Şimdi Ara

Bagajı büyük bir hatchback tavsiyesi (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
77
Cevap
0
Favori
28.287
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • 415lt Civic Hb diyoruz hala yorumlarda En yüksek bravo(400)-megane(405miş) muhabbetti geçiyor..Acaba C sınıfı hatchback araçlar 1.6 motorlardan başkasını kabul etmiyorlar mı aralarına..
  • quote:

Orijinalden alıntı: shamanmuratcan

darkness seni geçmışte kapak mı ettim bir kuyruk acın var belli.Akıllı birisi baksın ben sadece en az yakan benzinli dedim yakıt konusunda kıyasladım mı harbi lol sun allah yardım etshn

seni anca kendi mort edersin mobil cihazlar bölümünde biliyorum seni n82 iyi her telefondan üstündür felan diyodun oradan kalmışsın kafamda
  • Öneriler aşağıdaki şekilde sıralanabilir:
    1- Fiat Bravo
    2- Ford Focus HB
    3- Ford C-Max
    4- Honda Civic HB
    5- Honda Jazz

Honda Jazz acaba kasa değiştirdi mi, ya da makjaj yaptı mı yakınlarda? Hacminin büyük, ancak alanının nispeten küçük olduğu belirtilmiş. Bu beni düşündürüyor.
  • www.arabam.com/TestDetay.aspx?id=583&baslik=RENAULT

aracı test etmişler burada.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kkvan

quote:

Orijinalden alıntı: nrglife

Honda Civic HB Bagaj Hacmi tam 415 lt.

Sedanı 389 lt. HB nasıl 415 lt olmuş hayret. sitesinde de öyle yazıyor. Bence bir hata var.

hata yok..hatta o kadar ironik bir durum varki bunu sadece honda gerçekleştirebilir..c segmentinde en küçük bagaj civic sedanda, en geniş bagaj civic hb de

• Darkness kuyruk acının sebebini anladım allah yardım etsin ne diyim daha fazla konuyu dağıtma konu sahibine ayıp oluyor
  • dostum sana bravo tavsiye ederim.bende de bir bebek var.Bravo Gayet yeterli oluyor.bi de şunu düşün çalışan biriysen Allahın her günü bu bagaja ihtiyacın olmuyor.Ayda yılda bir dolduruyorsun.Örneğin tatile gideceksin ama sığdıramadım eşyaları .kargoya ver gitsin.hb araç seni tatmin eder merak etme.
  • eşiniz için arıyorsunuz sanırım.

geniş bagaj

park kolaylığı

az yakması

Bence en uygun araç Honda jazz olacaktır.

bagaj hacmi 400 lt ve şehir içinde kolay kullanımı var.

Honda jazz için yaptığım forum sayfasını incelemenizi isterim :

http://forum.donanimhaber.com/m_35377225/tm.htm
  • 1.8 vergisi problem degilse cıvıc hb
    http://galeri.arabam.com/Content/Images/Gallery/Photos/Photo/Honda%20Civic%20HB/P1030240.JPG

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KILIÇ -- 20 Mart 2010; 19:12:04 >
  • Peugeot 308'in broşüründe bagaj hacmi 430 litre yazıyor.Ama internette bir testte 348 litre olarak belirtilmiş.Peugeot internet sitesinde 348/430 yazıyor,tavana kadar 427/508 yazıyor.Hangisi gerçek bagaj hacmi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: vehbi

2 çocuk dört kişilik ailem için bir araç satın almayı düşünüyorum. Muhtemelen 2008-2010 arası ikinci el olacak. Başlangıçta Honda Civic, Ford Focus gibi bir sedan düşünmüştüm; ardından Opel Zafira, Renault Scenic sınıfındaki araçları düşünmeye başladım. Ancak eşim, bu araçların kullanımında ve kısıtlı park imkanlarımız nedeniyle problem yaşayacağını söyledi. Aracı çoğunlukla eşim işi gereği taşıyacağı kostümler için kullanacak. Şu anda arayışımız hatchback yönünde.

Önceliğim bagajının geniş, kullanımının rahat olmasıdır. Bütçe 32000- 36000 TL. Araçları, özellikle hatchbackleri, çok iyi tanıyanların tavsiyesine ihtiyacım var.

bende tek cocuk var,uzun yol dahil jazz 400lt bagaj hacmi,ferah ic mekani,arka koltularin alti da bos oldugundan orada da depolama imkani ...vs isimi goruyor ama 2 cocuk denince bence focus sedan /jetta vs gibi buyuk bagajli bir sey olmali gibi

• Alfa Romeo Giulietta hoş bir seçim olurdu
  • megane sport toruer çok güzel ama daha pahalı diye biliyorum
  • pek tutulmasada
    en büyük bagajlı HB

Seat Toledo nun 500 litrelikbagaj hacmi devasal büyüklükte.
    Arka koltukların yatırılmasıylabu hacmi 1440 litreye kadar
    artırmak mümkün.
  • bagaj istersen sw al derim ne olursa olsun ne atarsan at alır ama tüplü olmamak kaydıyla.
  • mpv olmazmı hocam?
    saygılar
  • quote:

Orijinalden alıntı: raja52

Arkadaş park sorun demiş, SW vagon 4-5 metrelik arabalar tavsiye etmişsiniz yaw

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.