İyi geceler arkadaşlar benim bir sorum olacaktı. Minecraft 1.1 bende acayip derecede kasıyor alabildiğim en yüksek fps 30 kime sorsam kasmıyor. Sistemi benimkinden kötü olan bir arkadaşım benden fazla fps alıyor sizce neden bu olayı çözersem çok güzel olacak sistemi aşağıda.
Not: Java İşletim sistemimle uyumlu ancak kasıyor sizce neden?
Virüs olabilir Bi tarat derim :)
Bazen görüntü kalitesini düşürünce de oluyor bana resoulation diye bişi vardı onu azalttım kasmaya başladı yükselttim su gibi oynadı valla dene derim
Resolation u bulamadım herhangi bir ss alma imkanın varmı?
oyunu single player oynayınca bende de kasıyor ama ne alakaysa multi olarak serverlara girince çok daha rahat oynuyorum akıcılık ve frame olarak. bunun açıklamasını yapabilecek olan var mı?
quote:
Orijinalden alıntı: kimano
oyunu single player oynayınca bende de kasıyor ama ne alakaysa multi olarak serverlara girince çok daha rahat oynuyorum akıcılık ve frame olarak. bunun açıklamasını yapabilecek olan var mı?
Oyundaki evren Single player olunca senin makinenden oluşuyor fakat multide hostun makinesinden oluşuyor
Minecrafta öyle pixel pixel dandik grafik diyip geçmeyin arkadaşın HD 4650 sinde ciddi takılmalar oluyor oyunu oynarken
ya arkadaşlar bende 1.3.2 indirdim bilgiseyar baya iyi kasması nerdeyse imkansız gibi birşey ama nedense ilk güne kadar mukemmel sonra akşam oluyor kasmaya başlıyor ve 2.sabaha feci kasıyor ve sörvırdan atıyor ve bidaha giremiyorum nedenini ve çözümününü açıklar sanız çok sevinirim !!!!!!!!!!!!!lütfen yardım !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme