Şimdi Ara

Bagajı büyük bir hatchback tavsiyesi (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
77
Cevap
0
Favori
28.287
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: kesbi

Laguna. Lagunalar ne hatchback, ne de station. Liftback olarak geçer.

Alıntıları Göster
    Hiçbir HB aracın işinizi göreceğini sanmıyorum. Bizde bir çocuk var ama yine de HB arabaya sığmayı beceremiyoruz bir yere giderken (Astra 1.3 CDTI). Çünkü bagaja 1 bebek arabası koyunca (çapraz koymak lazım sığması için. Bütün HBlerde böyle) bavul koyacak bir yer kalmıyor. Evet sağına soluna birkaç çanta falan tıkıştırabilir ama bu şekilde asla doğru dürüst bir yolculuk yapılamaz. Arabanın iç kısmına da eşya koymak isemiyorum. Çünkü tehlikeli bir durumda herşeyin bir tarafa savrulma tehlikesi var.
    Bunları düşünerek ben de sizin gibi hemen hemen bütüm HB araçları araştırdım (sedan araçların tipini sevmiyorum). Ama 3 litre eksik 5 litre fazla, hepsinin bagajı birbirine benziyor ve çocuklu aile için bence kullanışsız. O
    yüzden doğrusu, en kısa yoldan bir SW araç almak. Ben bu kararı vermişken çok iyi bir fırsata 4X4 araç alma fırsatım oldu ve bagajı oldukça büyük olduğu için aldım. Ancak sizin bütçeniz göz önünde bulundurulursa iyice araştırıp, ikinci el temiz bir SW almanızı öneririm. Malum SW araçlar sıfır alınırsa oldukça fazla zarar ediyorlar.

• quote:

Orijinalden alıntı: noplaceforchance

Hiçbir HB aracın işinizi göreceğini sanmıyorum. Bizde bir çocuk var ama yine de HB arabaya sığmayı beceremiyoruz bir yere giderken (Astra 1.3 CDTI). Çünkü bagaja 1 bebek arabası koyunca (çapraz koymak lazım sığması için. Bütün HBlerde böyle) bavul koyacak bir yer kalmıyor. Evet sağına soluna birkaç çanta falan tıkıştırabilir ama bu şekilde asla doğru dürüst bir yolculuk yapılamaz. Arabanın iç kısmına da eşya koymak isemiyorum. Çünkü tehlikeli bir durumda herşeyin bir tarafa savrulma tehlikesi var.
    Bunları düşünerek ben de sizin gibi hemen hemen bütüm HB araçları araştırdım (sedan araçların tipini sevmiyorum). Ama 3 litre eksik 5 litre fazla, hepsinin bagajı birbirine benziyor ve çocuklu aile için bence kullanışsız. O
    yüzden doğrusu, en kısa yoldan bir SW araç almak. Ben bu kararı vermişken çok iyi bir fırsata 4X4 araç alma fırsatım oldu ve bagajı oldukça büyük olduğu için aldım. Ancak sizin bütçeniz göz önünde bulundurulursa iyice araştırıp, ikinci el temiz bir SW almanızı öneririm. Malum SW araçlar sıfır alınırsa oldukça fazla zarar ediyorlar.

Alıntıları Göster
    Ben aslında SW olarak Kia Ceed SW düşünmüştüm. Ama maalesef onun da pek ikinci eline rastlamadım. Ceed'in genellikle HB modelleri bulunuyor. Honda Jazz veya Bravo'nun bagajları yeterli olmaz mı diyorsunuz? Çocuklar 14 ve 4 yaşlarında, yani bebek arabası kullanma yaşı geçti.

Genellikle öneriler Jazz, Bravo ve Ford Focus HB yönünde. Ford C-Max boy olarak sanırım Jazz ve Bravo'dan uzun.

• quote:

Orijinalden alıntı: vehbi

Ben aslında SW olarak Kia Ceed SW düşünmüştüm. Ama maalesef onun da pek ikinci eline rastlamadım. Ceed'in genellikle HB modelleri bulunuyor. Honda Jazz veya Bravo'nun bagajları yeterli olmaz mı diyorsunuz? Çocuklar 14 ve 4 yaşlarında, yani bebek arabası kullanma yaşı geçti.

Genellikle öneriler Jazz, Bravo ve Ford Focus HB yönünde. Ford C-Max boy olarak sanırım Jazz ve Bravo'dan uzun.

Alıntıları Göster
    megane 3 tavsiye ederim.4 kişilik bir aileye yetecek iç hacime ve bagaja sahip.

