Şimdi Ara

Minecıraft Exception in thread 'main' java.lang.UnsatisfiedLinkError: C:\Users\pc\AppData\Roamin

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
433
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • S.a Bu sitede yeniyim konuyu yanlış yere açtıysam affedin sorun şu benim bilgisayar 64 bit lik bir classic 2012 de alınmış bir pc MİNECRAFT oynuyorum (eskidendi) şimdi oynuyamıyorum açıyorum hata vermiyordu geri atıyordu şimdi hata vermeye başladı pc 64 bitlik olduğu için 2 JAVANINDA yüklü olması gerek (32 bit java (classic ünlü java) ve 64 bit java) ama 64 bit 32 nin yanında olduğu zaman oyunn açılmıyor hata veriyor beyefendi preminyum lounçher

Exception in thread "main" java.lang.UnsatisfiedLinkError: C:\Users\pc\AppData\Roaming\.minecraft\versions\1.7.10\1.7.10-natives-3476867951018\lwjgl.dll: Can't load IA 32-bit .dll on a AMD 64-bit platform
    at java.lang.ClassLoader$NativeLibrary.load(Native Method)
    at java.lang.ClassLoader.loadLibrary1(Unknown Source)
    at java.lang.ClassLoader.loadLibrary0(Unknown Source)
    at java.lang.ClassLoader.loadLibrary(Unknown Source)
    at java.lang.Runtime.loadLibrary0(Unknown Source)
    at java.lang.System.loadLibrary(Unknown Source)
    at org.lwjgl.Sys$1.run(Sys.java:73)
    at java.security.AccessController.doPrivileged(Native Method)
    at org.lwjgl.Sys.doLoadLibrary(Sys.java:66)
    at org.lwjgl.Sys.loadLibrary(Sys.java:95)
    at org.lwjgl.Sys.<clinit>(Sys.java:112)
    at bao.K(SourceFile:2173)
    at net.minecraft.client.main.Main.main(SourceFile:72)

böle bende malesef 32 bitle oynuom (kasıyor donuyor) ha bide zamanıda var 20 sn filan oynuon donuyor beyefendi buyüzden 64 bitin yüklü olması lazım 2 sini ve beyfendimiz olan preminyum lounçharı galdırdım hatta 2 javayı uobit unistaller ve revo unistallerle kaldırdım artık kalan dosyaları bulup sildim ama olmadı yine aynı hata
    defalarca denedim tarattım pc iyi çalışıyor olmadı artık yeter dedim geldim buraya sizde lütfen şu beyfendimiz preminyum lounçhere bir şifa bulalım lütfen yardım edin

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.