Şimdi Ara

Minecraft Kasma Sorunu

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
4.022
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İyi geceler arkadaşlar benim bir sorum olacaktı. Minecraft 1.1 bende acayip derecede kasıyor alabildiğim en yüksek fps 30 kime sorsam kasmıyor. Sistemi benimkinden kötü olan bir arkadaşım benden fazla fps alıyor sizce neden bu olayı çözersem çok güzel olacak sistemi aşağıda.

İşlemci: Intel Core i5 2410M 2.30 GHz (Turbo Boost 3.0 GHz)
    İşletim Sistemi: Windows 7 Ultimate 64 Bit
    RAM: 4 GB DDR3
    DirectX: 11
    Ekran Kartı: AMD Radeon HD 6370M 3 GB
    Java: Java 7 (64bit)

Not: Java İşletim sistemimle uyumlu ancak kasıyor sizce neden?

• Virüs olabilir Bi tarat derim :)
  • Bazen görüntü kalitesini düşürünce de oluyor bana resoulation diye bişi vardı onu azalttım kasmaya başladı yükselttim su gibi oynadı valla dene derim
  • Resolation u bulamadım herhangi bir ss alma imkanın varmı?
  • oyunu single player oynayınca bende de kasıyor ama ne alakaysa multi olarak serverlara girince çok daha rahat oynuyorum akıcılık ve frame olarak. bunun açıklamasını yapabilecek olan var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: kimano

oyunu single player oynayınca bende de kasıyor ama ne alakaysa multi olarak serverlara girince çok daha rahat oynuyorum akıcılık ve frame olarak. bunun açıklamasını yapabilecek olan var mı?

Oyundaki evren Single player olunca senin makinenden oluşuyor fakat multide hostun makinesinden oluşuyor
  • Minecrafta öyle pixel pixel dandik grafik diyip geçmeyin arkadaşın HD 4650 sinde ciddi takılmalar oluyor oyunu oynarken
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Diablo 3 Donma sorunu
    9 yıl önce açıldı
    Pubg Mobile Kasma Sorunu
    geçen ay açıldı
    Daha Fazla Göster
  • ya arkadaşlar bende 1.3.2 indirdim bilgiseyar baya iyi kasması nerdeyse imkansız gibi birşey ama nedense ilk güne kadar mukemmel sonra akşam oluyor kasmaya başlıyor ve 2.sabaha feci kasıyor ve sörvırdan atıyor ve bidaha giremiyorum nedenini ve çözümününü açıklar sanız çok sevinirim !!!!!!!!!!!!!lütfen yardım !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.