Şimdi Ara

Minecraft Player Ve Mob Skin Değiştirme [Bilmeyenler İçin]

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
2
Favori
7.561
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar öncelikle hepinize iyi forumlar. levent20 arkadaşımızın ricası üzerine minecraft'ta player ve mobların skinlerini değiştirmeyi anlatacağım. Konu daha önce açıldı mı bilmiyorum o yüzden daha önceden açılmışsa şimdiden özür dilerim.

Öncelikle <<http://minecraft.novaskin.me/texturepacks#enities >> sitesine giriyoruz.

Siteye girdikten sonra skinini değiştirmek istediğimiz mobun resmine tıklayıp editöre giriş yapıyoruz.

Yukarıdaki gibi mobumuzu yada playerimizi düzenleyip save butonuna basarak resmi png dosyası olarak kaydediyoruz.

Ardından kaydettiğimiz resmin adını değiştirmek istediğimiz mobun ismiyle değiştiriyoruz. Örn: inek için cow.png player için char.png yapıyoruz. Ve kaydettiğimiz dosyayı .minecraft/bin içerisindeki minecraft.jar dosyasını winrar ile açıp mob klasörünün içine atıyoruz. Ama atmadan önce değiştireceğimiz mobun ismini silmeliyiz. Ben örnek olarak cow.png'yi sildim.

Ardından yeni cow.png dosyasını mob klasörünün içine atıyoruz ve oyuna giriyoruz.

Yukarıda gördüğümüz gibi ineğimizin skinini değiştirmiş olduk (Havalı oldu kerata )

Arkadaşlar resimler tamamen bana aittir.Henüz ilk forumum ve ilk konum olduğu için bazı hatalarım olabilir onları da hoş bir dille cevap atarak bildirebilirsiniz. Bende ona göre eklemelerimi yaparım. İyi veya kötü yorumlarınızı bekliyorum. Anlamayanımız veya yapamayanımız olursa daha detaylı ve videolu şekilde de anlatabilirim hepinize tekrardan hayırlı forumlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OnrErkc -- 12 Eylül 2013; 22:11:41 >

• çok saol dostum, siteden haberim yoktu, yardımcı olduğun için ve emeğin için teşekkürler..
    bu yararlı oldu
  • Bilmeyenler için yararlı konu.
  • Teşekkürler Eksiklerim veya atladığım bir yer varsa söyleyebilirsiniz
  • arkadaşlar bende minecraft indirdim ama bazı dosyalar eksin sizin indirdini minecraft eksik dosya yoksa banada liknjini atarmısınız bende indiriyim
  • Ya yinemi alman gerekiyo bıktım ya yeter yeter !!!
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.