Şimdi Ara

Minecraft Kurulum, Java Kurulumu,Texture Pack Kurulumu, Forge Kurulumu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
411
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Minecraft Kurulum Rehberi, Java Kurulumu, Minecraft Kurulumu, Ayarları, Texture Pack Kurulumu, Forge Kurulumu Anlatım Videosu

Merhaba arkadaşlar. bir çok kişiden minecraft kurulumu nasıl diye mesaj almaya başladım. özelikle Oyun Dalgını nickli arkadaş mesaj bombardımanına tuttu beni. ya bu videoyu çekecektim ya da Oyun Dalgını 'nın mesajlarından dolayı kanalı kapatacaktım :) tabi işin şakası bu. sizler birşey isterseniz ben elbette elimden geldiğince yaparım. ve başladım video çekmeye.

Bu Videoda Önce bilgisayarımıza java kurduk, daha sonra minecraft nasıl kurulur işledik, daha sonra klasik minecraft ayarları türkçeleştirme vb.. derken nasıl girdik bilmiyorum texture pack kurulumu anlattık. Yetinmedik Forge nedir yenir mi içilir mi onu işledik, sürümlerinin uyumluluğunu anlattık, nasıl indiririz nasıl kurarız işledik. Aslında hazır çekmişken mod nasıl yüklenir, arkadaşlarımızla nasıl online multiplayer oynarız onuda anlatacaktım ama malesef kapı ısrarla çaldığı için forge kurulumundan sonra videoya son verdim :)

Neyse elbette devamı gelecek. Daha teknik paket kurulumları, multiplayer nasıl oynanır vb.. açıkcası bir sürü video çekecem. şimdilik Oyun Dalgını arkadaşımı daha fazla bekletmemek adına serimizi başlatıyorum. Hayırlı uğurlu olsun.. Umarım beğenirsiniz.

https://www.youtube.com/playlist?list=PLRKvmyLglS7SDqeG19G-ZUijw3xcIHfkF

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.