Şimdi Ara

minecraft

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
427
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar az önce tabletimden minecraft pe 0.9.0 alfa oynuyordum pc oyunundaki gamemode oyunda olurmu diye baktım yazdım chatta superjohan2000 joined the game dedi bu ne anlama geliyor model: Samsung SM-T110
    HAA birde minecraft pe'de heropsikobrine varmı

• Odana birisi girmiş
    Bu arada 0.9.0 çıkmadı diye biliyrum ben
  • şöyle bişi minecraft 0.9.0'ı internetten indirdim /gamemode 1 yazdım superjohan2000 diye biri geldi hatta evimde wifi yok ona ingilizce bişi yazdım chatten şunu yazdım johan come here gelmedi sonra aklıma bi fikir geldi adımı herobrineyle deiştirdim sonra chata I said - herobrine dedim sign bıraktım bakmadı kro hayvanları çaarınca naıl dolşıyo aynen o şekilde hiçbişiyi umursamıyo manyak yaaaa
  • quote:

Orijinalden alıntı: angrystudentsxd

şöyle bişi minecraft 0.9.0'ı internetten indirdim /gamemode 1 yazdım superjohan2000 diye biri geldi hatta evimde wifi yok ona ingilizce bişi yazdım chatten şunu yazdım johan come here gelmedi sonra aklıma bi fikir geldi adımı herobrineyle deiştirdim sonra chata I said - herobrine dedim sign bıraktım bakmadı kro hayvanları çaarınca naıl dolşıyo aynen o şekilde hiçbişiyi umursamıyo manyak yaaaa

minecraft 0.9.0 cikmadi ve bunun yerine 0.9.0 adinda oyuna farkli seyler getiriyor mesela bi tane indirdim agaci kesiypsun ve etraf creeper doluyo eminim senin sikintindan bundan dolayidir ve minecraft pe0.9.0 ya haziran ortasinda yada temmizda cikacak

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• O indirdigin seyin linkini atarmisin ??

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • buyrun link (minecraft pe 0.8.1 olmadan çalışmaz):http://www11.zippyshare.com/v/65204881/file.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi angrystudentsxd -- 6 Haziran 2014; 12:55:19 >
  • bu arada ağacı kestiğin zaman kaç tane creeper çıktı
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Minecraft Bilinmeyenler
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.