Bildirim
Minecraft Minecraft olalı böyle eziyet görmedi :) İzleyin
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
kanalın -
hayırlı -
olmasın
yeter ya herkes kanal açıyor saçma sapan videolar havalarda uçuşuyor
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: TURQUOIS3
olmasın
yeter ya herkes kanal açıyor saçma sapan videolar havalarda uçuşuyor
hocam bişeyler üretebiliyorsan youtube a koyar kazanç sağlarsın. Herkes dediğin kesim sağdan soldan çalarak spam kanal açanlardır. Ben After Effects dersleri veriyorum . Bu videoları da hem eğlence hem abonelerimin istekleri yerine gelsin diye yapıyorum.
Bu videoların yapım taslakları 1000 tl e alıcı buluyor. Ben ücret almıyorum. İsteyenlere yardımcı oluyorum. -
Kafayı yer insan bune
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Sesinizi güzelmiş bağyan tanışabilir miyiz ?
quote:
Orijinalden alıntı: Hunter-58
Kafayı yer insan bune
Bu youtube ta yeni animasyon çılgınlığı. :TR dışında zaten en çok izlenen videolar bu tarz çocuk animasyonları. Şu anda bizde de yayılmaya başladı.
0-6 yaş grubu bu videolarla yemek yiyor hocam :) -
:)
eğer ses sizinse bi bakarmısınız bağyan -
YAPTIĞINIZ İŞİ SONUNA KADAR DESTEKLİYORUM KİMSENİN AKSİNİ SÖYLEMESİNE İZİN VERMEYİN. SİZ DE BENİ DESTEKLİYORSANIZ pm atabilirsiniz.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Lütfen böyle saçma videolar yapma yapacaksan kaliteli içerikler üret youtubea gerçekten çok saçma içeriklerle doldu trende böyle saçma içerikler girmesin
çocuklara yönelik içerik yapılmasını desteklemiyorum, yapılacaksa da en azından bir yararı olsun. tabletle yetişen neslin nasıl olduğunu görüyoruz. -
quote:
Orijinalden alıntı: siyahatlıprens
Lütfen böyle saçma videolar yapma yapacaksan kaliteli içerikler üret youtubea gerçekten çok saçma içeriklerle doldu trende böyle saçma içerikler girmesin
kaliteli içeriklerimde var hocam . Çok kötü çocukların dengesini bozan içerikler var youtube da ve buna izin veriliyor.
Bu videoların bir zararı yok. Asıl zarar veren tablette ve telefonda geçirilen zaman. Saygılar. -
quote:
Orijinalden alıntı: Kün Togdı
YAPTIĞINIZ İŞİ SONUNA KADAR DESTEKLİYORUM KİMSENİN AKSİNİ SÖYLEMESİNE İZİN VERMEYİN. SİZ DE BENİ DESTEKLİYORSANIZ pm atabilirsiniz.
+ -
Çocukken böyle şeyler izleseydim sorunlu bir insan olurdum.
quote:
Orijinalden alıntı: mahso
Çocukken böyle şeyler izleseydim sorunlu bir insan olurdum.
Bizim çocukluğumuzda her yer çayır çimendi , patlak plastik topumuzla çok mutluyduk. Şimdiki çocuklar bence çok şanssız. -
quote:
Orijinalden alıntı: Hynx
çocuklara yönelik içerik yapılmasını desteklemiyorum, yapılacaksa da en azından bir yararı olsun. tabletle yetişen neslin nasıl olduğunu görüyoruz.
haklısınız hocam -
+
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X