Şimdi Ara

Minecraft Hamachi Sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
2.377
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Minecraft ı arkadaşımla oynamaya çalışıyoruz. Server kurdum. Online mode false yaptım. Güvenlik duvarını kapattım. Çok oyunculudan girişimi yapıyorum. Arkadaşım girdiğinde beni serverdan atıp "You Logged in From Another Location'' hatası veriyor. Tekrar girdiğimde de arkadaşımı atıyor. ikimizin de sürümleri aynı. Çözümü nedir acaba

• Arkadaşınla aynı interneti mi kullanıyorsunuz?
  • Oyuna girerken aynı isimleri kullanıyorsunuz galiba. Biriniz ismini değiştirsin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • jaksocket e katılıyorum aynı isimler sanırım biriniz başka isimle girin.
  • Merhaba dostum. Öncelikle kurdugun server dosyasıyla sizin minecraft'ın versiyonları aynı olmalı. Yani Sen gidip Server.exe 1.7.4'ü indirirsen ve senin minecraft'ın versiyonu 1.5.2 ise sen o serverı kuramazsın. Yani kursanda verim alamazsın. İkisininde versiyonlarının aynı olmasını sagla
  • quote:

Orijinalden alıntı: AnKa13

Minecraft ı arkadaşımla oynamaya çalışıyoruz. Server kurdum. Online mode false yaptım. Güvenlik duvarını kapattım. Çok oyunculudan girişimi yapıyorum. Arkadaşım girdiğinde beni serverdan atıp "You Logged in From Another Location'' hatası veriyor. Tekrar girdiğimde de arkadaşımı atıyor. ikimizin de sürümleri aynı. Çözümü nedir acaba

Ve dostum eger sorunu hala çözemediysen bana burdan hemen yaz ben yardımcı olucam sana, çözücez sorunu birlikte
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    ARMA3 server sorunu
    10 yıl önce açıldı
    Steam Sorunu
    geçen ay açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.