Şimdi Ara

Bagajı büyük bir hatchback tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
77
Cevap
0
Favori
28.284
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 2 çocuk dört kişilik ailem için bir araç satın almayı düşünüyorum. Muhtemelen 2008-2010 arası ikinci el olacak. Başlangıçta Honda Civic, Ford Focus gibi bir sedan düşünmüştüm; ardından Opel Zafira, Renault Scenic sınıfındaki araçları düşünmeye başladım. Ancak eşim, bu araçların kullanımında ve kısıtlı park imkanlarımız nedeniyle problem yaşayacağını söyledi. Aracı çoğunlukla eşim işi gereği taşıyacağı kostümler için kullanacak. Şu anda arayışımız hatchback yönünde.

Önceliğim bagajının geniş, kullanımının rahat olmasıdır. Bütçe 32000- 36000 TL. Araçları, özellikle hatchbackleri, çok iyi tanıyanların tavsiyesine ihtiyacım var.

• C segmentini bilmiyorum fakat B segmentinde en geniş hacimli bagaj Jazzda. 400lt. Tam bayan arabası.
  • Fiat Bravo 1.6 120 HP 300 nm tork Multijet Emotion 6 Vites - 400 litre bagajı var. En full donanımlısı.

http://www.sahibinden.com/2010_model_bravo_beyaz_120_beygir_diesel-55WQQaXQQ22857146WQQpXQQdisplayitem?

• SW da şekil olarak HB'e benziyor. Bence SW düşünebilirsiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: funkmaster

SW da şekil olarak HB'e benziyor. Bence SW düşünebilirsiniz.

Bence de.
    2 çocuk, dört kişi için hb ile zaman zaman problem yaşarsınız özellikle ileride.

Renault Megane Sports Tourer ' ı inceleyin derim. Çok başarılı bir üretim;
     Bagajı büyük bir hatchback tavsiyesi Bagajı büyük bir hatchback tavsiyesi Bagajı büyük bir hatchback tavsiyesi
     Bagajı büyük bir hatchback tavsiyesi Bagajı büyük bir hatchback tavsiyesi Bagajı büyük bir hatchback tavsiyesi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kalsiyum 17 -- 18 Mart 2010; 10:48:22 >

• Tavsiyeyelerde SW modelini de dikkate alabilirim.
  • Megane III Sportstourer bence de mantıklı.

Ama ille de HB olacaksa Fiat Bravo. (400 lt)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Twingo nasıl bir araçtır?
    16 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Fiat Bravo Bagajı en büyük hatchback bildiğim kadarıyla. Ayrıca dizel ve aradığın yaşta istediğin fiyat aralığında rahatlıkla bulursun.
    Saygılar,
  • Bravoyu şiddetle tavsiye ederim
  • Çok uzun araç istemiyorsanız Focus HB, Kia Ceed SW, Hyundai i30CW ve Clio Grandtour aklıma gelenler:

• C-segmenti HB'ler içinde bildiğim kadarıyla en geniş bagaj Fiat Bravo'da var, 400 litre.
  • en geniş arkadaşlarında dediği gibi bravoda var 400 lt
  • bildiğim kadarıyla megane III ünde bagaj hacmi 400 litre.

http://www.arabam.com/TestDetay.aspx?id=583&baslik=RENAULT%20YENİ%20MEGANE%20HB%20DYNAMIQUE%201.5%20DCI%20105%20BG-Temmuz%202009

burda öyle yazıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ybalim -- 18 Mart 2010; 12:46:31 >
  • 0 olarak jazz alınabilir hem bayan arabası hem de az yakıyor
  • Sanırım Jazz ile Fiat Bravo arasında bir seçim yapmam gerekecek. Megane Grandtourer'in ikinci elini pek göremedim; üstelik biraz daha pahallı. Jaz ve Bravo'yu artıları eksileri yönünden karşılaştırabilirmisiniz?
  • Focus HB veya Jazz a bakabilirsiniz.
  • Fiat Bravoda elektrik destekli direksiyon var ve bayanlar için birebir. Ayrıca çok başarılı arka park semsörü de standart. Yan aynalar geniş. Yükseklik derinlik ayarlı direksiyon, yükseklik ayarlı sürücü ve ön yolcu koltuğu gibi kullanımı kolaylaştıracak çok donanım var. Jazz da güzel ama sadece benzinli motor var. Ben dizel Bravo kullanıyorum ve sadece uzunyolda değil şehiriçinde de çok kullanışlı bir araç. Debriyaj ve vites çok çok yumuşak. Ben bundan inip Corollaya Focusa falan binince kullanım rahatlığı açısından eziyet gibi geliyor. Yukarıda arkadaşın ilanını verdiği beyaz Bravoyu düşünün bence.
  • Bravo'nun hangi yıldan sonraki modellerini tercih etmeliyim? Honda Jazz'ın donanımı ve sürüş konforu Fiat Bravo'dan daha mı az?
  • Yeni kasa 2008 Martta Türkiye pazarına girdi.
    Bravo C segmenti Jazz ise B segmenti. Haliyle konfor , güvenlik, donanım açısından biraz daha zayıf. Ama neticede yeni kasa bir Jazz da kötü bir araç değil.
  • Skoda fabia combi önerebilirim 480lt bagaj hacmi mevcut.Fiyat aralığı 27bin-38bin tl arasında değişiyor.

• 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.