Şimdi Ara

Minecraft için hamachi portable?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
608
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Evet arkadaşlar. Ben de minecraft oyuncusuyum. Şu anda kullandığım bilgisayara program kuramıyorum ve Yerel Disk'teki bazı yerlere (Documents And Settings gibi) erişemiyorum. Bu durumda hamachi kullanabilir miyim? Bulduklarımın tümü oralara dosya kopyalamamı istiyor.

• Büyük sıkıntı tabi. Hamachi diger pclerle baglanti saglayabilmesi icin o dosyalari yuklemek zorunda yani. Anlamadigim pc in de neden boyle bir engel var . Bu durumda kullanamayacagini dusunuyorm.Güzel bi server bulup ip girerek oynayabilirsin.Gerçi bulursan benimde haberim olsun :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: MustafaAnıl

Büyük sıkıntı tabi. Hamachi diger pclerle baglanti saglayabilmesi icin o dosyalari yuklemek zorunda yani. Anlamadigim pc in de neden boyle bir engel var . Bu durumda kullanamayacagini dusunuyorm.Güzel bi server bulup ip girerek oynayabilirsin.Gerçi bulursan benimde haberim olsun :)

Teşekkürler :)
    PC ablamın, Guest olarak kullanıyorum. Bazen babamın PC'sinden hamachi açıyorum. Bekleriz :)
    PM atarsanız ip veririm, troller girmesin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi [[Evolat'oN]] -- 17 Şubat 2012; 18:37:19 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.