Şimdi Ara

Tavan ve bagaj kapağı arası boya kalkması nasıl geçer? (Güncellendi)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
25
Cevap
0
Favori
2.552
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar yıkamadan mı oldu nasıl oldu bilmiyorum. Ama bagaj kapağı ile tavan arasında bir boya kalkması mevcut. Bu nasıl geçer servise mi göstereyim yoksa detailing dükkanına mı göstereyim bilemedim. Bir yardımcı olun lütfen .

Güncelleme: Arkadaşlar bugün servise gösterdim boyanacak dedi. İlerlemesi için mecburen boyatacağım. Tavana 2-3 cm anca geçer ama izi belli olur diyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ken Block43 -- 5 Nisan 2023; 17:22:14 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bu genelde arkadan kazali araclarda olur. Kaza sonrasi ayar tam yapilamaz veya gönye tutmaz, o zaman kapak acilip kapanirken surtme yapabilir. Bu sekilde boyanin aşinmasi mumkun olur

• Kaygerya kullanıcısına yanıt

İşin garibi arkadan kaza yok. Bunu tam olarak nasıl düzeltebiliriz peki?

• Aracın boyasında fabrikasyon problem vardır … Benim 208 de aynı yerde var komple pas tuttu hatta yaptırmadım öyle biniyorum… Ön çamurluklar ve kaputun kenarlarına da bakın hocam oralarda da varsa araçta genel bir sorun var denebilir …

• toyota16 T kullanıcısına yanıt

Hocam iyice baktım her tarafına. Sadece bu tavan kısmında var. Bir de boydan boya uzanmış şekilde ama daha tavanın üst tarafına ilerlememiş. İlerlememesi için nasıl bir işlem yapılır?

• Ken Block43 kullanıcısına yanıt
    Serviste boyatıp rapor tutturun.Ama bence Saca gitmiyorsa pas yapmıyorsa kalabilir. Tavan boyası bizde önemli insanlara anlatmak bu durumu zor. Bir sürü insan orjinalliği bozulmasın diye güneş yanığı ile biniyor. çünkü Boya olunca herkesin aklına kaza geliyor.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 2012 model Passat aracımda var malesef cam ile tavanın birleşim kısmı çözüm bulamadım:(

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • runo40 R kullanıcısına yanıt

Çok belli olmuyor zaten baya bi dikkatli bakmak gerekiyor. Biraz daha bekleyeceğim hocam. İlerlemezse öyle kalır yok ilerliyorsa boyatırız mecbur.

• kobaol10 K kullanıcısına yanıt

Hocam ilerliyo mu peki

İlerliyor hocam, tavsiyem yıkmaya vermeyin basınçlı su ile ucundan ucundan kalkıyor, boyacılar hep tavana 5 10cm geçer boyanırsa diyor kazasız araba şaşırdım kaldım.

Güzelce temizlenip boyanacak hocam tek çözüm o … Bir kez düzgün yapılsın sorun olmaz tavsiyem servise gidin eğer ilgilenmezlerse güvenilir bir ustada sadece ara sacı boyatın tavanı sakın boyatmayın…

Pazartesi günü servise gideyim en iyisi. Bakalım ne kadar ücret alacaklar Tavan ve bagaj kapağı arası boya kalkması nasıl geçer? (Güncellendi) 

Kaç yaşında hocam araç ? Garantideyse vs para istememeleri lazım…2011-2013 corollalarda boya atması vardı kronik servisler 10 yıla kadar olan araçları ücretsiz boyadılar (ister parça boya ister komple )

Hocam araç opel astra k 2016 model

Baktırmak lazım hocam , benim Toyota ustası opellerin kırmızı renklerinde kronik durumlar var demişti onla ilgili yardımcı olurlar umarım …

• Opellerin kırmızı boyaları hep sorunlu ya. Bir ara Corsaların vernikleri de soluyordu hep. Bunun çözümü yok, mecbur boyanacak. Yavaş yavaş da ilerler erkenden çözüm bulmak lazım. Yetkili servise götürdüğünüzde alacağınız cevap belli, boyayalım diyecekler. Geçmiş olsun.

• kobaol10 K kullanıcısına yanıt

B7 kasa passatlarda tavanın ön ve arka cam ile birleşen yerlerinde boya kalkması fabrikasyon kronik bir sorun, birçoğunda var

• blueSKYLINE kullanıcısına yanıt

Ne yapacağım hocam var mı bir fikrin duyumun ?

• Aynı sorun bende de var. Kullanılan fitil direkleri çiziyor. Ayrıca sol arka kapıda çürüme var. Opel merkez garanti olmadığı için 4 yıldır trafikte olan bir araca kısaca sizin probleminiz dedi. Tavan ve bagaj kapağı arası boya kalkması nasıl geçer? (Güncellendi) Tavan ve bagaj kapağı arası boya kalkması nasıl geçer? (Güncellendi) Tavan ve bagaj kapağı arası boya kalkması nasıl geçer? (Güncellendi)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SoNSuZ.MaVi -- 26 Mart 2023; 13:10:52 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• SoNSuZ.MaVi S kullanıcısına yanıt

Hocam araç neydi sizin

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.