Merhaba arkadaşlar öncelikle şunu söyliyim internette ve burda gördüğüm bütün çözümleri denedim olmadı javayı kaldırıp kurdum minecraftı sildim tekrardan kurdum içindeki optionsları sildim denedim hiçbiri olmadı format attım yine olmadı sorun şu minecraftı açıyorum yazı geliyor ama hemen geri gidiyor ve hiçbişey gelmiyor kesin bi çözüm bilen varsa yardım edebilirmi
Bende olduğunda minecraftı olmassa javayı silip yüklerim düzelir ama sen format bile atmışsın ciddisin diyimi formatta o zaman pc yi at :D
quote:
Orijinalden alıntı: hfurkan1023
Merhaba arkadaşlar öncelikle şunu söyliyim internette ve burda gördüğüm bütün çözümleri denedim olmadı javayı kaldırıp kurdum minecraftı sildim tekrardan kurdum içindeki optionsları sildim denedim hiçbiri olmadı format attım yine olmadı sorun şu minecraftı açıyorum yazı geliyor ama hemen geri gidiyor ve hiçbişey gelmiyor kesin bi çözüm bilen varsa yardım edebilirmi
Minecraft ve javayı silerken, uninstall yaptıktan sonra hem program files içindeki ve hem de Appdata içindeki Minecraft ve Java'yı da tamamen silmeyi unutmayın bence. Gerçi format atmışsınız, ama yine de söyleyeyim dedim.
Peki ekran kartın nedir format attıktan sonra ekran kartı driverini yükledin mi benim arkadaşım driver yüklemeyi untunca açılmamıştı minecraft
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme