Şimdi Ara

Minecraft Minecraft olalı böyle eziyet görmedi :) İzleyin

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
469
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Youtube aleminde bir çocuk animasyon çılgınlığıdır gidiyor. Hatta trende bile hergün giriyor.

Ben de After Effects ile bir animasyon yaptım . İzleyip yorum bırakırsanız sevinirim.

Not: Çocuk animasyonu konusunda yardıma ihtiyacı olanlar yazsın.

Minecraft Böyle eziyet görmedi

• kanalın
  • hayırlı
  • olmasın

yeter ya herkes kanal açıyor saçma sapan videolar havalarda uçuşuyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: TURQUOIS3

olmasın

yeter ya herkes kanal açıyor saçma sapan videolar havalarda uçuşuyor

hocam bişeyler üretebiliyorsan youtube a koyar kazanç sağlarsın. Herkes dediğin kesim sağdan soldan çalarak spam kanal açanlardır. Ben After Effects dersleri veriyorum . Bu videoları da hem eğlence hem abonelerimin istekleri yerine gelsin diye yapıyorum.

Bu videoların yapım taslakları 1000 tl e alıcı buluyor. Ben ücret almıyorum. İsteyenlere yardımcı oluyorum.
  • Kafayı yer insan bune

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sesinizi güzelmiş bağyan tanışabilir miyiz ?

• quote:

Orijinalden alıntı: Hunter-58

Kafayı yer insan bune

Bu youtube ta yeni animasyon çılgınlığı. :TR dışında zaten en çok izlenen videolar bu tarz çocuk animasyonları. Şu anda bizde de yayılmaya başladı.

0-6 yaş grubu bu videolarla yemek yiyor hocam :)
  • :)

• eğer ses sizinse bi bakarmısınız bağyan
  • YAPTIĞINIZ İŞİ SONUNA KADAR DESTEKLİYORUM KİMSENİN AKSİNİ SÖYLEMESİNE İZİN VERMEYİN. SİZ DE BENİ DESTEKLİYORSANIZ pm atabilirsiniz.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Lütfen böyle saçma videolar yapma yapacaksan kaliteli içerikler üret youtubea gerçekten çok saçma içeriklerle doldu trende böyle saçma içerikler girmesin

• çocuklara yönelik içerik yapılmasını desteklemiyorum, yapılacaksa da en azından bir yararı olsun. tabletle yetişen neslin nasıl olduğunu görüyoruz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: siyahatlıprens

Lütfen böyle saçma videolar yapma yapacaksan kaliteli içerikler üret youtubea gerçekten çok saçma içeriklerle doldu trende böyle saçma içerikler girmesin

kaliteli içeriklerimde var hocam . Çok kötü çocukların dengesini bozan içerikler var youtube da ve buna izin veriliyor.
    Bu videoların bir zararı yok. Asıl zarar veren tablette ve telefonda geçirilen zaman. Saygılar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kün Togdı

YAPTIĞINIZ İŞİ SONUNA KADAR DESTEKLİYORUM KİMSENİN AKSİNİ SÖYLEMESİNE İZİN VERMEYİN. SİZ DE BENİ DESTEKLİYORSANIZ pm atabilirsiniz.

+
  • Çocukken böyle şeyler izleseydim sorunlu bir insan olurdum.

• quote:

Orijinalden alıntı: mahso

Çocukken böyle şeyler izleseydim sorunlu bir insan olurdum.

Bizim çocukluğumuzda her yer çayır çimendi , patlak plastik topumuzla çok mutluyduk. Şimdiki çocuklar bence çok şanssız.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hynx

çocuklara yönelik içerik yapılmasını desteklemiyorum, yapılacaksa da en azından bir yararı olsun. tabletle yetişen neslin nasıl olduğunu görüyoruz.

haklısınız hocam
  • +
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.