Şimdi Ara

Bagajı büyük bir hatchback tavsiyesi (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
77
Cevap
0
Favori
28.344
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • quote:

Orijinalden alıntı: nrglife

Honda Civic HB Bagaj Hacmi tam 415 lt.

Sedanı 389 lt. HB nasıl 415 lt olmuş hayret. sitesinde de öyle yazıyor. Bence bir hata var.
  • Arkadaş park sorun demiş, SW vagon 4-5 metrelik arabalar tavsiye etmişsiniz yaw
  • ozaman ölçüleride verelim yardımda sınır yok.

Bagajı büyük bir hatchback tavsiyesi
  • quote:

Orijinalden alıntı: ~Trabzon61~

Fiat Bravo 1.6 120 HP 300 nm tork Multijet Emotion 6 Vites - 400 litre bagajı var. En full donanımlısı.

Leon un bagajı 341 litre,Bravo nun nasıl 400 hayret

• quote:

Orijinalden alıntı: kkvan

quote:

Orijinalden alıntı: nrglife

Honda Civic HB Bagaj Hacmi tam 415 lt.

Sedanı 389 lt. HB nasıl 415 lt olmuş hayret. sitesinde de öyle yazıyor. Bence bir hata var.

Hata yok. HB versiyonu sedanından daha geniş bagaja sahip başka araç yoktur herhalde .

• Focus yeterlidir.
  • Skoda Fabia da ilginç. Acaba Bravo'dan uzun mu? Sitesine bir bakmalıyım.
  • O fiyata titanium focus bulabilirsiniz...4 kişilik bir aileyiz bizde.Geçen yaz akdeniz ordan da karadenize tatile gittik.Yani 2 mevsimlik kıyafetler hiç sorun yaşamadan yüklemiştik bagaja.

Ben olsam birbirleri arasında diğer + ve - lerini araştırıp,değerlendirip Fiat Bravo ve Focus arasında seçim yapardım.
  • En geniş Bravo demişler ama yanlış.C segmentinde Honda Civic Hb gerçekten de sportif tasarımına rağmen çok da kullanışlı bir bagaj sunuyor.415 litrelik hacmi,tam düz katlanır arka koltuklarıyla gerçekten çok ergonomik(kimi yerlerde 456 diyor ama anlamadım)...Sedanın da daha fazla hacim sunuyor.Civic en geniş bagaj hacimli c sınıfı hatchback mi bilmiyorum ama...
    Geriye kalkan arka koltuklarıyla da saksı v.s gibi yatmaması gereken şeyleri taşımaya yardımcı oluyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Müteferric -- 18 Mart 2010; 17:28:01 >

• Ancak Honda HB, aynı yıl ve yakın km.ler için, Sedan modelinden daha pahalı gözüküyor ikinci el sitelerinde.
  • Çünkü 1.8 140bg motorla ithal ediliyordu geçen seneye kadar(şimdi 1.4 de var).Bir de yüksek donanım seviyesiyle(hız sabitleme,yağmur sensörü,17jant v.s). Sedanlardaysa genellikle 1.6lar rağbet görüyor(sitelerde de onlar var %90).
    (bu arada bagaj hacmini yanlış yazmışım,415 olarak değiştirdim)

Size civic'i öneririm fakat,sert süspansiyonları ve biraz da olsa görüş açısı problemleri sizin için ne kadar önemli bilemem..İç ve bagaj hacmi olarak gerçekten de tatmin edici fakat.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Müteferric -- 18 Mart 2010; 17:34:40 >
  • Ben SW konusunda ısrarcıyım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Warrıor Sako

en geniş arkadaşlarında dediği gibi bravoda var 400 lt

yanılmış arkadaşlar megane 3 te 405 lt bagaj hacmi var
  • quote:

.C segmentinde Honda Civic Hb gerçekten de sportif tasarımına rağmen çok da kullanışlı bir bagaj sunuyor.415 litrelik hacmi

Koltuklar yatarak mı 415lt, yatmadan mı 415lt?
  • jazz ın bravodan aşağı kalır yanı yok üstelik en az yakan benzinlidir ben jazz tavsiye ederim

Üstelik dizel bravo ile aralrında 8.000 var en full ile en full arasında
    donanım olarak da eksiği yok
    ncaptan 5 yıldızı da var

ama bravo daha atik daha sportif bir arabaadır.Ama eşim kullanıcak diyosunuz yani hız yapılmayacak o halde jazz daha iy bir seçim
  • genele hitap etmeyen bir araç ama isteklerinizi karşılama konusunda sanırım daha iyisi yok

bagaj hacmi maksimum 530 dm³
    bagaj hacmi arka koltuk sökülmüş konumda 1,780 dm³

• Volvo V50 1.6 D premium sanırım sizin ihtiyaclarınızı karsılar.Fiyatı sizin bütçenizin biraz dışında ama belki pazarlıkla veya daha uygun fiyatlısı bulunabilir.
    www.arabam.com
    Pasif İlan - 2451787 | arabam.com
    http://www.arabam.com/IKINCIEL/Ilan/Detay/2451787

• Aslında Ford C-Max te iş görecek kadar geniş bir araç..
  • Laguna. Lagunalar ne hatchback, ne de station. Liftback olarak geçer.
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.