Şimdi Ara

MİNECRAFT 1.14.3 HEROBRİNE VAR!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
2.659
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Parkur oynarken bir köylü kafası gördüm ve başka mobların da yapılabileceğini düşündüm. Bir araştırma yaptım ve şu komutu buldum:
    /give @p player_head{SkullOwner:MHF_???}

??? yerine mobun adı yazılıyordu. Bu komut,koyun ve witherda çalıştı. Sonra da olmayacağını bilerek

/give @p player_head{SkullOwner:MHF_Herobrine}

yazdım ve bana verdiği kafa:

Bu komutu kullanırken hiçbir mod veya kaynak paketi kullanmadığıma YEMİN EDERİM.
    Kafayı duvara koyduktan biraz sonra yakında bir yere yıldırım düştü. (Yağmur yağıyordu.)

Ama başka bir seçenek de var...

Herobrine gördüğünü iddia edenler, bu kafayı başına geçirip kendisini veya arkadaşını Herobrine olarak göstermiş olabilir. Yani Herobrine oyunda hiç olmayabilir. Sizce hangisi?

• Hocam, o komutla premiumu olan herhangi bir oyuncunun kafasını alabiliyorsunuz, Herobrine de o oyunculardan biridir, yani Minecraft'ta Herobrine yok, endişeye gerek yok :)

Kafayı koyduktan sonra yıldırım düşmesi de ilginç bir tesadüf olmuş :D

Herobrine'nın oyunda olduğu iddiası bazı korsan Minecraft'ların içine yerleştirilen Herobrine modundan kaynaklanıyor, o yüzden Minecraft'ı korsan indirirken dikkatli olmakta fayda var.

İyi oyunlar...
  • quote:

Orijinalden alıntı: NusretY

Hocam, o komutla premiumu olan herhangi bir oyuncunun kafasını alabiliyorsunuz, Herobrine de o oyunculardan biridir, yani Minecraft'ta Herobrine yok, endişeye gerek yok :)

Kafayı koyduktan sonra yıldırım düşmesi de ilginç bir tesadüf olmuş :D

Herobrine'nın oyunda olduğu iddiası bazı korsan Minecraft'ların içine yerleştirilen Herobrine modundan kaynaklanıyor, o yüzden Minecraft'ı korsan indirirken dikkatli olmakta fayda var.

İyi oyunlar...
    "Minecraft gizemli olay" yazısını okumanı tavsiye ederim...

Ayrıca, bir tesadüf daha göstereyim:

Bir binanın penceresinden bakınca arkadaki mavi beton köprü ile üzerindeki çitler böyle bir şekil oluşturmuş.

Anlık görünce Herobrine zannettim.

Ayrıca,Herobrine kafasını ilk gördüğümde korku haritası oynuyordum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mayıngıraft Oyuncusu -- 9 Temmuz 2019; 15:38:50 >

• Mayıngıraft Oyuncusu M kullanıcısına yanıt
    Gerçekten ilk bakışta Herobrine'ı andırıyor

Ve evet, Herobrine kafası korku mapleri için müthiş korkutucu bir eşyadır, tadından yenmez
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.