Bildirim
Minecraft LAN ve Hamachi Server Kurma Rehberi
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
iyiymiş. ama bana sorarsan bunun yanında karşılaşılan sorunlar ve çözümleri hakkında açıklama yazarsan daha faydalı olucaktır.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nickbulpageat -- 11 Ocak 2013; 15:41:17 > -
hocam onu düşündümde video çok uzar diye, java bind sorununu anlattım diğer sorunlarınızı videonun altına yorum olarak atarsanız çözmeye çalışırım -
bence çok açıklayıcı bir video olmuş. emeğine sağlık -
teşekkür ederim.çok yakın zamanda tekkit kurulumu ve bukkit server kurmayı çekicem -
süper video bide benim sorunuma cagre bulsan minecreft acılırken gelen o siyah ekrandan sonra minecraft geri kapanıyo . help pls -
Server açtım fakat arkadaşlarım serverıma giremiyor . " Connection timed out " hatası veriyor . Versiyonumuz aynı ve javanın son sürümü yüklü . -
Guvenlik duvarini kapayip deneyin bide
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Güzel video. Sorum olursa lan ile ilgili sorarım sana ona göre. Şu anlık yeniyim oyunda. Single takılıyorum survival mode da.. -
hort olcak ama serverı bulamıyor çarpı işareti var internet bağlantısı üstünde -
dostum bendeki sorun şu hamachi ipsiyle kurunca
WARNING] **** FAILED TO BIND TO PORT!
[WARNING] The exception was: java.net.BindException: Cannot assign requested address: JVM_Bind
[WARNING] Perhaps a server is already running on that port?
bu hatalar geliyor ama pc ipsiyle kurabiliyorum.pc ipsini arkadasım yazarsa direk girebilirmi?
yada hamachi dısında nasıl oynayabiliriz? -
quote:
Orijinalden alıntı: -TheDoctor-
hort olcak ama serverı bulamıyor çarpı işareti var internet bağlantısı üstünde
aynen bendede oyle oldu
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X