığı video, yapamayanlar için yardımcı olsun!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Qrt_ -- 8 Ocak 2018; 14:6:56 >

• başlıkların altında demir bi çubuk olur.Onların girdiği yerde 2 adet çıkarmak için dükme olur.O clipslere bastırın ve başlıkları çekin
    Hatta foto varsa fotodan daha iyi anlatabilirim.
  • quote:

Orjinalden alıntı: esrarengiz08

başlıkların altında demir bi çubuk olur.Onların girdiği yerde 2 adet çıkarmak için dükme olur.O clipslere bastırın ve başlıkları çekin
    Hatta foto varsa fotodan daha iyi anlatabilirim.

dobloda malesef ön koltuklar öyle değil güvenlik açısından ön başlıklar çıkarılmasın diye yapıldığı söyleniyor

ya bir döşemeciye gidiceksin yada servise malesef arka kısmında kolyuğun içinde bir gizli klips varmış ona bastırırsan çıkarabilirsin
  • Tmmdır arakadaşım, sağol söktüm.. Çok basitmiş yaw Şİmdi takmaya başliim kılıfları...
  • Koltuğun geçtiği yerde içerde kanca gibi bişey var tornavidayla onu biraz kastırınca boşa çıkıo.. Ama biraz derinde içerde.. Koltuğun geçtiği yerde kumaşı aralayınca parlak kancalar belli oluyor..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Qrt_

Koltuğun geçtiği yerde içerde kanca gibi bişey var tornavidayla onu biraz kastırınca boşa çıkıo.. Ama biraz derinde içerde.. Koltuğun geçtiği yerde kumaşı aralayınca parlak kancalar belli oluyor..

Hocam bahsettiğin yöntem bu mu?

https://youtu.be/02hv3YOVGeM

Bende de albea 1.3 multijet 2004 var bi türlü sökemiyorum kafayı yicem

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• FaRCoN kullanıcısına yanıt
    Evet dostum ilk mesaja ekledim, yapamayan olursa yardımcı olur! Teşekkürler.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Qrt_

Evet dostum ilk mesaja ekledim, yapamayan olursa yardımcı olur! Teşekkürler.

ben teşekkür ederim yardımcı olsun arkadaşlara neyse başlıkları çıkardık ama şimdi de kol dayama çıkmıyor. üstünde bi tane pim vardı onu çıkardım ama yine de sökemedim. o çıkmazsa kılıf geçmiyor aşağıya çünkü koltuğa monte etmişler onu. aşağıda fotoğrafı var bu konuda bilgin var mı?

Ön koltuk başlığı nasıl çıkar? (DOBLO)

• 2012 D3 ve D4 doblolarda böyle bir problem yok. Çok rahat bir şekilde çıkabiliyor koltuklar.

• quote:

Orijinalden alıntı: senged

2012 D3 ve D4 doblolarda böyle bir problem yok. Çok rahat bir şekilde çıkabiliyor koltuklar.

Aslında benim araç albea 2004 konuyu başlatan arkadaşın aracı Doblo o problemini 10 sene önce halletti büyük ihtimalle ama sağolsun ben konuya yazınca cevap verdi yalnız bi Problem kaldı Kolçak sökme. Dediğim gibi pimi çektim ama zorladım çıkaramadım bilen varsa yardım edebilir mi?

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.