405 lt bagaj var,hb olmasına rağmen.

c sınıfı bazı sedan araçlarla rekabet edebilecek bir değer.mesela corolla da 450 lt ,civic sedan 389 lt,mazda3 430 lt.

• quote:

Orijinalden alıntı: barisozyurt

quote:

.C segmentinde Honda Civic Hb gerçekten de sportif tasarımına rağmen çok da kullanışlı bir bagaj sunuyor.415 litrelik hacmi

Koltuklar yatarak mı 415lt, yatmadan mı 415lt?

Tabi ki yatmadan.Yatınca 1300 küsür.

Bu arada Civic'in bagaj hacmi testten teste değişiyor anlamadım.Forumdakiler belki hatırlarlar Alman yapımı,Civic- yeni Golf-Mazda3-Yeni astra falan karşılaştırmasında 485 litre diyor Civic HB'in bagaj hacmine.
    http://forum.donanimhaber.com/m_36051260/mpage_1/f_/key_//tm.htm#36051260

• quote:

Orijinalden alıntı: Müteferric

quote:

Orijinalden alıntı: barisozyurt

quote:

.C segmentinde Honda Civic Hb gerçekten de sportif tasarımına rağmen çok da kullanışlı bir bagaj sunuyor.415 litrelik hacmi

Koltuklar yatarak mı 415lt, yatmadan mı 415lt?

Tabi ki yatmadan.Yatınca 1300 küsür.

Bu arada Civic'in bagaj hacmi testten teste değişiyor anlamadım.Forumdakiler belki hatırlarlar Alman yapımı,Civic- yeni Golf-Mazda3-Yeni astra falan karşılaştırmasında 485 litre diyor Civic HB'in bagaj hacmine.
    http://forum.donanimhaber.com/m_36051260/mpage_1/f_/key_//tm.htm#36051260

Alıntıları Göster
    C3 Picasso nasıl olur ?

• quote:

Orijinalden alıntı: F1SECO

C3 Picasso nasıl olur ?

Alıntıları Göster
    Benim Bravonun bagajına bebek arabası + bir valiz sığabiliyor. Üstteki kapağı da çıkartırsanız daha bir sürü şey sığıyor. Ayrıca HB arabalarda arka koltuklar yatırılıp tam düz bir zemin elde edilebiliyor. Yani bir çamaşı makinesini bile bu durumda rahatlıkla sığdırabiliyorsunuz. Sedanlarda bu özellik yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kkvan

Benim Bravonun bagajına bebek arabası + bir valiz sığabiliyor. Üstteki kapağı da çıkartırsanız daha bir sürü şey sığıyor. Ayrıca HB arabalarda arka koltuklar yatırılıp tam düz bir zemin elde edilebiliyor. Yani bir çamaşı makinesini bile bu durumda rahatlıkla sığdırabiliyorsunuz. Sedanlarda bu özellik yok.

Alıntıları Göster
    hacime bakarak yorum yapmak yanlış olur
    mesela colt jazz gibi araçların hacmi c sınıfındaki araçlardan farklıdır ama 2 tane bavul bile koyulmaz. çünkü yükseklik fazla olduğu için hacimde çok gözükür. bagajları kullanışlı değildir.

c sınıfında hb bagaj olarak en kullanışlı geniş olan focustur.

• quote:

Orijinalden alıntı: kkvan

Alıntıları Göster
    Logan MCV

• quote:

Orijinalden alıntı: erAn_

Logan MCV

Alıntıları Göster
    fıat bravo 400 lt ile hb araçlarda en fazla bagaj hacmi olan araç ilan sitelerinde bagaj açılmış şekilde gösteriliyor gerçekten bagajı geniş bir araç
  • quote:

Orijinalden alıntı: ykaya1983

fıat bravo 400 lt ile hb araçlarda en fazla bagaj hacmi olan araç ilan sitelerinde bagaj açılmış şekilde gösteriliyor gerçekten bagajı geniş bir araç

Alıntıları Göster
    bir arkadaş c-max demiş, aslında fiyatı yüksek gelmez ise c-max ve scenic gibi bu sıftaki kardeşlerinin şişirilmiş versiyonları uygun olacaktır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ybalim

bir arkadaş c-max demiş, aslında fiyatı yüksek gelmez ise c-max ve scenic gibi bu sıftaki kardeşlerinin şişirilmiş versiyonları uygun olacaktır.

