Bildirim
Minecraft
Daha Fazla ![](/static/forum/img/downicon.png)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az ![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
1 Misafir - 1 Masaüstü
![](/static/forum/img/close.png)
Giriş
-
15 lira, yuh!
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Ucuymuş.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Rezalet. İnsanları nasıl wp almaktan soğuturuz diye uğraşıyorlar.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Çok pahalı, Microsoft bize kıyak geçmedi.Halbuki satışlar için+ olabilirdi.
Evet bir kez daha microsft desteği arkamızda bunu gorebiliyoruz...
Adamlar o oyun için firmasına kucak verdi resmen :) aslında buyuk para degil 1/2 lt su 1 tl yada bir simit 2 tl iken 7,8 dolar onlar için bedava adamlar kendilerine göre fiyatını belirliyor, meraklısı için çok para degil.
Halk olarak donanıma para verip yazılımı kaçak kullandığımızdan elimizde tutmadığımız hiç bir şeyin bizin için önemi yok :) -
Sen git dünya para ile yapımcıyı al kendi mobil işetim sistemine deneme sürümünü bile sunma.Android ve iOS'tan bir farkı olmalıydı en azından.WP10 ile ilgili umutlu düşüncelerim yerini umutsuzluğa bırakıyor. -
Meraklısı için pek yüksek bi rakam değil.sonuçta 512 ram bile çalıştırıyor.Ama tabi keşke daha uygun olsaydı diye de insan içinden geçirmiyor değil.
Oyun fiyati 1.5 TL fazla oldugu için ( oyun androidde 13.5 TL ) koca Microsoft a demediginiz kalmadi ve w10 çöp (!) cikti . Hadi bakalim.
quote:
Orijinalden alıntı: JUSTTMAX
Oyun fiyati 1.5 TL fazla oldugu için ( oyun androidde 13.5 TL ) koca Microsoft a demediginiz kalmadi ve w10 çöp (!) cikti . Hadi bakalim.
Fiyatıyla alakası yok zaten alacağım falanda yok bana göre oyunun modasıda geçti beta sürümlerinden beri oynadım oynadım sıkıldım olay 8.1 süper olacak süper olacak denildi ve action center dışında pek birşey görmedik.Şu an ki gidişat WP10 un beklentileri karşılamayacağı yönünde kamerayı geliştirip Denim diye önümüze sunacaklar birde.Önce şu IE yi düzeltsinler video izlerkenki çıkan hataları düzeltsinler.Kesinlikle android çöpünü savunmuyorum 600tlye gidip android alırsınız 2 ay sonra xda gibi sitelerde cyanogen diye sürünürsünüz.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi açmayın-bağıran-karı -- 10 Aralık 2014; 21:18:46 > -
wpHUb sitesinde appx olarak paylaşılmış da ben bu appx i yükleymiyorum. xap iyiydi yav. başımıza bir de appx çıkardılar. -
mağazaya bakın.minecraftı kocaman koymuşlar başlangıç sayfasına -
xbox entegrasyonu yok oyunda -
Eksi verenlere soyluyorum: böyle rezillik olmaz. Kendi platformuna en pahalı fiyattan koyuyor. Kimse ona ücretsiz yap demedi. Ama en pahalıdan da koyma. Hayla bu fiyatı savunanlar var, yazık
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X