Şimdi Ara

fluence bagaj kapağı nasıl açılıyor [bulundu]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
10.751
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşıma şirketten Fluence vermişler ama bagajını açamamış bir türlü. Beni aradı sordu. Acil cevap verebilrseniz sevinirim. Bagaj kapağı nasıl açılıyor bu meretin ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dominic Toretto -- 12 Haziran 2012; 14:04:50 >

• Yapay Zekanın Yanıtı

Fluence Bagaj Kapağı Açılmıyor: Soruna Çözümler

Fluence aracınızın bagaj kapağı açılmıyorsa, sorunu çözmek için aşağıdaki adımları izleyebilirsin:

• Fluence Bagaj Açılmıyor mu? Aküyü Kontrol Edin: Akü bitmişse kumandadan bagaj kapağını açamayabilirsin. Bu nedenle, ilk olarak akünün şarj durumunu kontrol etmelisin.

• Fluence Bagaj Kapağı Açma Düğmesi Nerede? Manuel Yöntemi Kullanın: Bagaj kapağının manuel açma düğmesi genellikle bagaj kapağının iç tarafında bulunur. Bu düğmeye basarak bagaj kapağını manuel olarak açabilirsin.

• Fluence Kumandadan Bagaj Açma Aktif Değilse: Bazı durumlarda, kumandadan bagaj açma özelliği devre dışı kalmış olabilir. Bu özelliği aktif hale getirmek için aracın kullanım kılavuzundaki talimatları izlemelisin.

• Fluence Kumandadan Bagaj Açma Çalışmıyor: Kumandadan bagaj açma özelliği aktif olmasına rağmen hala çalışmıyorsa, kumandanın pilini kontrol etmelisin. Pil zayıflamışsa veya bitmişse, bagaj kapağını uzaktan açamayabilirsin.

• Fluence Bagaj Kilidi Açılmıyor: Bagaj kilidi arızalıysa, bagaj kapağını açmakta güçlük çekebilirsin. Bu durumda, yetkili bir servise başvurarak bagaj kilidinin değiştirilmesini veya onarılmasını sağlamalısın.

Yukarıdaki adımları uygulayarak Fluence aracının bagaj kapağı sorununu çözebilirsin. Sorun devam ediyorsa, aracını yetkili bir servise götürmen önerilir.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Aracın plakanın üzerinde fluence yazısının tam ilk e harfine gelen yerde siyah bir botun var tıkla bırak
  • Plakaligin uzerinde plaka isikliklarinin arasinda kaliyor.
  • beyaz işaretli bölge

• Teşekkürler hemen arayıp söyledim Bu Renault'ta bi acayip. Symbol'de renault logosuna basarsın, Fluence'de plakanın üstüne gizlersin. Çözemedim ben bu renoyu
  • Ben teşekkür ederim.
    Fluenceyle ilgili 7/24 bilgi verilir
  • quote:

Orijinalden alıntı: Delgado

Ben teşekkür ederim.

Merhaba konuyu hortlatiyorum ama kumandadan bagaj kapağı nasıl aciliyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: dedelekk

quote:

Orijinalden alıntı: Delgado

Ben teşekkür ederim.

Merhaba konuyu hortlatiyorum ama kumandadan bagaj kapağı nasıl aciliyor

Bagaj kapağı düğmesine basılı tutun ve ya iki defa basmayı deneyin. Bu şekilde olsa gerek.

• Teşekkür ederim hocam. Malesef denedim ama olmadı. Işıklar yanıyor ama açılmıyor 🤔

• quote:

Teşekkür ederim hocam. Malesef denedim ama olmadı. Işıklar yanıyor ama açılmıyor 🤔
    Bende de aynı şey var kumandadan açma yokmu kartta bagaz resminvar ama ışık yanıyor açmıyor.

• quote:

Teşekkür ederim hocam. Malesef denedim ama olmadı. Işıklar yanıyor ama açılmıyor 🤔

Merhaba,

Fluence'lerde kronik bir sorun bu maalesef. Bagaj açma butonu oksit yapıyor.

Alttaki gördüğünüz yer.

İnce bir zımpara ile temizlerseniz sorun çözülecektir.

Eğer uğraşamam derseniz alacağınız ürün budur.

https://www.google.com/search?client=opera&q=906061562R

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.