Alıntıları Göster
    eğer iyi bir şey almak istiyorsanız size uygun bir araba param olsa bu arabayı kaçırmam

31.000 km fazla kullanılmamış birde 4 tane sıfır lastik taktırmış michelin

• quote:

Orijinalden alıntı: BeatifuLL1fe

eğer iyi bir şey almak istiyorsanız size uygun bir araba param olsa bu arabayı kaçırmam

31.000 km fazla kullanılmamış birde 4 tane sıfır lastik taktırmış michelin

Alıntıları Göster
    arkadaş park problemleri için hb demiş siz sw diyosunuz

konu sahibinin demek istediği heralde yaris gibi çok küçük bagajı olmasın yeterli bagajı olsun

herhangi bir c sınıfı hb işinizi görücektir.Jazz da olabilir.

• quote:

Orijinalden alıntı: shamanmuratcan

jazz ın bravodan aşağı kalır yanı yok üstelik en az yakan benzinlidir ben jazz tavsiye ederim

Üstelik dizel bravo ile aralrında 8.000 var en full ile en full arasında
    donanım olarak da eksiği yok
    ncaptan 5 yıldızı da var

ama bravo daha atik daha sportif bir arabaadır.Ama eşim kullanıcak diyosunuz yani hız yapılmayacak o halde jazz daha iy bir seçim

tmm karma değerlerini aynı aldık herşey bu kadar ii ama benzin 3.70 mazot 3 den az peki sence hangisi daha çok yakar

• quote:

Orijinalden alıntı: 4JustIce

quote:

Orijinalden alıntı: shamanmuratcan

jazz ın bravodan aşağı kalır yanı yok üstelik en az yakan benzinlidir ben jazz tavsiye ederim

Üstelik dizel bravo ile aralrında 8.000 var en full ile en full arasında
    donanım olarak da eksiği yok
    ncaptan 5 yıldızı da var

ama bravo daha atik daha sportif bir arabaadır.Ama eşim kullanıcak diyosunuz yani hız yapılmayacak o halde jazz daha iy bir seçim

tmm karma değerlerini aynı aldık herşey bu kadar ii ama benzin 3.70 mazot 3 den az peki sence hangisi daha çok yakar

Alıntıları Göster
    c sınıfında en geniş megane 3 ve fiat bravodur buaraçların bagaj hacmi büyüktür ama arka taraf baya bir dardır b sagment kadardır diyebilirim. yani adamlar bagajı büyük yapmak için arkadan yer çalmışlar

• Megane3 bagajı 368 litre değil mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: sariyeron

Megane3 bagajı 368 litre değil mı?

405 lt.

arkası dar denmiş, arkası dar falan değil.birde kıyaslanan araç hangisi,passat veya mondeo ise haliyle dar olacak.
    sınıfına göre yeterli diz mesefesi ve genişliğe sahip bir araç megane.
  • darkness seni geçmışte kapak mı ettim bir kuyruk acın var belli.Akıllı birisi baksın ben sadece en az yakan benzinli dedim yakıt konusunda kıyasladım mı harbi lol sun allah yardım etshn
  • quote:

Orijinalden alıntı: can bora

quote:

Orijinalden alıntı: funkmaster

SW da şekil olarak HB'e benziyor. Bence SW düşünebilirsiniz.

Bence de.
    2 çocuk, dört kişi için hb ile zaman zaman problem yaşarsınız özellikle ileride.

Renault Megane Sports Tourer ' ı inceleyin derim. Çok başarılı bir üretim;
     Bagajı büyük bir hatchback tavsiyesi Bagajı büyük bir hatchback tavsiyesi Bagajı büyük bir hatchback tavsiyesi
     Bagajı büyük bir hatchback tavsiyesi Bagajı büyük bir hatchback tavsiyesi Bagajı büyük bir hatchback tavsiyesi

aracın arkasına bindim baş mesafesi benim için pek uygun değildi (182 boyum) ve diz mesafesi de pek iç acıcı değildi. Gerçekten hayret etmiştim

• quote:

Orijinalden alıntı: antares07

quote:

405 lt.

arkası dar denmiş, arkası dar falan değil.birde kıyaslanan araç hangisi,passat veya mondeo ise haliyle dar olacak.

Brosurunde 368 yazıyor. Ben de yeni megane aldım. Aracı henüz teslim almadık ama bakmaya gittiğimde arkası hem alçak hem de çok dar gelmişti.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: antares07

quote:

405 lt.

Brosurunde 368 yazıyor. Ben de yeni megane aldım. Aracı henüz teslim almadık ama bakmaya gittiğimde arkası hem alçak hem de çok dar gelmişti.

Alıntıları Göster
    ford focusun bagajı baya geniş hb olarak

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.